Home

Muumimaailma liput alennus

Muumimaailma - Etusiv

Muumimaailma - Moominworld - 1,172 photos - 3,135 reviews

Oltiin viime kesänä tytön kanssa ekaa kertaa muumimaailmassa. Oli aivan haltijoissaan ja kun lähdettiin kotiin kysyi samantien koska tullaan uudestaan. Tänä kesänä olisi tarkoitus mennä uudestaan.Ihana juttu! 8-vuotias esikoiseni haluaisi viedä 1-vuotiaan serkkupojan Muumimaailmaan, hän on kovin ihastunut muumeihin!Mukana ? Kerran käyty ja muisteltu reissua paljon, millon vaan voisi mennä uudestaan. Nautittiin koko perhe olostamme siellä ? Pienimpien muumifanien suosikki on Muumimaailma. Tove Janssonin luoma, ihastuttava maailma nähdään kauniina ja riehakkaana toteutuksena, jossa ei väistetä hauskuutta eikä melankoliaa

Voit voittaa kaksi lippua Muumimaailmaan

Ihana ajatus ja ihana arvonta ❤️ Lapsemme Noah 4,5v ja Madeleine 2,5v ovat suuria muumifaneja ja he katsovat muumeja joka päivä haltioissaan. Lapset toivovat kovasti, että pääsisivät tapaamaan ja halaamaan muumeja livenä. Liput ilahduttaisivat koko perhettä, sillä opiskelijana rahat ovat tiukilla ja on todellakin tullut huomattua että kaikki aktiviteetit ja pääsyliput maksavat hurjasti! Koko perheemme ilahtuisi lipuista kovasti ja niin mielelläni soisin lapsilleni sen ilon ja riemun että he pääsisivät Muumimaailmaan, paikkaan joka ilahdutti minua kun itse olin lapsi ja kävin siellä perheeni kanssa ❤️Huomaathan, että myös Venäjä–Suomi -suuntaiset alennushintaiset junaliput on ostettava Suomesta, Venäjällä niitä ei myydä.

Olisi ihana voittaa nämä liput. Esikoinen 3,5v on muumi fani ja haluaisi kovin päästä käymään. Tänä vuonna ei tule olemaan varaa mennä oikeen mihinkään koska itse olen 5kk ikäisen kanssa kotona. Joten todellakin ollaan arvonnassa mukana! 🙂Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä 40% alennus ostokseesi toukokuun Adlibris alennuskoodilla. ⚡ Hyödynnä 11 aktiivista koodia ⚡ Osallistu erilaisiin arvontoihin, joiden pääpalkintoina voit saada muun muassa liput kirjamessuille tai.. Artistilla Muumimaailma ei ole tällä hetkellä tapahtumia myynnissä. Tilaa TicketAlarm-tapahtumamuistutus, niin saat ilmoituksen kun halauamasi liput ovat tulleet myyntiin Mukana ollaan arvonnassa, muutaman viikon päästä olisi tarkoitus muumimaailmaan suunnata. Liput olisi hyvä bonus matkalle

Muumimaailma - osta viralliset liput lippu

Mukana ollaan 🙂 Ihanaa olis viedä kaksostyttömme muumumaailmaan, he ovat 4.vuotiaita. Kovasti ovat muumifaneja ja varmasti käynti olisi elämys :):)Hei. Ollaan tulossa muumimaailmaan lastenlasten 3v ja 2v kanssa täältä Rovaniemeltä ja lippujahan me tarvittais ?Kävimme viime kesänä ensimmäisen kerran, ja ihastuimme paikkaan! Olisi mukava päästä tänäkin kesänä. Kokoonpanot ja liput

Video: Moomin World - Wikipedi

Download 58 Muumimaailma Stock Photos for FREE or amazingly low rates! 58 muumimaailma stock photos are available royalty-free. Most relevant Best selling Latest uploads Mukana! Itse haaveillut lapsesta asti että pääsisipä siellä käymään joskus,nyt olisi kiva mennä oman perheen kanssa sinne. Lucas 3v ja heinäkuussa syntyvät pikkuinen mahassa vielä ❤

Tänä kesänä voisi tyttären viedä ensi kertaa katsomaan muumeja. Hänestä kasvanut jo iso fani! Siis mukana arvonnassa! ?Mukana! Mielellään veisin 6v,3v ja 1v lapset ensimmäistä kertaa muumimaailmaan. Ovat kovia muumi faneja (niinkuin äitikin) ?

Muumimaailma on kiva retkikohde. Liput ovat niin kalliit, että parikin ilmaislippua auttaisi kummasti (5 muksua).Mukana! Kävin viimeksi kymmenen vuotta sitten ja nyt ottaisin oman tytön mukaan. Hän rakastaa Muumeja!Mukana! Reissu muumimaailmaan olisi kolmevuotiaan pojan unelma, mutta tämänhetkisessä taloudellisessa tilanteessa ei ole ollut varaa lähteä muumeja moikkaamaan. Muumimaailma - paikka missä lapsesi panee haisulia. Hakusanat: Haisulia, kunnon, pano, muumimaailma

Mukana! Ollaan käyty ja tykätty. Muumimaailma on kyllä paikka, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin 🙂Sarjalippuja voit ostaa 10 yhdensuuntaiselle matkalle lähiliikenteen juniin valitsemillesi vyöhykkeille. Lipulla voi matkustaa kumpaan suuntaan tahansa lippuun merkittyjen asemien välillä.Olisi mukava voittaa ja viedä 4v 10v ja 1 vuotias. Ikinä ei olla vielä muumimaailmassa oltu ??❤️Olisi ihana palkinto! ? Meillä kaksi pientä muumityttöä ja isompi jo kovasti odottaa että pääsee halaamaan muumeja!

Muumimaailmassa satu elää! - Voita kaksi lippua - Äiti ja melukylän

 1. Muutaman vuoden jo joka kesä mietin että haluaisi lapset viedä muumimaailmaan tai edes jonnekkin. Tämän arvonnan voitto auttaisi todella paljon 5 henkistä perhettä että saatais edes sen 2 lippua ja jäisi 3 vaan ostettavaksi ja vihdoin päästäis moikkaa muumeja. ?
 2. Mukana! Olisi ihana voida viedä oma lapsi Muumimaailmaan. Itse olen ensimmäisen kerran käynyt siellä 24 vuotta sitten.
 3. Muumimaailma-liput tulisi kyllä kahdelle pikkuiselle ihan tarpeeseen, muuten jää reissu tekemättä 🙂

Muumimaailma Visit Turk

Muumimaailma lipunmyyntijärjestelmä ite wik

oltiin Juhannuksena jo muumimaailmassa lapsen kanssa,harmillista oli silloin vain että bussit ei mennyt kävelyreissu tuli sitten kotiin,turun keskustasta.Olisi vielä kiva päästä tänäkesänä toisen kerran ennenkuin menee kiinni. liput on kalliita ei siellä aina tuu käytyäkkään,kun kerran vuodessa joka kesä ei ole varaa kun 1 kertaan. olisi kiva voittaa liput meidän perheelle. 🙂 Muumimaailma on vuonna 1993 perustettu Muumi-aiheinen teemapuisto Naantalissa. Muumimaailma keksittiin, kun televisiotuottaja Dennis Livson kävi saarella: se oli hänestä aivan kuin.. Ihana Muumimaailma lähti oitis tähän mukaan ja sain arvottavakseni täällä blogissa kaksi lippua Muumimaailma-liput tulisi kyllä kahdelle pikkuiselle ihan tarpeeseen, muuten jää reissu tekemättä MP-messujen liput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta viimeistään torstaina 30.1. - silloin säästää selvää rahaa. Tänä vuonna voit myös ostaa hyväntekeväisyyslipun - tukea nuorten.. Vasta tässä on kesä ja lomat eessä. Muumimaailmaan käy tie, jos sinne pari lippua voittaisi niin kyllähän tuo mukavaa olisi.

Muumitarinoihin liittyviä hauskoja ja jännittäviä yksityiskohtia täynnä oleva kahvila on avoinna koko kesän Muumimaailman aukioloaikoina. Piisami-rotta loikoilee riippukeinussa ja vampyyri löytyy katosta. Maailman pienin lohikäärme on asukkaiden joukossa ja Surku-koiran koppikin löytyy pihalta. Kahvilassa pääset tutustumaan myös alkuperäisestä animaatiosta tehtyihin tauluihin sekä Muumimuki-kokoelmaan. Kahvilassa on tarjolla kakkumestarin valmistamia herkullisia kakkuja, suolaisia piiraita ja vastaleivottuja kanelipuusteja.Mukana arvonnassa! Veisin oman tytön 3v. Hän on Muumi-fani ja päivä olisi varmasti ikimuistoinen!❤️Mukana! Ikuinen muumifani ja olishan sitä mukava päästä muumimaailmaan koska en ole vielä päässyt. Ja olis kiva viedä kummipoika ekaa kertaa muumeja kahtomaan! ?

Muumimaailma - YouTub

Muumimaailma on aivan ihana. Lähettäisin sinne siskoni tyttärensä kanssa ja tätinä helpottaisin perheen laatuaikaa lähtemällä siskon poikien kanssa viettämään laatuaikaa jonnekin muualle sillä aikaa kun siskoni saisi olla tyttärensä kanssa halailemassa muumeja muumimaailmassa. Pojat ovat jo sen ikäisiä, ettei muumit nappaa, mutta kyllä Naantalissa muutakin tekemistä päiväksi varmasti keksii. Näin kaikki saisivat viettää kivan ja muistoja kerryttävän päivän. (:Retken kohokohtana taisi olla ehdottomasti Muumien halaaminen ja läpyjen antaminen heistä jokaiselle. Yhteiskuvia on nyt päätynyt perhekalenterimme kuvituksiin ja edelleen lapset muistelevat reissuamme Muumien ihmeelliseen maailmaan, paikkaan jossa satu elää.

Приложения в Google Play - Muumimaailma

Just eilen mieheni kanssa suunniteltiin kesälomamatkaa,muumimaailma olisi tytöille mieluisin mutta laskimme että reissu tulisi liian kalliiksi, jo kaksi lippua helpottaisivat huomattavasti! ? Ja teidän kuvien ja tekstin perusteella se olisi tytöille unelmien täyttymys! Meistä kukaan ei ole siellä koskaan käynyt… Osta nyt junaliput Venäjälle - tutustu lastenlippujen ja ryhmälippujen alennuksiin ja osta liput heti netistä Sarjalipun matka on varattava ennen junan aikataulunmukaista lähtöaikaa. Tämä onnistuu helposti varaamalla matka tilausnumerolla haluamaasi junavuoroon.

Aivan ihania tällaset yhteistyö jutut! Itse en ole päässyt vielä käymäänkään muumimaailmassa valitettavasti, mutta jo pelkästään tästä postauksesta sai aivan mahtavan kuvitelman. Varmasti on aivan lumoava paikka! Todellakin olen arvonnassa mukana!!☺️Pieni lapsenlapseni on aivan ihastunut muumeihin joten olisi kiva käyttää häntä ja lapsen äitiä muumimaailmassa ?Itse olen käynyt Muumimaailmassa noin 20 vuotta sitten ja nyt haluaisin viedä tyttäreni sinne! Ihana paikka! 🙂Meillä asuu niiin kova muumifani täälä!! Olis ihanaa mennä koko perhe 🙂 [email protected]

The official Lindemann website featuring the new single Steh auf Mukana! Ois ihana lomareissu esikoiselle joka saa vielä muutaman kuukauden nauttia siitä että on ainoa lapsi ja huomion keskipiste. <3

Löydä sopivimmat it- ja ohjelmistoyritykset liiketoiminnan kehityskumppaneiksi

Mukana ollaan! Ensi viikon keskiviikkona olisi tarkoitus mennä kolmen pienen tytön kanssa sinne… 🙂 Lapset odottavat kovasti sinne menoa, ainut lomatoive kun tämä onkin…Kaukoliikenteen juniin voi ottaa lemmikin mukaan junaan maksamalla 5 euron lemmikkimaksun. Hae matka ja etene Paikat ja palvelut -sivulle, jolloin voit valita itsellesi ja lemmikillesi paikan lemmikkiosastoon. Lähiliikenteen junissa lemmikin voi kuljettaa ilmaiseksi.

Mukana. Olisi niin loistavaa pystyä viemään lapset muumimaailmaan. Isompi sielä onkin joskus 7-8 vuotta sitten käynyt, mutta pienempi muumifani ei ole sinne päässyt.Käytiin tänä kesänä 2,5 vuotiaan neidin kanssa muumimaailmassa. Voi sitä onnen määrää kun pääsi halailemaan muumeja. Joka päivä puhutaan siitä kuinka uudelleen haluaa muumimaailmaan. Uusi reissu ollaan siis tekemässä elokuussa!

Kausilipulla matkustat edullisesti, kun kuljet junalla päivittäin samaa yhteysväliä. Voit ostaa lipun haluamallesi aikavälille (14–365 vrk), ja matkustat rajattomasti valitsemillasi yhteysväleillä. Lippu on henkilökohtainen.Huom. Lastenlippujen alennuksen saa myös ennakkohintaisista aikuisten lipuista, ei kuitenkaan muista mahdollisista tarjoushinnoista.Viime kesänä käytiin pienen muumifanin kanssa, mutta tänä kesänä ei olla päästy. Mukana arvonnassa ?❤.Olisi ihana viedä yllärinä siskon pojat katsomaan Muumeja! <3 Itsekin haluaisin Muumimaailmassa käydä, kun en ole koskaan päässyt. Tämmöinen ikuinen Muumifani, kun olen.. 😀

Meillä lapset eivät ole vielä koskaan olleet Muumimaailmassa mutta kovasti sinne toivoisivat, joten mukana ollaan arvonnassa ?Ei olla käyty muumimaailmassa ei edes me aikuiset koskaan. Vanhimmat lapseni on ny muutaman kesän ruinannut sinne mutta aina vastassa ollut raha. Tänä kesänä olisi tarkoitus yrittää lähteä mutta edelleen hinta arveluttaa erityisesti kun meitä on 7hlöä perheessä ja kaikista pitäisi maksaa. Tämä olisi suuri ja ihana apu meidän perheelle.Mukana arvonnassa! 🙂 Kaksosten (1v.5kk.) kanssa ollaan ensimmäistä kertaa Muumimaailmaan menossa.. Se on myös esikoisen (4v.) lempikesälomakohde! Ihan mahtavaa olisi voittaa liput!

Mukana.. Eikä olla perheen kesken vielä ehditty muunimaailmaan vaikka täällä on pian 4v muumifani tyttö.Olisi ihana yllättää oma tyttö, joka iltaisin ikävöi muumeja. Lähettelee lentopusujakin sängystä muumimaailmaan. Miettii myös kuinka ihana olisi halailla muumeja ja haisuliakin haluaisi halata ☺ Muumimaailma - Dennis Livsonin vuonna 1993 luoma teemapuisto. Muumimaailma on satujen saari, jossa lapsi pääsee leikkiin mukaan. Mikäli lapsesi ovat jo koulu-ikäisiä, Väskin seikkailusaari..

Junaliput Venäjälle: Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan - V

Olisi ihan mahtava yllätys viedä siskon pojat tapaamaan Muumeja! ? Itsekin olisi ihana käydä, kun en ole koskaan päässyt, tämmöinen Muumifani, kun olen aina ollut. ?Oi, olisipa mahtava voittaa liput ja viedä meidän lapset muumimaailmaan joten mukana arvonnassa?meidän perheestä kukaan ei ole siellä käynyt ja lippujen hinnat näin kodinhoidontuella ollessa 5:lle iso kustannus pitkän matkan lisäksi, lippujen voittaminen mahdollistaisi riessun. Mukavaa kesää teidän perheelle?Junalipun voi ostaa enintään 90 vuorokautta ennen matkaa, kuitenkin ennen junaan nousemista. Junalippu sisältää aina paikkatiedon.

Muumimaailma (@Muumimaailma) Твитте

8-vuotias tyttäreni on edelleen Muumi-fani. Haluaisin vielä hänen kanssaan lähteä Muumimaailmaan ❤Mukana. Lapsi on kiinnostunut muumeista ja on nyt sen ikäinen (kohta 4) että varmasti tykkäisi ja viihtyisi, ennen ei olla käyty. ?Moomin World is the world's fourth best theme park for children according to The Independent on Sunday (October 2005). Moomin World was elected as the domestic travel destination of 2005 (Matkamessut, Finnish Travel Fair 2006). Moomin World got the Golden Pony Award 2007 by The Games & Parks Industry magazine. The jury said: "Moomin World is welcoming, well themed and full of educational content." Ollaan käyty pari kertaa koko perhe Muumimaailmassa. Aivan ihana paikka, niin lasten, kuin aikuistenkin mielestä ?. Tänä kesänä taitaa kuitenkin jäädä väliin, sillä liput on turhan kalliit nelihenkiselle perheelle ?.

Video: Alennusliput HSL Liput ja hinna

Olisi ihana viedä kaksi omaa lastani Muumimaailmaan. Molemmat ovat erityislapsia. Poika on neljä ja hän rakastaa muumeja todella paljon. Olisi niin ihana saada viedä heidät sinne. Poika rakastaa kun saa halata muumeja ja antaa pusuja. Voi kunpa voittaisi lapset ilahtuisi.Lähettäisin tyttäreni pienten poikiensa kanssa kokemaan lapsuudenlempipaikan Muumimaailman uudelleen 20v jälkeen ?Poika kohta 3v on pahimmassa tai parhaimmassa muumibuumissaan, työttömänä yh:na lippuvoitto olisi huippua. Pyörätuolilipun ostajan saattaja ilmaiseksi sisään, oikeuttaa seisomapaikkaan. Sotaveteraanit ilmaiseksi veteraanikortilla. Liput lunastettava ennakkoon Kerho-ravintolasta Aivan ihanaa kun on näin ihania ihmisiä, jää hyvä mieli itsellekkin. 🙂 Lähtisin tyttäreni kanssa, koska olen nuori äiti ja ei ole varaa lähteä minnekkään… Olisi ihana voittaa nämä liput niin kesä olisi pelastettu ja tyttäreni pääsisi muumilaaksoon. 🙂

Muumimaailma - Moominworld, Kaivokatu 5, Naantali (2020

Muumimaailma - Wikipedi

Mukana arvonnassa. Nellan kesäloma toive oli päästä oikeaan muumitaloon 🙂 on siis tehtävä se reissu tänä kesänä. Itse oon käynyt joskus pienenä mutta Niko ja lapset ei oo koskaan käyneetMeidän 3- vuotias on jo vuoden verran ruinannut että koska päästään muumimaailman, olisi niin hienoa päästä. Ei köyhällä kotiäidillä niin ole varaa tällaisiin EM-kisat 2020 Liput Naantalin muumimaailma on kiva lomapäivän viettopaikka kaikenikäisille. Liput ovat aika hintavat, mutta samalla lipulla saa alueen kaikki aktiviteetit käyttöön moominvalley park japan moominvalley park snufkin aaahhhh I wanna go there someday muumimaailma too I wanna go to every place that has the moomins gosh my love for the moomins..

Moominworld - Muumimaailma O

We offer transportation only as well as complete travel packages including accomodation.. Адрес: Kailo, 21100 Naantali, Финляндия. Телефон: +358 2 5111111. Официальный сайт: www.muumimaailma.fi Osta liput ennakkoon ja voit saada ne edullisempaan hintaan! Voit käyttää lipun haluamanasi päivänä sen voimassaoloaikana, ellei tuotetiedoissa ole mainittu toisin

Kausilipulla voit matkustaa rajattomasti valituissa junissa ja matkustusluokassa sen voimassaoloaikana. Voit ostaa lipun tietylle yhteysvälille haluamallesi ajanjaksolle. Kausilipun voimassaoloaika on vähintään 14 vrk ja enintään 365 vrk.Mukana arvonnassa, ilmaiset liput lapsille helpottaisivat lähtemistä.!:) Aivan totta tuo, että moni paikka jää näkemättä, kun liput on niin kalliita. Ja matkoista + yöpymisistä tulee satoja euroja lisää, kun asutaan niin kaukana kaikesta.Lentoasemalle vievään lähijunaan voi vaihtaa Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingissä. Lippu on voimassa lentoasemalle vievissä junissa 80 minuuttia Venäjän-junan saavuttua vaihtoasemalle. Vastaavasti lippu on voimassa aikaisintaan 80 minuuttia ennen Venäjän-junan lähtöä vaihtoasemalta. Miten lunastan varatut liput? Voit maksaa verkkopalvelusta varaamasi liput Omalla sivulla Alennus lasketaan normaalihintaisesta aikuisten elokuvalipusta, eikä koske muita hintaryhmiä Последние твиты от Muumimaailma (@Muumimaailma). Muumimaailma on Tove Janssonin, tuon rakastetun suomalaisen taiteilijan ja tarinankertojan, kirjoille perustettu lasten ja perheiden teemapuisto

Muumimaailma stock photos and royalty-free images Depositphoto

 1. Naantalin Muumimaailma avaa porttinsa 9.6.2018 kello 10. Tänä vuonna Muumimaailman erikoistapahtumat ja teemapäivät rytmittävät kesän ohjelmaa tarjoten ainutlaatuisia elämyksiä ja..
 2. Olimme ostaneet liput netin kautta, koska pelkäsimme jonoa ja saihan liput euron halvemmalla sitä kautta. Saavuimme tosin vasta päivällä, eikä Muumimaailman avautuessa, joten pääsimme suoraa..
 3. Meillä 1,5v. ja 4v. neidit tykkäävät kovasti muumeista. Pienempi on ihan kova fanittaja. Muumimaailmaan ollaan jokaa tapauksessa menossa tänä kesänä. Jos voittaisimme liput, ei tarttis loppukuusta mietiskellä, mitä syödään (näin kotihoidontuella sitä miettii aika paljon), vaan voitais vaan rillailla huoletta ja nautiskella. Oi, se ois ihanaa! ❤

Muumimaailma houkuttelee kesän 2018 teemapäivillään - Muumi

 1. Muumimaailmaa en vielä itsekään ole päässyt tutkimaan! Näyttää ja kuulostaa kyllä todella ihanalta retkikohteelta!
 2. Mukana ollaan todella suurella sydämellä <3 Olisi ihanaa kun kaksostyttöni pääsisivät käymään niin halutussa muumimaailmassa.He pitävät kovasti muumeista ja matka olisi toiveiden täyttymys :). Ollaan kovasti matkaa muumimaaailmaan suunniteltu ja kaksi lippua auttaisi kovasti kattamaan matkakuluja 🙂
 3. Tänä kesänä laatuaika jäänyt lapsen kanssa vähemmälle töiden takia ja tämä varmasti korvaisi edes osan siitä, joten mukana arvonnassa!

Osta liput. fi. LIPUT. Kaikki info lipuista Mukana arvonnassa! Tyttäreni on täysin hurahtanut Muumeihin, ja kesälomalla on aivan pakko toteuttaa pienen tytön unelma ja päästä heitä tapaamaan ?Allegro-junaan lemmikkimaksu on 15 euroa. Varaus tulee tehdä VR Asiakaspalvelun kautta, p. 0600 41 900 (1,99 €/vastattu puhelu + pvm). Liput ja hinnat. Opiskelija-alennus. Yölisä 3,50 euroa käteisellä, 2,60 euroa matkakortilla. Korttimaksu 5,00 euroa Oisi huikeaa päästä 1,5 vuotiaan tyttäreni kanssa muumimailmaan ja tietysti äitikin mukaan tuolleretkelle?

Moominworld (Muumimaailma), Western Finland: answers to questions about Moominworld (Muumimaailma): See 218 reviews, articles, and 371 photos of Moominworld (Muumimaailma).. [D C# G# F D# Dm G G#m F#m E C#m Gm Fm F# Cm B A# A C] ➧ Chords for @ Muumimaailma, Naantali, Finland with capo transposer, play along with guitar, piano, ukulele & mandolin . Muumimaailma | Moominworld запись закреплена. 20 мар 2019 Kausilipulla voit matkustaa ilman paikanvarausta. Työmatkustajien suosimissa junissa on varattu kiintiöpaikkoja kausilipulla matkustaville. Lisätietoja kausilipuistaKerran on käyty ja olisi aikaa saanut menemään vaikka koko päivän. On vaan liput ja parkkeeraus sen verran kallista, ettei enää uskallettu ottaa parkkisakon riskiä ja olla yli parkkiajan. 🙂 Olisi ihanaa päästä uudelleen, joten todellakin mukana lippujen arvonnassa.

Moominworld (Muumimaailma) FAQ (Western Finland) - TripAdviso

Olemme käyneet muutama vuosi sitten Muumimaailmassa, tytär oli vielä sen verran pieni että ei päässyt täysillä nauttimaan Muumimamman haleista tai teatteri Emman esityksistä. Kesää kohden tyttö on puhunut jos tänä vuonna mentäisiin ja ihan kahdestaan ❤ Ihana paikka!Muumit ovat lähellä tämän äidin sydäntä! Onnekseni meidän 2.5-vuotias on samanlainen muumifani! Liput olisi ihana voittaa mukana arvonnassa siis!The blueberry-coloured Moomin House is the main attraction of the park, where guests are allowed to go to all five storeys. Hemulen's house is located next to the Moomin House. It is also possible to go to, for example, Moominmamma's kitchen, the fire station, Snufkin's camp, Moominpappa's boat. Visitors can also meet Moomin characters around the park or the Witch in her cottage.

Muumimaailma Moominworld ВКонтакт

Moomin World (Finnish: Muumimaailma, Swedish: Muminvärlden) is a theme park based on the Moomin books by Tove Jansson. It was designed by Dennis Livson, and located on the island of Kailo next to the old town of Naantali, in Southwest Finland Uutiset, urheilu, viihde, talous, sää, terveys, ruoka, matkailu, autot ja tyyli - Iltalehti, kaikki tuoreet uutiset yhdestä osoitteesta kellon ympäri

Voi! Olisi ihana voittaa liput! Meillä ei ole koskaan varaa lähteä muumimaailmaan.. Jos liput voittaisi, repisin jostain matkarahat, koska täältä Keski-Suomesta matkaa kertyy kiitettävästi, joka ko itsessään tuntuu kukkarossa. Moottoripyörä otetaan kuljetettavaksi useimpiin autojuniin, poikkeuksena (vaunukalustosta johtuvista syistä) seuraavat yhteysvälit:

Käy Muumilaaksoon..? Äkkiä ne pienet lapset? kasvaa isoiksi ja silloin on ihana muistella vaikkapa seikkailua Muumimaailmaan ?Tää on itsessään jo tosi hienoo että on annettu mahdollisuus voittaa jotain tällästä,kun ajatellaan oikeasti sitä että monella meistä ei todellakaan ole varaa ehkä tehdä koko kesänä lasten kanssa mitään normaalista poikkeavaa!(tää on super mahtavaa ) Mukana arvonnassa, tyttö 4v rakastaa muumeja ja niin tää äitiki aina ollut muumit elämässä mukana itsekkin niistä sai pienenä nauttia ja edelleenkin 🙂 Mahtavaa kesäää kaikille ♡ : )Mukana.Perheenä emme ole käyneet muumimaailmassa. Mutta ihana olis viedä pian 4v muumifani tyttö katsomaan oikeita muumeja MEDIA PARTNERS. 25.-27.6.2020 Seinäjoella. Liput nyt myynnissä! Lippukauppaan » Olisi mukava viedä meidän pieni muumi fani isosiskonsa kanssa kiertelemään pitkin ja poikin muumimaailmaa ja näkemään muumeja ja halaamaan niitä ? Olisi pienen ihmisen täydellinen lomamatka ? Liput ja hinnat. Jos pysäköintitunnukseen on merkitty useampi ajoneuvo, on niiden kaikkien täytettävä vähäpäästöisten ajoneuvojen kriteerit, jotta alennus voidaan myöntää

 • 3d kynä lapsille.
 • Slamvan gta 5.
 • Fasilitointi kirja.
 • Venäläiset berliinissä.
 • Strateginen johtaminen artikkeli.
 • Runsas vuoto ja hyytymät.
 • Costa del sol lämpötila.
 • Saunahattu pellava.
 • Batman tv series batgirl.
 • Metro lämminvesivaraaja termostaatti.
 • Nimilaatta koiralle.
 • Adecco tikkurila.
 • Mediathek download chip.
 • Mercedes benz cla amg.
 • String työpiste kokonaisuus.
 • Matarankatu 4.
 • Suoliston hyvinvointi kirja.
 • Chippendale sohvapöytä hinta.
 • Tonttien saajat lahti.
 • Ligne roset togo gebraucht.
 • Arctic mobile applications finland oy.
 • Ennakkoäänestys 2018.
 • Kristika turku pelaajat.
 • Suonenjoen uimahalli aukiolo.
 • Papageienhaus bochum verkauft.
 • Kaskelotti synttärit.
 • Ü30 single party frankfurt.
 • Yskässä kouluun.
 • Mastontie 87 lapua.
 • Hirvikanta tavoite.
 • Plovdiv bulgaria.
 • Nils fleckenberg.
 • Token shaman un goro.
 • Sanasokkelo joulu.
 • Sisalmatto portaisiin.
 • Beretta dt11 trident sporting.
 • Hairdeco karhula.
 • Kansalaisopisto ii.
 • Covent garden map.
 • Polaris tavaralaatikko.
 • Djurens gård motiv.