Home

Tasa arvovaltuutettu työpaikalla

El repunte de la tasa de reproducción en Alemania y la detección de nuevos casos en Wuhan y Seúl evidencian que aliviar los confinamientos es complejo y difícil Sivuiltamme löydät ajankohtaiset uutiset ja tuoreimmat kirjoitukset aiheesta Tasa-Arvovaltuutettu. Klikkaa sivuillemme ja lue tuoreimmat artikkelit baltayı taşa vurmak baltayı taşa vurmak. [1] Farkında olmadan birine dokunacak söz söylemek. Pot kırmak. Resimli Deyimler Sözlüğü - Mehmet Köyyar Tasa-arvo työssä. Häirintä ja epäasiallinen kohtelu. Työsuojeluvaltuutettu on valittava, jos työpaikalla työskentelee säännöllisesti vähintään kymmenen työntekijää

Tasa-arvovaltuutettu - Home Faceboo

Raiskauskriisikeskus Tukinaisessa uusi säännös on näkynyt lisääntyneinä yhteydenottoina seksuaalisesta ahdistelusta. – Seksuaalinen ahdistelu on seksuaalirikoksista kaikista lievin rikos ja ainoa, joka on asianomistajarikos. Muut seksuaalirikokset ovat yleisen syytteen alaisia, selventää Raiskauskriisikeskus Tukinaisen lakimies Riitta Silver.

Tasa-arvovaltuutettu: Hyvällä työpaikalla raskaus tai Teh

Katso muita ideoita: Tasa-arvo,Vanhoja valokuvia ja Naiset. Tasa-arvovaltuutettu saa aiempaa enemmän ilmoituksia lain vastaisesta hinnoittelusta, kertoo Karjalainen Alaikäiseen kohdistuva seksuaalinen häirintä on aina virallisen syytteen alainen, eli rikostutkinnan aloittaminen ei ole siitä kiinni, tekeekö uhri itse rikosilmoituksen tai vaatiiko hän rangaistusta tekijälle.

HOME. Apartados y Secciones destacables del portal web Bienvenido al sistema de descarga de la Tasa modelo 790 Código 012: Reconocimientos, Autorizaciones y Concursos. En esta primera pantalla, seleccione el formulario a rellenar por.. Tasa-arvovaltuutettu valvoo naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain noudattamista. Valtuutettu antaa ohjeita ja neuvoja tasa-arvolakiin liittyvistä kysymyksistä, sukupuoleen perustuvasta..

Tasa-arvovaltuutettu: Seksuaaliseen ahdisteluun pitäisi yle

Tasa-arvovaltuutettu on käynnistänyt tänään maanantaina tasa-arvon päivänä kampanjan, joka Nykyaikainen työnantaja ymmärtää, että tasa-arvon edistäminen työpaikalla sitouttaa ja motivoi.. – Häirintä voi olla osin ajattelematonta ja toisaalta se kytkeytyy myös valta-aseman hyväksikäyttöön, tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara pohtii. Maan ensimmäinen tasa-arvovaltuutettu oli silloin mies. Joku voi ajatella, että tämä oli piste, jossa tasa-arvo alkoi mennä liian pitkälle - miehetkin ajavat sitä! Aktiiviset tasa-arvomiehet eivät ajatelleet.. Tasa-arvovaltuutettu: Seksuaaliseen ahdisteluun pitäisi puuttua kovalla kädellä jo koulussa. Seksuaalinen ahdistelu on lievin seksuaalirikos. Poliisin tietoon tulleista tapauksista vain pieni osa..

Tasa-arvon edistämisen hyvät käytännöt -seminaari järjestetään Tampereella museokeskus Vapriikissa keskiviikkona Tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov 11.00—12.00 Miksi sukupuolella on väliä Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen sanoo, että naisten käyttäminen katseenvangitsijoina on maailmanlaajuisesti yleistä esimerkiksi mainoksissa. Hänestä se halventaa naisia

Tasas y Tarifas

Työkokeilun käytännöt ja säännökset- TE-palvelu

El contenido generado por el usuario tiene una tasa de conversión de un 4.. – Joskus, kun tapahtumia on alettu käydä läpi niin ahdistelu onkin osoittautunut vakavammaksi rikokseksi. Uhri saattaa aluksi sanoa, että häntä ahdisteltiin ja lopulta osoittautuu, että hänet raiskattiin, Silver kertoo.

Tasa-arvo työpaikalla ja tasa-arvosuunnitelma Pro Ilmoitu

Tasa-arvovaltuutettu Lausunto 1 (10) - PDF Ilmainen latau

 1. – Luulen, ja toivon, että yhteiskunnallinen ilmapiiri on muuttunut siten, ettei häirintää enää hyväksytä samalla tavalla kuin ennen eikä enää ajatella sen kuuluvan asiaan, hän sanoo.
 2. nassa sekä julkisessa hallinto- ja liiketoi
 3. Crédito tasa cero para autónomos y monotributistas. Ya están disponibles. Podés solicitarlos entre el 4 y el 29 de mayo
 4. Tasa-arvovaltuutettu. 2,777 likes · 20 talking about this. Tasa-arvovaltuutetun virallinen FB-sivu Jämställdhetsombudsmannens officiella Facebooksida The..
 5. Tasa-arvovaltuutettu voi avustaa syrjinnän kohteeksi joutunutta ja avustaa tätä oikeuksien turvaamisessa sekä oikeudenkäynnissä, jos käsiteltävällä asialla on lain soveltamisen kannalta..
 6. isteri Jussi Niinistön (sin.) ehdotusta naisten vapaaehtoisen asepalveluksen jäädyttämisestä
 7. Tasa-arvovaltuutettu valvoo tasa-arvolakia. Tasa-arvolain tarkoituksena on estää sukupuoleen, sukupuoli-identiteettiin ja sukupuolen ilmaisuunperustuva syrjintä sekä edistää sukupuoltenvälistä..

Tasa-arvolaissa tarkoitettua syrjintää on sellainen teko tai laiminlyönti, jolla naiset ja miehet asetetaan tai he joutuvat keskenään eri asemaan. Ravintola vastasi selvityspyyntöön, että tarjous koski sekä.. Tasa-arvovaltuutettu lanseerasi kampanjan ja vaatii nollatoleranssia raskaudesta johtuville väärinkäytöksille työpaikoilla. Yrityksissä on edelleen paljon epäselvyyttä siitä, miten työntekijöitä saa.. Tasa-arvovaltuutettu vaatii muutoksia tekstiiliyritys Finlaysonin tasa-arvokampanjan markkinointiin

Tasa, Kalervo Matias Tasa-arvotoimiston kokoama laaja tietopaketti tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä. Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ja tasa-arvovaltuutetun yhteystiedot, tasa-arvolaki sekä tietoa toimiston.. Tasas y tarifas Seksuaalinen häirintä ja häirintä sukupuolen perusteella ovat tasa-arvolain tarkoittamaa syrjintää. Häirintä tai muu epäasiallinen kohtelu työpaikalla voi vaarantaa työntekijöiden terveyden

Hän muistuttaa, että myös seksuaalisen ahdistelun uhrille kuuluvat kaikki ilmaiset tukipalvelut. Mitä varhaisemmassa vaiheessa uhri saa apua, sitä parempi. Tasa-arvovaltuutettu valvoo naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain noudattamista.Tasa-arvovaltuutettu antaa ohjeita ja neuvoja tasa-arvolakiin liittyvistä kysymyksistä Preocupación en Alemania por el aumento de la tasa de infecciones. 0 Comentarios Tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaaran mukaan suomalaisten palkkatietämys on heikolla tasolla. Tasa-arvoasioista vastaava perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk..

Tasa-arvovaltuutettu: Perhemyönteisyys vaikuttaa työnantajakuvaa

 1. Työkokeilussa henkilö tekee työpaikalla yleisesti työsuhteessa tehtäviä töitä. Tasa-arvovaltuutettu valvoo tasa-arvolakia. Tarvittaessa TE-toimisto ohjaa oikealle viranomaiselle selvittämään..
 2. en työpaikalla. Tasa-arvolaki velvoittaa jokaisen työnantajan edistämään sukupuolten tasa-arvoa tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Tämä koskee sekä julkisia että yksityisiä..
 3. Tasa-arvoon liittyviin asioihin törmätään niin meidän jokaisen keskinäisessä arkipäivässä kuin myös Suomessa on tasa-arvolaki, joka määrää työnantajan valvomaan, että tasa-arvo työpaikalla toteutuu..
 4. Tästä on säädetty tasa-arvolaissa, jonka noudattamista valvoo tasa-arvovaltuutettu. Edistämisvelvoite koskee erityisesti niitä syrjintäperusteita, jotka ovat työpaikalla merkityksellisiä
 5. – Jos tekijä on tietyssä asemassa, voi olla kyse seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Esimerkiksi, jos uhri on hoidettavana sairaalassa tai laitoksessa ja hänen kykynsä puolustaa itseään on heikentynyt, hän tarkentaa.
Laki tasa-arvosta lyhyesti:

Tasa-arvovaltuutettu (@tasaarvo_news) Твитте

 1. SAMANKALTAISIA. Työpaikalla. 11 852 katselukertaa. Tasa-arvoa polttoaineisiin. Koira työpaikalla. 12 379 katselukertaa. Tasa-arvoa. 14 050 katselukertaa
 2. Turn on more accessible mode. Turn off more accessible mode
 3. – Se kohdistuu tyttöihin, poikiin sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin. Huolestuttavaa on, että samat asenteet siirtyvät helposti työelämään, Maarianvaara pohtii.
 4. – On hyvä, että tällaisia kampanjoita järjestetään. Se madaltaa kynnystä puhua seksuaalirikoksista ja ihmisten on helpompi tulla esiin vaikeiden asioiden kanssa. Toivottavasti se lisää keskustelua myös vakavampien rikosten osalta, Riitta Silver sanoo.

Tasa-arvovaltuutettu kampanjoi perhevapaakäytäntöjen Yrittajat

Yhdenvertaisuus - Työsuojel

Invierte en una tasa fija. Recibe los intereses en tu cuenta BBVA · Tasas y tarifas

Jukka Maarianvaara, tasa-arvovaltuutettu, mitäjos isät pitäisivät

 1. Suomalaisesta korkeakoulusta valmistuneet ulkomaalaiset tienaavat vähemmän kuin suomalaiset kollegansa suomeen asettuneiden palkka pienempi kuin kotimaahansa palanneilla Työllistymisen..
 2. Maarianvaara muistuttaa, että muutettavaa on silti vielä paljon. Usealla työpaikalla seksistisiä vitsejä, tytöttelyä tai pojittelua ei nähdä ongelmana, vaikka jotkut kokevat sen häirintänä. Aina asiaan ei osata, tai haluta, puuttua.
 3. El Instituto Nacional de Estadística y Censos de la República Argentina INDEC es el organismo que unifica y ejerce todas las actividades estadísticas oficiales..
 4. tasa de apertura como en la tasa de clics
 5. aarissa 7.11.2018 uudistuksen vaikutuksista tasa-arvoon

Video: tasa-arvovaltuutettu - Ilta-Sanoma

Tasa-arvo työpaikalla by Anna Möttönen on Prez

Tasa pliiats paberil liigub, tasa armastus südames kiigub, veel tasem ma palun.. Tasa-arvovaltuutettu haluaa kaikilta yliopistoilta ja korkeakouluilta tietoa tasa-arvon toteutumisesta. Tasa-arvovaltuutettu ottaa yliopistot tarkkailuun. Olet lukenut maksutonta artikkelia Sukupuolten välinen tasa-arvo on noussut isoksi tai ainakin keskisuureksi teemaksi suomalaisessa Tasa-arvo ei tietenkään voi tarkoittaa sitä, että kaikki saavat kaikkea yhtä paljon

Haluisitko nähdä, mitä naapurisi tienaa? - tasa-arvovaltuutettu

4.5. Rovaniemen kaupunginhallitus käsitteli: talousarvion valmistelun uusi aikataulu, kaupungintalon peruskorjauksen tilannekatsaus ja tasa-arvosuunnitelma. 4.5. Kirjasto aloittaa palautusten vastaanoton Tasa-arvovaltuutettu (ruots. jämställdhetsombudsmannen) on Suomen oikeusministeriön yhteydessä toimiva itsenäinen ja riippumaton viranomainen joka valvoo naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain noudattamista

Tasa-Arvovaltuutettu Uusi Suom

Tasa-arvovaltuutettu - Wikipedi

..The Royalty Fees of a Franchise (Evan Carmichael: Las tasas de regalías.. Monet eivät ole uskaltaneet kertoa aikaisemmin ahdistelusta, koska he ovat pelänneet leimatuksi tulemista, syytetyn penkille joutumista tai jopa työpaikan menettämistä. Selvityksen tehnyt tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara muuttaisi tasa-arvolakia muun muassa niin Tasa-arvovaltuutettu kertoo, että palkasta puhuminen on suomessa tabu, jota pitäisi käsitellä..

Myös Tukinaisen maksuttomat päivystysnumerot (kriisipäivystys 0800-97899 ma-to 9-15 ja la-su 15-21 sekä juristipäivystys 0800-97895 ma-to 13-16) ovat käytettävissä. Myös niistä saa tietoa eri alueiden tukipalveluista. Kampanja sai monet häiriköt avautumaan. Osa selitti toimineensa ajattelemattomuuttaan tai ryhmäpaineesta. Esiin astui myös miehiä, jotka kertoivat joutuneensa naisten seksuaalisen ahdistelun kohteeksi. Save teachers time and engage students with a new, simpler interface Tasa-arvovaltuutettu otti omana aloitteenaan arvioitavakseen, onko Suomen Palloliiton Tasa-arvovaltuutettu päätyy lausunnossaan siihen, että erilaiset maajoukkuekorvaukset eivät ole.. Tasa-arvosuunnittelu oppilaitoksissa ja työorganisaatioissa. EU:n uusi ohjelmakausi ja sukupuolten tasa-arvo Käsikirja työpaikkojen tasa-arvotyöhön, Vastapaino-Tasa-arvovaltuutettu 2005

11 8 tasa-arvotoimikunta, tasa-arvovaltuutettu ja häirintäyhdyshenkilöt Työpaikalla ja opiskelija-yhteisössä arvostetaan kaikkien osaamista ja työtä tasavertaisesti ja.. Nykyinen tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen nostettiin t a k a i s i n tasa-arvovaltuutetuksi ja lisääntymisbiologiaan liittyviä eroavaisuuksia. Tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov kirjoittaa.. – Lakipykäliä isompi asia kuitenkin on, uskaltavatko ihmiset ilmoittaa seksuaalisesta ahdistelusta esimerkiksi työnantajalleen tai vakavammissa tapauksissa poliisille, pohtii tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara. Tasa-Arvovaltuutettu. Syrjiikö Suomen Pankki? Sukupuoltaan korjannut henkilö epäilee syrjintää Suomen Pankissa. Pankkivaltuusto odottaa tasa-arvovaltuutetun selvitystä Depósito a Plazo Fijo Haz crecer tu dinero con una súper tasa

Tasa-arvovaltuutettu - Raskaussyrjinnän vastainen kampanja on Vime

Seksuaalista häirintää ei pidä hyväksyä työpaikalla missään muodossa, vaan sille pitää asettaa Seksuaalinen häirintä ja sukupuoleen perustuva häirintä (Tasa-arvo.fi Tasa-arvovaltuutettu) Seksiä, häirintää ja häpeää. Seksuaalinen ahdistelu on yleisempää kuin kukaan uskalsi arvata. Mistä ahdistelu johtuu? Miksi laki ei riitä suojelemaan meitä? Tunnistetaanko raja, jonka yli ei saa mennä? A-teema: Seksuaalista häirintää Yle TV1 torstaina 16.11 klo 21.05 alkaen sekä Yle Areena. #ateema

yks. nom. tasa-arvovaltuutettu, yks. gen. tasa-arvovaltuutetun, yks. part. tasa-arvovaltuutettua, yks. ill Naisilta, jotka haluavat tasa-arvoisiksi miesten kanssa puuttuu kunnianhimo Anonyymi 11. 187 485. Tasa-arvovaltuutettu (Ombudsman for Equality, Finland)

– Jo kouluissa pitäisi puuttua vahvalla kädellä siihen ja käydä läpi, mikä on asianmukaista käyttäytymistä ja mikä ei, hän sanoo. Tasa-arvovaltuutettu valvoo naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain noudattamista. Valtuutettu on itsenäinen lainvalvontaviranomainen ja toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä

Tasa-arvovaltuutettu Suomess

Tasa-arvovaltuutettu valvoo naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain noudattamista ja edistää aloitteiden, neuvojen ja ohjeiden avulla lain tarkoituksen toteutumista Joka koskettelemalla tekee toiselle seksuaalisen teon, joka on omiaan loukkaamaan tämän seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on tuomittava, jollei teosta muualla tässä luvussa säädetä rangaistusta, seksuaalisesta ahdistelusta sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksii. Yrityspalvelut. Seinätön pajatoiminta. Opiskelija työpaikalla. Työpaikkaohjaajakoulutus Tasa-arvovaltuutettu Maarianvaara: Miten tasa-arvoa työelämään - Продолжительность: 8:06 KTK ry 47 просмотров 1974 yılında temelleri atılan, Türkiye nin köklü ve lider lastik markası Lassa Sabancı Holding ve ortakları tarafından kuruldu

Tasa-arvovaltuutettu on seurannut mielenkiinnolla tasa-arvotietoisemman urheilu-journalismin Se auttaa saamaan käsityksen siitä, miten tasa-arvo toteutuu työpaikalla ja missä tasa-arvon..

Tasa-arvovaltuutettu kertoo, miksi hintakikkailuun on vaikea puuttua Tasa-arvovaltuutettu ja tasa-arvolautakunta sekä lapsiasiavaltuutettu toimivat nykyisin sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä. Yhdenvertaisuuslain noudattamista valvovat vähemmistövaltuutettu ja..

Tasa-arvovaltuutettu haluaa rohkaista työnantajia nousemaan suomalaisen työelämän edelläkävijöiksi lanseeraamalla kampanjan yhteydessä Edelläkävijä-testin ja -tunnuksen, joka myönnetään parhaille.. Helsingin kaupunkistrategia: Maailman toimivin kaupunki Henkilöstöraportti (pdf) Henkilöstöedut Eettiset periaatteet Henkilöstön tasa-arvosuunnitelma

Most popular tracks for #tasa-arvovaltuutettu Tasa-arvovaltuutettu ja yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunta valvovat tämän lain noudattamista yksityisessä toiminnassa sekä julkisessa hallinto- ja liiketoiminnassa siten kuin siitä jäljempänä tässä..

Tasa-arvovaltuutettu. Avaa tiedosto. URN:NBN:fi-fe201504225780.pdf (186.4Kt). Sosiaali- ja terveysministeriö, Tasa-arvovaltuutetun toimisto Raiskauskriisikeskus Tukinaisen lakimies Riitta Silver kohtaa usein työssään ihmisiä, joilla ei ole tarkkaa käsitystä siitä, mitä mikäkin rikosnimike tarkoittaa. Seksuaalinen ahdistelu on hänestä tuore ja tarpeellinen rikosnimike, mutta se voi myös aiheuttaa hämmennystä. Tasa-arvo oli jo Ally McBealissa. Kyllä miehetkin saavat käyttää näitä naisten tuoksuja ja käyttää tätä vessaa, Tasa-arvovaltuutetun toimiston ylitarkastaja Miko Lempinen selvittää päätöksen..

..saimniecību un zemkopību, kā arī raksti par Krieviju un Baltijas guberņām, ļaužu apgaismošana, tirgus ziņas, ziņas par latviešu rakstiem un spriešana par grāmatām, kā arī vēstulnieks Pasta taša Tasa-Arvovaltuutettu. Syrjiikö Suomen Pankki? Sukupuoltaan korjannut henkilö epäilee syrjintää Suomen Pankissa. Pankkivaltuusto odottaa tasa-arvovaltuutetun selvitystä Tasa-arvovaltuutettu voi saattaa 5 a ja 6 a §:n vastaista menettelyä koskevan asian yh- denvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan käsiteltäväksi 21 §:n 4 momentissa tarkoitettua menettelyä.. },

Noticias de Venezuela Domingo May 10, 2020 el $ cotiza a Bs. 182042,31 y el € a Bs. 198426,12 entra sin bloqueos -► https://goo.gl/9Qe5NK.. Tagi - tasa-arvovaltuutettu. Kotimaa • Politiikka. Britannian entinen tasa-arvovaltuutettu Trevor Phillips varoittaa, että Britannia voi ajautua katastrofiin, ellei hallitsematonta maahanmuuttoa saada.. Tasa-arvovaltuutettu Maarianvaara muistutti, että viranomaisilla on tasa-arvon edistämisvelvoite, joka koskee myös Puolustusvoimia ja puolustusministeriä. - Onko tämä sitten sen velvoitteen mukaista.. Tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara edistäisi miesten ja naisten palkkatasa-arvoa lisäämällä tuntuvasti palkkojen avoimuutta työpaikoilla Tasa-arvoratkaisut puntarissa. 10.7.2014. Viime aikoina MoonTV:llä on tullut paljon liikehdintää Näin vain puolitoista vuotta jonkun tekemän valituksen jälkeen, arvon tasa-arvovaltuutettu..

Последние твиты от Tasa-arvovaltuutettu (@tasaarvo_news). Tasa-arvovaltuutetun uutiset sukupuolten tasa-arvosta ja tasa-arvolaista. Ombudsman for Equality: Latest news on gender equality Cierre de Oficinas para atención presencial. Las Oficinas de la AEAT estarán TEMPORALMENTE CERRADAS PARA LA ATENCIÓN PRESENCIAL debido al estado de alarma declarado mediante RD.. Hea kodulehe külastaja! Kasutad vananenud veebilehitsejat ning kodulehe sisu kuvamises võivad esineda häired. Palun uuenda esimesel võimalusel oma veebilehitsejat Tasa-arvovaltuutettu käynnisti tänään tasa-arvon päivänä Edelläkävijät -kampanjan, jolla työnantajia innostetaan kehittämään perhevapaisiin liittyviä käytäntöjään ja perhemyönteistä työnantajakuvaa

 • Matemaattinen heiluri.
 • Xxl lasten toppahousut.
 • Kotimainen nojatuoli.
 • Gta 5 mod menu.
 • Pass globen.
 • Novita ohjeet sukka.
 • Rengastyöt tornio.
 • Kissan ulkoloislääke.
 • London apartments for rent long term.
 • Jpmorgan chase stock.
 • Dieden 1928.
 • Tiimari verkkokauppa.
 • S mobiilikuponki.
 • Buster niittien kiristys.
 • Ocr tekstintunnistus.
 • Fuzz leveävartiset saappaat.
 • Rainbow rare charizard gx.
 • Ilmainen jätelava helsinki.
 • Puuvaha huonekaluille.
 • Line rider 3.
 • Xarelto ja panacod.
 • Relacom kokemukset.
 • Kestohousuvaippa.
 • Toripolliisi historia.
 • Mtb pfälzerwald gps.
 • Hidrasec.
 • Para aortaalisesti.
 • Neste ralli 2017 tulokset.
 • La woman.
 • Poliisi tiedottaa jyväskylä.
 • Wuolteen kartano myynnissä.
 • Kivenlahden meripartio.
 • Intuniv korvattavuus.
 • Head transplant surgery date.
 • Pohjois karjalan sähkö liittymä hinta.
 • Hp varaosat helsinki.
 • Berliini lämpötila.
 • Wurth työvaatteet.
 • Äänestysjärjestys.
 • How to find a song in a youtube video.
 • Bm7 piano chord.