Home

Lasse lehtinen haluatko miljonääriksi

Mitä sinä tekisit, jos elämäsi suurin unelma olisi saada lapsi ja bioen kellosi tikittäisi viimeisillään, mutta viereltäsi puuttuisi kumppani? Jenni Alexandrovan luotsaama dokumentaarinen realitysarja Lapsi tuntemattoman kanssa seuraa suomalaisten 25-45 -vuotiaiden sinkkujen yritystä saada oma lapsi toisen samassa tilanteessa olevan kanssa. Kyseessä on maailmalla yleistyvä co-parenting eli kumppanuusvanhemmuus, joka tarkoittaa, että lasta toivovat sopivat keskenään lapsen hankkimisesta ja kasvattamisesta, mutta eivät lähtökohtaisesti asu yhdessä tai ole keskenään rakkaussuhteessa. Ohjelman asiantuntijoina toimivat psykologi Kalle Partanen, kumppanuusvanhemmuuden asiantuntija, psykoterapeutti Kaisa Niittynen sekä perhe- ja lasten oikeuksien asiantuntija, asianajaja Marja Välilä. He toimivat päähenkilöiden tukena koko prosessin ajan, leiriltä vauva-arkeen saakka. Luvassa on ajatuksia herättävä ja koskettava sarja, jossa päähenkilöt päästävät katsojat seuraamaan intiimiä ja monelle kipeääkin matkaa vanhemmaksi perinteisestä poikkeavalla tavalla. Kotimainen realitysarja.Peli päättyy pelaajan vastatessa kysymykseen väärin, päätettyään lopettaa pelin tai vastaamalla viimeiseen kysymykseen oikein. EmailTwitterFacebooksunnuntai 17.5.2020ÄkkilähdötE-kontaktiTelkkuKotikokkiEtuaNäköislehtiKirjaudu EtusivuUutisetUrheiluViihdeSääIL-TVRahaTerveysHyvä oloTyyli.comAsuminenPerhePippuri.fiMatkailuAutotDigi & tekniikkaViihdeuutisetMusiikkiKuninkaallisetTV ja leffatFingerporiHoroskooppiFiidiLinnan juhlat 2019JUURI NYTItalian poliisilta valtava dopingratsia – takavarikon rahallinen arvo mittavaViihdeViihdeLasse Lehtinen Haluatko miljonääriksi? ohjelmasta: ”Juontaja voi johtaa harhaan”02.02.2016 klo 12:34Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa vuosina 1999–2005 juontanut Lasse Lehtinen kertoo, että jos juontaja ei ole varma vastauksesta, hänen vihjailunsa voi johtaa kilpailijaa harhaan. Viime viikolla Haluatko miljonääriksi? -ohjelma herätti joissakin katsojissa ihmetystä, sillä juontaja Jaajo Linnonmaa yritti moneen kertaan saada väärin vastaavaa kilpailijaa valitsemaan oljenkorren. Linnonmaan vihjailu ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja osallistuja jäi nollille.

Haluatko miljonääriksi? Who Wants To Be A Millionaire Wiki Fando

Haluatko miljonääriksi? ft

Michelin-tähdistään tunnettu huippukokki Hans Välimäki jättää keittiönsä Helsingissä ja lähtee matkalle ympäri maailmaa tapaamaan tunnettuja suomalaisia supertähtiä. Hans leimaa passinsa Jenkeissä vieraillessaan jääkiekkoilija Olli Jokisen luona hänen Miamin kodissaan ja hioo tulentekotaitojaan näyttelijä Jasper Pääkkösen kanssa kalastusseuduilla Norjassa. Laulaja Tarja Turusen luona Espanjassa nautitaan tapaksista ja Etelä-Afrikassa tuottaja ja taikuri Iiro Seppäsen kanssa ihmetellään Kap Kaupungin ruokakulttuuria. Saksan Düsseldorfissa Hans vierailee jalkapalloilija Lukas Hradeckýn luona, Los Angelesissa huippumalli Suvi Riggsin kotona ja huippukokki Tomi Björk isännöi vierailua Australiassa. Kotimainen matkailuohjelma.Ohjelman suurin voitettu summa toistaiseksi on 70 000 euroa, joka saavutettiin lokakuussa 2002.[7] – Kyllä meillä pitäisi satsasta erityisesti valmentajien kouluttamiseen. Islanti on sen tehnyt. Siellä ei saa valmentaa ilman valmentajan tutkintoa, mutta täytyy huomata, että Islannissa tämän vuoden menestyksen rakentaminen alkoi jo 15 vuotta sitten. Vuonna 2000 heillä ei ollut edes sisähalleja. – Jos nuoret miettivät, onko vakituisia työpaikkoja enää tulevaisuudessa, he ovat henkisesti valmistautuneita siihen, ettei niitä ole. Mutta ei niitä ollut sata vuotta sittenkään. Tässä välissä on ollut lyhyt aika, kun töitä oli ja opiskelusta palkittiin työpaikalla. Nyt se ei takaa sitä. Tämän päivän nuoret ovat kuitenkin monessa suhteessa täysin valmiita tähän maailmaan koulutuksensa ja osaamisensa suhteen. Lasse: Hei Satu, tässä Lasse Lehtinen Haluatko Miljonääriksi-kisasta. Täällä on kaverisi Nina, joka tarvitsee apua erääseen kysymykseen. Teillä on 30 sekuntia aikaa pohtia vastausta yhdessä, aikanne alkaa nyt..

Kausi 5. Jakso 16/25. Tubettajat. Tiedolla tai tuurilla voi päästä pitkälle! Kannattaako hullu riskinotto? Tietojaan testaamassa tubettajat Jaakko Parkkali, Sita Salminen, Tuomas Rinkinen, Emma Karasjoki, Jesse Sarkkinen ja Karoliina Tuominen. Kotimainen visailuohjelma Samalla nimellä on julkaistu myös televisio-ohjelman ideaa mukailevia video- ja mobiilipelejä, kirjoja sekä lautapelejä. Ennen Brexitiä monet tahot kyselivät Lehtisen näkemystä siitä, mitä Britanniassa tulee tapahtumaan. – Siihen haettiin ihan oikeata juontajaa ja kysyttiin monelta suomalaiselta tv-naamalta. Kaikki sanoi, että ei, ei tommoseen lähdetä. Sitten he sanoivat, että rupea sinä, Lehtinen kertoo Puoli seitsemän -ohjelmassa. Lasse Lehtinen. Ainoa ja oikea, jota jonnet ei muista. haluatko miljonääriksi - patrick. 6 497 katselukertaa. Vintiöt - Haluatko massimieheksi

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.Brexit-tuloksen jälkeen mikään ei enää yllättänyt Lehtistä, ei siis myöskään Donald Trumpin valinta seuraavaksi presidentiksi.Kausi 5. Jakso 6/25. Palkankorotus tiedossa. Miljoona euroa lähestyy, joko tänään päästään perille asti? Jaajo Linnonmaan isännöimässä ohjelmassa kilpailemassa tänään Pekka Karppi Vantaalta, Sofia Viitala Tampereelta, Kalle Sandqvist Helsingistä, Virpi Messman Hämeenlinnasta, Henri Satokangas Vantaalta ja Minna Nevalainen Helsingistä. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41') Haluatko miljonääriksi? 38,407 likes · 2,373 talking about this. Haluatko miljonääriksi? on maailman suosituin tv-ohjelma. Juontajana Jaajo Linnonmaa

– Suomikin ajatteli, ettei ole meidän ongelma, kunnes turvapaikanhakijat olivat yhtäkkiä pohjoisen rajoilla.EmailTwitterFacebooksunnuntai 17.5.2020ÄkkilähdötE-kontaktiTelkkuKotikokkiEtuaNäköislehtiKirjaudu EtusivuUutisetUrheiluViihdeSääIL-TVRahaTerveysHyvä oloTyyli.comAsuminenPerhePippuri.fiMatkailuAutotDigi & tekniikkaViihdeuutisetMusiikkiKuninkaallisetTV ja leffatFingerporiHoroskooppiFiidiLinnan juhlat 2019JUURI NYTItalian poliisilta valtava dopingratsia – takavarikon rahallinen arvo mittavaViihdeViihdeViihdeuutisetLasse Lehtinen paljasti Ylellä karun totuuden Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontopestistä: "Tämä oli halvin ratkaisu”24.01.2020 klo 13:0473 vuotta täyttänyt Lasse Lehtinen toimi Suomen ensimmäisenä Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana. Lasse Lehtinen on ollut monessa mukana ja mies oli myös Haluatko miljonääriksi? -ohjelman ensimmäinen juontaja. MEERI UTTITorstaina 73 vuotta täyttänyt Lasse Lehtinen on ollut monessa mukana. SDP:n kansanedustajana ja europarlamentaarikkona toiminut Lehtinen on myös poliitikko, toimittaja ja kirjailija.Kausi 5. Jakso 9/25. Ylioppilas tulessa. Auttaako teatteriharrastus jännitykseen vai onko keskipenkki liian kuuma paikka? Jaajo Linnonmaan isännöimässä ohjelmassa miljoonasta kilpailevat tällä kertaa Daniel Hollen Helsingistä, Jenna Karhula Raumalta, Ossi Hentunen Helsingistä, Asta Terävä Espoosta, Linda Wevar Vaasasta ja Theo Ekman Kemiöstä. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')Kausi 5. Jakso 5/25. Onko kaverista apua?. Kuusi uutta kilpailijaa on jälleen valmiina voittamaan miljoonan, mutta kuka pääsee heittämään yläfemmat Jaajon kanssa? Juontajana tuttuun tapaan Jaajo Linnonmaa ja paikkaa hotseatilta tällä kertaa ovat hakemassa Tiina Kuusisto Raumalta, Jarmo Poukkula Porvoosta, Pirjo Holappa Rovaniemeltä, Teemu Moilanen Helsingistä, Paula Lujala Porista ja Ilkka Huuskonen Heinolasta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')

Haluatko miljonääriksi? | Who Wants To Be A Millionaire

Lasse Lehtinen Who Wants To Be A Millionaire Wiki Fando

 1. Haluatko miljonääriksi? (alkuperäiseltä nimeltä Who Wants to Be a Millionaire?) on eräs maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Ohjelma perustuu Sony Pictures Entertainmentin formaattiin Who Wants to Be a Millionaire?
 2. en eivät nyt auta vaan tie Miltsin pelaajanpenkkiin pitää selvittää tiedolla ja nopeudella. Kilpailemassa Selviytyjät -ohjelmasta tutut Kimmo Nupponen, Nora Kuitunen, Arttu-Kasperi Kauppinen, Anu Toikka, Janne Karjala ja Inga Chaudhary. Kotimainen visailuohjelma. (41')
 3. suomessa myös viisas ja vikkelä engl. fastest finger first), jossa kilpailijoita pyydetään valitsemaan oikea järjestys neljälle vastausvaihtoehdolle. Nopeim
 4. Suomen vahvuus maailman mylläköissä on kuitenkin diplomatia ja se, että pienenä maana pystymme toimimaan yhdessä.

Haluatko miljonääriksi? - Wikipedi

 1. – Minua ei siihen kysytty mukaan, enkä kyllä olisi lähtenytkään, vaikka olisi kysyttykin, Lehtinen nauraa.
 2. Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa vuosina 1999-2005 juontanut Lasse Lehtinen kertoo, että jos juontaja ei ole varma vastauksesta, hänen vihjailunsa voi johtaa kilpailijaa harhaan
 3. – Joskus käy niin, että jos juontaja ei ihan varma vastauksesta itsekään, voi johtaa harhaan sellaisilla puheilla, että alkaa muistuttaa, että olisi noita oljenkorsia.
 4. en oli helppoa, sillä konsepti oli "huikean täsmällinen". Olihan kyseessä yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista tv-visailuformaateista.
 5. ut Lehtinen näkee tällä hetkellä Euroopan haasteena yhteisen tahdon puuttumisen. Esimerkiksi maahanmuutossa ollaan nyt sekä myöhässä että epäonnistuttu, Lehtinen sanoo.
 6. Salamasta alkanut tulipalo vei piharakennuksen ja uhkasi arvoautoja Vantaalla, katso kuvat liekkimerestä

Lasse Lehtinen Haluatko miljonääriksi? ohjelmasta: Juontaja voi

 1. – Onhan jalkapallossa vaikeampi pärjätä kuin jääkiekossa, sen verran useammassa maassa sitä pelataan.  Kyllähän meidänkin nykyiset pelaajat pelaavat hyvin omissa joukkueissaan ulkomailla, mutta maajoukkueessa ei niinkään. 
 2. F1-tähti latasi suoran mielipiteen Michael Schumacherista – "Ei hän ollut nopein"
 3. Nuorten mielenterveysongelma paisuu – asiantuntija kannustaa nuoria kahteen elämäntapamuutokseen: "Ehkä kantapään kautta huomaa, että täti taisi olla oikeassa"
 4. 200 000 euroa. Vuosina 2005–2007 ohjelmaa esitettiin MTV3-kanavalla Ville Klingan juontamana, 3. syyskuuta 2005 alkaen. Pääpalkinto kasvatettiin tuolloin miljoonaan euroon. Ohjelman sadas jakso esitettiin 15. marraskuuta 2002 [2]
 5. kä ehtivät
 6. Yksi yllättävä ainesosa tekee lihasta huomattavasti parempaa – kokki ei ollut uskoa, kunnes testasi itse: "Se on totta"

Huippusuosittu The Voice of Finland on nyt suurempi kuin koskaan! Uudella 9. kaudella valmentajia on enemmän, laulajia on enemmän ja jaksot ovat pidempiä! Laulaja Juha Tapio ja Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki aloittavat uusina tähtivalmentajina yhdessä Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen kanssa. Sipe Santapukki istuu ennennäkemättömällä tuplatuolilla ja jakaa vastuun päätöksistä yhdessä Toni Wirtasen kanssa. Uudella kaudella valmentajia on siis mukana kaikkiaan viisi, mutta tiimejä on aikaisempien kausien mukaisesti neljä. The Voice of Finlandin juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen. Ohjelma nähdään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin kello 20. HUOM! 9. kauden neljä livelähetystä on siirretty esitettäväksi syksyllä 2020. Kotimainen musiikkiohjelma.Lehtinen on tullut suomalaisille tunnetuksi esimerkiksi SDP:n kansanedustajana, europarlamentaarikkona sekä useista kulttuuri- ja viihdeohjelmista, kuten esimerkiksi Haluatko miljonääriksi? -ohjelman juontajana.  Haluatko miljonääriksi? Kilpailut, Koko perheen viihde. Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa! Tavoitteena miljoonalla hyvää. Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi kausi käynnistyy julkisuudesta tuttujen henkilöiden seurassa

Lataa lisää

Salakuvausskandaalissa ryvettynyt Axl Smith osallistuu Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan. Miksi Axl harrastaa seksivideoiden kuvaamista? VIIHDE. Tätä on luvassa jännittävässä Haluatko miljonääriksi -jaksossa. Videon tekijä kirjoitta Vuosina 2004−2008 Yhdysvaltain versiossa oli neljäskin oljenkorsi, jolla kilpailija saattoi vaihtaa minkä tahansa kysymyksistä 11−15 uuteen, arvoltaan vastaavaan kysymykseen. Kilpailija menetti alkuperäiseen kysymykseen käytetyt oljenkorret. Yhdysvaltain Who Wants to Be a Super Millionaire? -ohjelmassa oli käytössä perinteisten oljenkorsien lisäksi kaksi uutta oljenkortta: uusi yritys (engl. Double-Dip) ja asiantuntijaraati (engl. Three Wise Man) Valittuaan uusi yritys -oljenkorren kilpailija saattaa vastata kysymykseen väärin menettämättä rahojaan; toisella yrityksellä vastauksen on oltava oikein, sillä tämän oljenkorren valittuaan peliä ei voi keskeyttää. Asiantuntijaraadissa kolme tuotannon valitsemaa henkilöä antoi perustellen vastauksensa kysymykseen. Yhdysvaltain kellopelissä 50:50-oljenkorsi korvattiin uusi yritys -oljenkorrella, ja neljänneksi oljenkorreksi otettiin käyttöön kysy asiantuntijalta; asiantuntija oli tyypillisesti entinen pelaaja tai julkisuuden henkilö. Tätä oljenkortta sai käyttää vasta viidennen kysymyksen jälkeen vuosina 2008−2010, mutta kaverille kilauttamisen jälkeen asiantuntijaoljenkortta saattoi käyttää myös ensimmäisissä kysymyksissä.

Haluatko miljonääriksi? kysyy Lasse Lehtinen tänään Nelosella. Tietysti haluan. Miten sellaiseksi pääsee? Pääsee, jos osaa riittävällä tietomäärällä tai onnella panna rastin oikeaan ruutuun. Ja peräti puolessa tunnissa. Puolituntisen kysymykset tietenkin vaikeutuvat kierros kierrokselta Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa vieraillut Lehtinen paljasti karun totuuden siitä, miksi juuri SDP:n entinen kansanedustaja toimi vain vuotta aiemmin maailman ensi-iltansa saaneen formaatin juontajana.

Toinen nainen nauroi miehen vitseille – vaimo ymmärsi jotakin liitostaan: "Näin aviomieheni heräävän eloon..." Kausi 5. Jakso 7/25. Muutaman sadasosan tähden. Tarjolla on jälleen miljoona euroa ja yksi kilpailijoista saa uuden mahdollisuuden. Kenellä on illan nopeimmat sormet? Jaajo Linnonmaan johdolla kilpailemassa ovat Tiina Nurminen Helsingistä, Aku Venhola Oulusta, Mira Saarikoski Vantaalta, Petja Vuojärvi Joensuusta, Paula Kononen Kuopiosta ja Jyrki Vähätalo Keravalta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41') Haluatko miljonääriksi? on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista tv-viihdeohjelmista. Ohjelmaan valituilla kilpailijoilla on mahdollisuus voittaa suuria rahasummia vastaamalla oikein asteittain vaikeutuviin monivalintakysymyksiin, joita on..

Missä he ovat nyt: Ensimmäinen Haluatko miljonääriksi -ohjelman

Haluatko miljonääriksi? (literally: Do you want to become a millionaire?) is the Finnish version of Who Wants to Be a Millionaire?. The version has been aired on three occasions: 1999-2005 on Nelonen (hosted by Lasse Lehtinen), 2005-2007 on MTV3 (hosted by Ville Klinga).. Keväällä 10. helmikuuta 2018 esitettiin julkkisjakso, jossa kilpailijoina nähtiin Jannika B, Aku Hirviniemi, Noora Karma, Riku Rantala, Veronica Verho ja Lenni-Kalle Taipale. Syksyllä 1. syyskuuta 2018 kilpailijoina oli tutut radiotähdet Jone Nikula, Tinni Wikström, Kimmo Vehviläinen, Harri Moisio, Jekku Berglund ja Sami Kuronen. 16. helmikuuta 2019 jaksossa kilpailivat tunnetut sisarukset: Roni Back + Miklu, Sauli Koskinen + Saana Koskinen sekä Venla Saartamo + Joonas Saartamo ja 14. syyskuuta 2019 kilpailijoina olivat jääkiekkoilijat Jere Sallinen & Veli-Matti Savinainen, näyttelijät Leena Pöysti & Riku Nieminen sekä tubettajat Roni & Miklu Bäck. He kilpailivat pareittain ja heidän voittamansa rahasummat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen. Alkuperäisformaattiin kuuluu kolme oljenkortta: 50:50 (Fifty-Fifty), kilauta kaverille ja kysy yleisöltä (kysy katsomolta). Ensimmäisessä tietokone poistaa sattumanvaraisesti kaksi varmasti väärää vastausta. Keskimmäisessä kilpailija saa soittaa etukäteen valitsemalleen ystävälle ja keskustella tämän kanssa 30 sekunnin ajan kysymyksestä. Kaverille kilauttaminen poistettiin vuonna 2010 Yhdysvaltain versiosta kokonaan, sillä se ei vastannut enää alkuperäistä tarkoitustaan: se ei mitannut avustavan henkilön tietoa vaan tämän Internetin käyttötaitojaan, sillä kysymyksiin on kohtalaisen helppoa löytää nykyisin vastaus verkosta. Jälkimmäisimmässä jokainen yleisössä istuva voi vastata kysymykseen erityisellä vastauslaitteella, ja äänestyksen tulos näytetään kilpailijalle. Vuonna 2016 suomalaisessa versiossa kilpailija saa valita katsomosta kolme henkilöä vastaamaan kysymykseen ja he saavat antaa perustelunsa. Haluatko miljonääriksi? - visailuklassikon paluu. Viestiketjun aloittaja Barnes. No jaa, ei tuohon mitään huijausta tarvitse kehitellä. Lasse Lehtinen kertoi aikanaan isälleni, että suomalainen mentaliteetti ylipäätään ei sovi tuohon formaattiin Yksi näkyvimmistä rooleista ei kuitenkaan ole tullut politiikasta, toimittajan uralta eikä kirjoista vaan televisiosta.

– Kyllä tämä on yksi kantapaikoistani. Nyt on hyvää aikaa jutella, ennen kuin minun jumppani alkaa, sekin on tuossa aivan nurkan takana. Täällä Töölössä ja Helsingin keskustassa on kaikkea ja niin mukavasti lähellä, Lehtinen kertoo.Ohjelma palasi televisioon kanava Neloselle 23. tammikuuta 2016, juontajanaan Jaajo Linnonmaa ja pääpotti on miljoona euroa, kuten Klingankin aikana.[3] Vuoden 2016 ensimmäinen jakso tavoitti parhaimmillaan 1,2 miljoonaa ja keräsi keskimäärin 914 000 katsojaa.[4] Kauden viimeinen jakso esitettiin 9. huhtikuuta 2016. Kauden jälkeen Nelonen ilmoitti, että ohjelma saa jatkoa syksyllä.[5] Toinen Linnonmaan juontama kausi alkoi Nelosella 3. syyskuuta 2016. Marraskuussa 2016 Nelonen ilmoitti ohjelman saavan jatkoa keväällä 2017. Kevään 2017 viimeisessä jaksossa tiedotettiin, että ohjelma jatkuu jälleen syksyllä 2017. [6]

Kausi 5. Jakso 10/25. Hobittikielestä voimaa. Kenen hoksottimet ja sormet toimivat tänään nopeimmin? Jaajo Linnonmaan isännöimässä kauden viimeisessä jaksossa kilpailemassa Teija Mattila Tampereelta, Erik Enroth Helsingistä, Kirsti Juhonsalo Oulusta, Wille Ruotsalainen Hämeenlinnasta, Milla Haura Helsingistä ja James Kinghorn Turusta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')Rikkaat ja rahattomat -sarjassa kahdesta eri varallisuusluokasta tulevat perheet vaihtavat elämänsä viikoksi. Luvassa on seikkailu, jossa rahat, kodit ja elämäntyylit vaihdetaan päikseen. Sarjan perheet pääsevät kurkistamaan oman elämänsä ulkopuolelle, missä kaikki ei olekaan ehkä aivan sitä mitä he aluksi kuvittelivat. Voiko pahamaineisessa lähiössä asumisessa olla hyviäkin puolia? Entä onko unelmien koti sittenkään kivilinna muurien sisällä? Kotimainen realitysarja.Muun muassa Italiassa käytetyssä ryhmäpelissä oljenkorsia ei ollut lainkaan, sillä kilpailijoilla oli mahdollisuus ohjata kysymyksensä seuraavalle kilpailijalle. JK:n kapteeni, maalivahti Ville Wallen (oik.) pitelee mestaruuspokaalia jalkapallon Veikkausliigan viimeisen kierroksen ottelun JJK vs HJK 27. lokakuuta 2012 jälkeen Jyväskylässä. Pokaalin ojensivat Lasse Lehtinen (vas.) ja Risto Nieminen. 

 1. ulle kuuluu se, mistä ei kuitenkaan oltu kuultukaan 20-30 vuotta sitten. Jokaisesta pienestä asiasta pidetään tiukasti kiinni. 
 2. – Miehen voi saada pois televisiosta, mutta televisiota ei saa pois miehestä. Onhan televisiossa mukavaa olla, olen aina viihtynyt kameran kanssa. Suorat lähetykset ovat vielä nauhoitettujakin kivempia. 
 3. Edelleen ihmiset pysäyttävät miehen kadulla - jotkut haluavat puhua politiikasta, toiset keskustella viihdeohjelmista tai kirjallisuudesta. 
 4. Oljenkorsien määrä ja muoto vaihtelee käytettävästä formaatista riippuen. Oljenkorren käyttämisen jälkeen pelaaja voi vastata kysymykseen, käyttää toisen oljenkorren tai lopettaa pelin voittamansa rahat mukanaan (tosin jotkut erikoisoljenkorret erityisesti Yhdysvalloissa voivat asettaa rajoitteita). Joitakin erittäin harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta jokaisen oljenkorren voi käyttää vain kerran.
 5. en. Olen luvannut ensi vuoden syksyksi, Suomen juhlavuoden kunniaksi, kirjoittaa Väinö Tannerista elämäkerran, hän kertoo.

Haluatko miljonääriksi? Ruut

 1. un aikanani tehtiin selväksi, että juontaja ei voi auttaa, mutta vähän voi kokeilla niitä rajoja.
 2. en, jota saattoi käyttää kaksi kertaa (vuosina 2014-2015 yhden kerran, koska se korvattiin +1 -oljenkorrella). Tällä oljenkorrella kysymyksen saattoi hypätä yli kokonaan, ja täten vähentää myös kokonaiskysymysten määrää. Pelaaja ei kuitenkaan kaksoiseräpelissä tiedä kysymyksen voittosummaa, joten hän saattaa menettää isonkin summan jättämättä vastaamatta (esimerkiksi 68 100 Yhdysvaltain dollarin arvoisen voittosumman kerännyt kilpailija saattaa hypätä 100 000 Yhdysvaltain dollarin kysymyksen yli, jolloin hän joutuu vastaamaan edelleen samalla voittamallaan rahasummalla 250 000 dollarin kysymykseen). Tätä oljenkortta ei luonnollisestikaan voi käyttää viimeiseen kysymykseen. Se poistettiin kokonaan Yhdysvaltain version palatessa perinteiseen formaattiin ja korvattiin Fifty-Fifty -oljenkorrella.
 3. Pienen, kotoisan kahvilan asiakkaat vilkuilevat pöytää, jossa istuu yksi suomalaisen politiikan ja viihteen tunnetuimmista nimistä ja äänistä. Lasse Lehtinen on toivonut tapaamista kahvilaan, joka on Helsingin Töölössä lähellä hänen asuntoaan – kahvilaan, jolla on vuosikymmenien taakse ulottuva historia höyryävän kahvin ja tuoreiden leivonnaisten saralla.
 4. Tästä viihdeyleisöt muistavat Lasse Lehtisen. Hän toimi Haluatko miljonääriksi? -visailun karismaattisena juontajana vuosina 1999-2005, 212 jakson ajan.
 5. Tammikuussa 70 vuotta täyttävä Lehtinen ei suinkaan vietä leppoisia ja rauhallisia eläkepäiviä kahviloissa nautiskellen. 
 6. Kausi 5. Jakso 16/25. "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa!" Uudella kaudella hot seatille istahtaa jälleen joukko rohkeita tietoviisaita. Kilautetaanko kaverille, tietääkö yleisö, auttaako 50/50 ja kuka vie kotiin suurimman potin? Isäntänä toimii tottakai hurmaava Jaajo Linnonmaa. Kotimainen visailuohjelma. (41')

Haluatko miljonääriksi? was broadcast from 1999 to 2001 (on Nelonen), then from 2002 to 2005 (on Nelonen), and now from 2005 to today (on MTV3). Lasse Lehtinen — (born January 23, 1947 in Kotka, Kymenlaakso) is a Finnish politician and Member of the European Parliament. He is a member.. Haluatko miljonääriksi? (English translation: Do you want to be a millionaire?) is a Finnish game show based on the original British format of Who Wants to Be a Millionaire?. The show was hosted by Ville Klinga (earlier by Lasse Lehtinen), and currently hosted by Jaajo Linnonmaa 17.95 €. Maailman suosituin televisio-ohjelma kirjana!Haluatko miljonääriksi - Kisaile kotona, kysy yleisöltä tai kilauta kaverille sisältää yli 800 kysymystä elämän eri alueilta. Kysymykset on jaettu TV-ohjelmasta tutun rahapuun mukaan ja ne vaikeutuvat, mitä lähemmäs miljoonapottia noustaan Haluatko miljonääriksi?. Quite the same Wikipedia. Haluatko miljonääriksi? (English translation: Do you want to become a millionaire?) is a Finnish game show based on the original British format of Who Wants to Be a Millionaire? Kausi 5. Jakso 17/25. Kansanedustajat. Kuumalle penkille on tunkua kun hyväntekeväisyyspottia tavoittelevat kansanedustajat Ben Zyskowicz, Hanna-Leena Mattila, Johannes Koskinen, Mari Holopainen, Ville Tavio ja Pia Lohikoski. Kotimainen visailuohjelma. (40')

Kausi 5. Jakso 13/25. Opiskeluhaaveita. Illan kilpailija haaveilee pääsystä lääketieteelliseen. Opiskelulle jää aikaa, jos työt voi jättää hetkeksi palkintorahojen avulla. Jaajo Linnonmaan johdolla miljoonaa tavoittelevat Maiju Björkqvist Vaasasta, Ivo Hackman Espoosta, Elisa Karimo Turusta, Joona Kotilainen Joensuusta, Hanna Laukkanen Nurmeksesta ja Jose Huuhka Turusta. Kotimainen visailuohjelma. (41') HUOM! KOKO KAUSI ILMESTYY MAKSULLISENA RUUTUUN. Seuramatkailun ensimmäiset vuodet olivat värikästä aikaa ja Suomessa tästä värikkyydestä vastasi ennen kaikkea yksi mies, matkailukeisari Kalevi Keihänen. Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat on fiktiivinen draamakomedia suomalaisen seuramatkailun värikkäistä vuosista kultaisella 70-luvulla. Sekä hahmot että tarinat ovat ajankuvaa peilaavia, mutta fiktiivisiä eivätkä siten perustu suoraan tositapahtumiin. Sarja alkaa vuodesta 1972, jolloin Kalevi Keihänen (Janne Kataja) oli juuri hankkinut kaksi omaa lentokonetta ja perustanut oman lentoyhtiön Spearairin. Sarjan muissa päärooleissa nähdään mm. Jenni Banerjee, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Bianca Bradey sekä Janika Terho. Kotimainen draamakomedia.

Sääntömukaelmatmuokkaa muokkaa wikitekstiä

Haluatko miljonääriksi? (alkuperäiseltä nimeltä Who Wants to Be a Millionaire?) on eräs maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Ohjelma perustuu Sony Pictures Entertainmentin formaattiin Who Wants to Be a Millionaire?. Sen ensimmäinen osa televisioitiin Isossa-Britanniassa 4. syyskuuta 1998. Formaattia ovat tuottaneet Celador-tuotantoyhtiö vuosina 1998–2007, 2waytraffic vuodesta 2007 lähtien ja vuodesta 2008 lähtien Sony Pictures Entertaiment. Kilpailun ovat luoneet David Briggs, Mike Whitehill ja Steve Knight. Nelosella 5.5.2000 esitetty Haluatko miljonääriksi? -jakso. Juontajana Lasse Lehtinen. Copyright: Jarowskij With Lasse Lehtinen, Perttu Pesä, Harry Guillot, Sari Havas. The Finnish version of the UK format Who Wants To Be A Millionaire?. Share this Rating. Title: Haluatko miljonääriksi? (1999- ) – Tosin yhteistä vihollista on tällä hetkellä vaikeampi löytää. Ehkä se on muutos, kuten automatisaatio, joka esimerkiksi poistaa meiltä perinteisiä työpaikkoja. Ne ihmiset, jotka ovat jäämässä tällaiselta alalta työttömäksi kokevat, että heillä ei ole valmiuksia uudenlaisen tekemisen tuomaan työhön. Tämä yhtälö on hirmuisen vaikea myös poliittisesti. 

Kausi 5. Jakso 15/25. Kutinaa vai tietoa?. Jakson kilpailijat tottuivat vastailemaan kiperiin kysymyksiin Temptation Island -ohjelmassa. Jaajo Linnonmaan esittämät kysymykset ovat vähintään yhtä kiperiä, kun kilpaillaan miljoonasta eurosta. Kuumalle penkille pääsystä kilpailemassa Temppari-parit Mari ja Väpä, Vilma ja Elias sekä Josefin ja Karim. Kotimainen visailuohjelma. (39') – Menemme tuttujen luokse ja ensimmäistä kertaa Floridaan. Tarkoitus on mennä katsomaan, miltä siellä näyttää vaalien jälkeen. Trumpin äänestäjät kun eivät olleet vain jotain tietämättömiä punaniskoja, vaan joukossa oli kaikenlaisia ihmisiä kaikenlaisista taustoista.– Voisi sanoa, että vuodesta kuusi kuukautta vietän Töölössä, kolme kuukautta Savossa perheemme kakkoskodissa ja kolme kuukautta maailmalla, Lehtinen sanoo.Lehtinen näkee molemmat äänestystulokset esimerkkinä siitä, että kansakunnissa ollaan hermostuttu niin taloudelliseen ja poliittiseen eliittiin, jonka apulaisina asiantuntijat ja journalistit nähdään.– Harva tietää, kuka Tanner oli, vaikka hän on Suomen itsenäisyyden ensimmäisten 50 vuoden ehdottomasti tärkein suomalainen poliitikko ja talousmies.

Lasse Lehtinen paljasti Ylellä karun totuuden Haluatko

Elokuussa 2007 alkuperäisessä eli Iso-Britannian versiossa kysymysten määrä pudotettiin viidestätoista kahteentoista. Samalla grafiikka, tunnus ja osa musiikeista uudistettiin. Muutos johti loppupään palkintosummien pienenemiseen: esimerkiksi toinen takuusumma laski 64 000 Englannin punnasta viiteenkymmeneentuhanteen. Kahdentoista kysymyksen säännöt otettiin myöhemmin käyttöön myös arabiankielisessä, Bulgarian, Alankomaiden, Ranskan, Puolan, Espanjan ja Turkin versioissa. Uudella Huvila & Huussi -kaudella kesämökeistä loihditaan uskomattomia lomaparatiiseja ja kunnostetaan myös useamman julkkiksen kesäpaikka. Ellen Jokikunnas yllätetään täysin uusilla piharakennuksilla, Anna Puun siirtolapuutarha saa kokonaan uuden ilmeen ja Kari Hotakaisen rintamamiestalon pihapiiri uusitaan perusteellisesti. Laura Lepistön vanhempien kesämökki päivitetään tähän päivään ja Mikael ja Metti Forssellin kesäpaikka kokee uskomattoman muodonmuutoksen niin sisältä kuin ulkoakin. Huvilassa & Huussissa annetaan myös mökkivinkit jokamiehelle ja -naiselle, jotka saattavat pidentää lomakohteiden käyttöikää jopa kymmenillä vuosilla. Huvilan ja Huussin sisäkohteista vastaa supersuosittu sisustusarkkitehti Mikko Vesanen. Uutena kasvona ohjelmassa nähdään maisemasuunnittelija Kati Jukarainen, joka vastaa kauden pihakohteista. Kotimainen lifestyleohjelma.SarjatLeffatUrheiluKanavatsearchHaehelp_outlineaccount_circleKirjauduTilaaHaluatko miljonääriksi?Kilpailut, Koko perheen viihde"Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa!" Uudella kaudella hot seatille istahtaa jälleen joukko rohkeita tietoviisaita. Kilautetaanko kaverille, tietääkö yleisö, auttaako 50/50 ja kuka vie kotiin suurimman potin? Isäntänä toimii tottakai hurmaava Jaajo Linnonmaa. Kotimainen visailuohjelma.play_circle_outlineKatso: Jakso 18favorite_borderLisää omalle listalleKausi 5Kausi 4Klipit1 - Tavoitteena miljoonalla hyvääTavoitteena miljoonalla hyvää. Haluatko miljonääriksi? -ohjelman uusi kausi käynnistyy julkisuudesta tuttujen henkilöiden seurassa. Jaajo Linnonmaan luotsaamassa ohjelmassa rahaa valitsemilleen hyväntekeväisyyskohteille ovat keräämässä näyttelijät Leena Pöysti ja Riku Nieminen, tubettajaveljekset Roni ja Mike Bäck sekä jääkiekon maailmanmestarit Veli-Matti Savinainen ja Jere Sallinen. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')

Hurja tilanne tallentui valvontakameraan – katumaasturi syöksyi sekunnissa perheen takapihan poikki: "Se kuulosti valtavalta räsähdykseltä" Yhdysvaltain version siirryttyä toiselle kanavalle vuonna 2002 jaksojen pituus puolitettiin alkuperäisestä ollen vain puoli tuntia. Tämän johdosta esikarsintakierrosta ei ollut lainkaan, vaan kilpailijat kutsuttiin peräkkäin varsinaiselle pelikierrokselle, uuden pelaajan tullessa aina edellisen hävittyä pelinsä. Ennen lähetyksiä tehtävä kilpailijaseulonta oli tavanomaista vaativampi. Myös esimerkiksi Australiassa, Italiassa, Turkissa, Iso-Britanniassa, Alankomaissa ja Ranskassa on poistettu esikarsintakierros, ja joissakin versioissa esikarsintakierrosta ei ole käytetty hyväntekeväisyys- tai muissa erityisjaksoissa. Yhdysvalloissa esikarsintakierros palautettiin Who Wants to Be a Super Millionaire -ohjelmaan, jossa voittosumma oli kymmenen miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Joulukuusta 2008 lähtien Italian versiossa varsinaista peliä on pelannut kuusi pelaajaa kerrallaan, jotka vastaavat kysymyksiin vuorotellen. Jokaisella kilpailijalla on mahdollisuus siirtää kysymys seuraavana vastausvuorossa olevalle, jonka on vastattava kysymykseen. Myös tässä ryhmäpelissä (engl. hot seat) on käytössä Yhdysvaltain version kellopelin aikarajat. Peliä ei voi myöskään lopettaa kesken, joten palkintosumma voi olla vain takuusumma tai päävoitto. Jos yksi pelaaja vastaa kysymykseen väärin, hän jättää pelin ja rahapuun korkein palkintosumma poistetaan. Peli päättyy, kun kaikki pelaajat ovat joutuneet jättämään sen tai jonkun pelaajan vastattua oikein viimeiseen kysymykseen. Viimeiseen kysymykseen oikein vastannut pelaaja voittaa sen kokonaan itselleen. Jos viimeinen jäljellä oleva kilpailija vastaa kysymykseensä väärin, hän voittaa joukkueensa keräämän takuusumman. Vuosina 2009−2012 ryhmäpeli on ollut käytössä myös Norjassa, Espanjassa, Australiassa, Unkarissa, Vietnamissa, Indonesiassa ja Chilessä. Brittihovissa huokaistaan helpotuksesta – Charlesin ja Camillan kohuttua tamponikeskustelua ei nähdä The Crown -sarjassa

Vapise, Lasse Lehtinen! The Expendables -tähti - Muropaketti

Lehtisen mukaan suuria muutoksia tapahtuu maailmassa usein sodan tai muiden väkivaltaisuuksien kautta. Hän toivoo, ettei sellaiseen jouduta, mutta samalla muistuttaa, että vakaviakin kriisejä on melko lähellä Suomea, tälläkin hetkellä.– Se, joka omistaa oikeiden tuohon kilpailuun, laittaa ne rajat. Ohjelmalla on erittäin hyvä toteutus. Juontajan tärkein ominaisuus on olla myötätuntoinen kilpailijalle. Juontaja ei ole pääosassa, vaan kilpailija, Lehtinen muistuttaa.Monenlainen yhdistystoiminta, ensi vuonna radiossa kuultava 21-osainen kuunnelmasarja Suomen sodanajan viihteestä ja propagandasta, Veikkausliigan hallituksen puheenjohtajan pesti ja monet muut pienemmät riennot ja luentopyynnöt pitävät konkarin kiireisenä ja vievät hänet myös maailmalle.– Ja se täytyy muistaa, että tästä päätöksestä menee parikymmentä vuotta siihen, että tavoitteet totetutuvat. Tulevat huippupelaajat ovat vasta teon alla. Lasse Lehtinen on toivonut tapaamista kahvilaan, joka on Helsingin Töölössä lähellä hänen asuntoaan - kahvilaan, jolla on vuosikymmenien taakse ulottuva historia Hän pitää uudesta, tammikuussa alkaneesta Haluatko miljonääriksi? -ohjelmasta, vaikka ei ehdikään sitä joka viikko katsoa

Lasse Antero Lehtinen (born 23 January, 1947 in Kotka) was the host of the Finnish version of the show, Haluatko miljonääriksi?, in 1999-2005. He was the first host of the series, before Ville Klinga (2005-2007) "Väinö Tanner kuului Suomen johtaviin vaikuttajiin neljänkymmenen vuoden ajan. Hän oli pitkäaikainen kansanedustaja, moninkertainen ministeri ja Suomen ensimmäisen vasemmistohallituksen pääministeri sekä kahteen otteeseen Suomen Sosialidemokraattisen Puolueen (SDP) puheenjohtaja." Juontaja Lasse Lehtinen tenttaamassa Henkka Hyppöstä ja Anitra Ahtolaa Haluatko miljonääriksi? -tietokilpailun erikoisjaksossa. Saksan versiossa käytössä ollessa riskipelissä kilpailija sai neljännen oljenkorren, jolla hän sai valita yleisön joukosta henkilön ja keskustella vapaasti tämän kanssa. Juontaja esitti kysymyksen uudelleen yleisölle, ja yleisössä olevat, jotka uskovat tietävänsä oikean vastauksen kysymykseen, voivat nousta seisomaan. Kilpailija valitsee keskustelukumppaninsa näiden henkilöiden joukosta. Jos kilpailija valitsee yleisön jäsenen ehdottaman vastauksen, myös tämä voittaa 500 euroa. Yhdysvaltain versiossa on ollut käytössä lähes vastaava oljenkorsi, mutta kilpailija on saanut valita henkilön etukäteen ja tuoda tämän mukanaan studioon entuudestaan vieraan henkilön valitsemisen sijasta.

Lasse Lehtinen yle

Vuosina 2008−2010 Yhdysvaltain versiossa oli käytössä perustavanlaatuinen sääntömuutos, sillä pelaajan vastausaika on rajoitettu. Ensimmäisellä vaikeustasolla kysymyksissä 1−5 vastausaikaa on 15 sekuntia, kysymyksissä 6-10 toisella vaikeustasolla 30 sekuntia ja kysymyksissä 11−14 45 sekuntia. Näistä kysymyksistä ylijäänyt vastausaika siirretään viimeiseen, viidenteentoista kysymykseen, jos pelaaja pääsee sinne asti. Pelaajalle näytetään kysymys ja juontaja lukee sen ääneen, jonka jälkeen kaikki vastausvaihtoehdot paljastetaan samanaikaisesti ja vastausaika alkaa. Jos kilpailija ei lukitse mitään vastausta ennen ajan loppumista, peli päättyy vastaavasti kuin vastaamalla kysymykseen väärin. Oljenkorsien käytön aikana kello ei käy. Myös Iso-Britannian ja Intian tuotannoissa on käytetty kellopeliä (engl. clock format). Lasse Lehtinen kommentoi Iltalehden haastattelussa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa

Lasse Lehtinen – Wikipedia

Haluatko miljonääriksi -kilpailija jäätyi rintaliivikysymyksee

Kilpailuun osallistumisen ikäraja on 18 vuotta. Kuitenkin vuodesta 2019 on varsinaisen Haluatko miljonääriksi? -kilpailun ohella järjestetty lasten Haluatko miljonääriksi? Junior -kilpailu, jossa voitetut rahat lahjoitetaan esimerkiksi hyväntekeväisyyteen tai luokkaretkeä varten. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö oli pääpuhujana Väinö Tannerin säätiön ja Tanner-akatemian järjestämässä Tanner-luennolla  16. lokakuuta 2012. Luennolla käsiteltiin lasten ja nuorten syrjäytymistä. Oikealla Tanner säätiön hallituksen puheenjohtaja  Lasse Lehtinen.

Lasse Lehtisen pää halutaan pölkylle tupakkalobbauksesta

Lehtinen ei haikaile ruutuun, mutta erityisesti suorien lähetysten jännitystä ja tahtia hän kaipaa. Kesällä Lehtinen matkusti kuukaudeksi Ranskaan seuraamaan jalkapallon EM-kisoja. Seitsemän peliä kolmella eri paikkakunnalla oli jalkapallokonkarillekin unohtumaton kokemus.Lehtinen kertoo katsoneensa uuden tuotantokauden molemmat jaksot. Hän ei kuitenkaan ota kantaa siihen, auttoiko Linnonmaa kilpailijaa jo liikaa.Kausi 5. Jakso 2/25. Besserwisser tietää. Kilpailu jatkuu! Kuka pääsee tällä kertaa tavoittelemaan miljoonaa? Jaajo Linnonmaan johdolla kilpailemassa ovat Riitta Kontiola Espoosta, Jarmo Wegelius Kaarinasta, Justiina Parkkari Helsingistä, Valtteri Huttunen Jyväskylästä, Maria Keto Tampereelta ja Antti Nissinen Helsingistä. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')

Haluatko miljonääriksi? Sivut:4 [ Edellinen 1 2 3 4 ]. Lasse Lehtinen kysyi tätä joskus tässä ohjelmassa. En muista vaihtoehtoja. Oiskohan ollut: a-korttitalon b-virastotalon c-piparkakkutalon d-kerrostalon

Haluatko miljonääriksi? - Posts Faceboo

Tiesitkö? Kuningatar Elisabetilla on hallussaan kuusi Guinnessin maailmanennätystä – ja yksi niistä liittyy pankkitiliin Myös mentaalipuolella täytyisi tapahtua suuria muutoksia - suomalaisiin pitää saada luotua uskoa siihen, että tässäkin lajissa me voimme pärjätä.Kiireisestä elämästään huolimatta miehellä on aikaa seurata myös viihdettä. Hän pitää uudesta, tammikuussa alkaneesta Haluatko miljonääriksi? -ohjelmasta, vaikka ei ehdikään sitä joka viikko katsoa. 

Haluatko Miljonääriksi? :: antman

Haluatko miljonääriksi? Nelonen

Lasse Lehtinen (vas.) ja kirjailija Jussi Lähde Aidankaataja - Lasse Lehtisen tähänastinen elämä ja teot -teoksen julkistamistilaisuudessa Helsingissä 8. marraskuuta 2011. – Silloin sympatiat kääntyvät helposti Joukon puolelle ja kansalalaiset kokevat, että asiantuntija puhuu vain omassa roolissaan ja kansalainen on oikeassa. Silloin tosiasioilla ei ole merkitystä, sillä, mitä yhden alan tohtori piipittää. Tiettyjä kansan osia on vaikea saada enää kiinni asia-aiheilla.Varsinaisessa pelissä juontaja esittää pelaajalle kolmessa portaassa asteittain vaikenevia kysymyksiä, joita on yhteensä 15. Kysymyksiin on aina neljä vaihtoehtoa A−D, joista kilpailijan on valittava oikea ilman uuden yrityksen mahdollisuutta. Ensimmäisen kysymyksen vastausvaihtoehto D on erityisesti ensimmäisissä tuotannoissa ollut täysin virheellinen, absurdi vastaus. Jokaisella kysymyksellä on rahallinen arvo, jonka kilpailija voittaa vastaamalla kysymykseen oikein. Juontaja lukee kysymyksen pelaajalle ääneen, minkä lisäksi pelaaja näkee kysymyksen vaihtoehtoineen koko ajan omalta näytöltään. Missään Suomessa esitetyissä jaksoissa ja suurimmassa osassa ulkomaalaisiakaan kilpailijan vastausaikaa ei ole rajoitettu, ja pelin edetessä kilpailijat usein pohtivatkin vaativia kysymyksiä pitkään. Kun kilpailija on esittänyt vastauksensa, juontaja kysyy tältä, haluaako hän lukita vastauksen. Kilpailija voi myös todeta lukitsevansa vastauksen jo itse, jolloin juontaja ei enää vahvista asiaa kilpailijalta. Kun kilpailija ilmoittaa vastauksen olevan lopullinen, juontaja lukitsee sen eikä sitä voi enää sen jälkeen muuttaa. Ensimmäiset viisi kysymystä ovat yleensä niin helppoja, että vastauksen erillistä lukitsemista ei tehdä. Formaatin mukaan tietokone arpoo kysymykset ja vastausvaihtoehtojen järjestyksen täysin sattumanvaraisesti. Kausi 5. Jakso 4/25. Voittorahoilla kukkia vaimolle. Pärjääkö sirpaletiedolla miljoonajahdissa, löytyykö yleisöstä apua kiperään kysymykseen? Jaajo Linnonmaan juontamassa ohjelmassa kilpailijoina ovat Veera Rantanen Lahdesta, Teemu Männistö Jyväskylästä, Katja Tahvanainen Ilomantsista, Heikki Kari Helsingistä, Satu Jarva Jyväskylästä ja Rolle Rantaniemi Espoosta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41')18 - The Voice of Finland 19 - Stand up -koomikotKausi 5. Jakso 19/25. Stand up -koomikot. Hyytyykö hauskuttajan hymy hot seatilla? Kisaamassa nähdään stand up -koomikot Ilari Johansson, Anitta Ahonen, Heikki Vilja, Jussi Simola, Mika Eirtovaara ja Kaisa Pylkkänen. Kotimainen visailuohjelma. (42')

2009/05/01 - Sanomanetti - Kuvasarja

Saksan versiossa otettiin vuonna 2007 käyttöön pelaajalle vapaavalintainen "riskipeli" (engl. risk format). Pelaaja saa käyttöönsä tällöin neljännen oljenkorren, jonka voi muiden oljenkorsien tapaan käyttää vain kerran. Tätä oljenkortta käyttäessään hän saa valita yleisöstä henkilön ja keskustella tämän kanssaan vastauksesta. Toisaalta pelaaja joutuu luopumaan toisesta takuusummasta kymmenennen kysymyksen kohdalla eli vastattuaan väärin kysymyksiin 11−15 hän saa vain ensimmäisen takuusumman. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi valita myös peruspelin; valinnan hän tekee pelin alussa ennen ensimmäistä kysymystä. Tämä pelimuoto on ollut sittemmin käytössä myös ainakin Itävallassa, Unkarissa, Filippiineillä, Puolassa, Venäjällä, Sveitsissä ja Venezuelassa. – Ihmisille annetaan ylhäältä ohjeita siitä, miten pitäisi elää ja ajatella. Nyt uusien välineiden myötä, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, voidaan kuitenkin löytää ja lietsoa asioita samanmielisten kanssa, eli potkaistaan takaisin. Ruutu-alkuperäissarja Sykkeen 8. kausi nähdään 12.6. alkaen maksullisena Ruudussa, jonne ilmestyy kaksi uutta jaksoa joka perjantai. Sykkeen kahdeksas kausi seuraa, kuinka kauan työtaistelu voi kiehuttaa traumapolin soppaa, ennen kuin keittää yli. Sairaalan työntekijät tasapainottelevat moraalin, jaksamisen ja potilasturvallisuuden välillä. Lopulta pinna katkeaa: kuka ylittää rajan? Kuka menee liian pitkälle? Kotimainen draama.Kausi 5. Jakso 3/25. Burratan mysteeri. Kenen sormet ovat vikkelimmät, kuka pääsee vastaamaan Jaajo Linnonmaan esittämiin kysymyksiin? Unelmaa miljoonasta ovat tällä kertaa tavoittelemassa Jarkko Halme Kuopiosta, Henna Rinnekangas Helsingistä, Eetu Laurinmäki Jyväskylästä, Jonna Jauhiainen Tampereelta, Lauri Hartikainen Helsingistä ja Taina Vilonen Pirkkalasta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (41') Finavia myötäilee Finnairia ja puolustaa porrastetusti avaamista: "On ymmärrettävää, ettei lentoliikenne palaudu yhdellä kertaa"

Kiireisestä elämästä huolimatta perhe on Lehtiselle tärkeä. He viettävät vaimonsa kanssa aikaa Savon kakkoskodissa sekä matkustavat paljon. Kuvassa SDP:n kansanedustajana toiminut Lehtinen vihitään vaimonsa Eira Palinin kanssa Temppelaukion kirkossa Helsingissä 27. marraskuuta 1976.  – Samalla rahalla, mitä nyt käytetään kaikenlaisiin tilapäisiin ohjelmiin, olisi aikanaan voinut rakentaa Pohjois-Afrikan rauhallisiin maihin keskuksia. Siellä olisi tarkastettu paperit ja siirretty heitä tarvittaessa eteenpäin Eurooppaan. Siihen ei ole ollut minkäänlaista tahtoa, Lehtinen sanoo.Lehtisen mukaan avain Suomen menestykseen on siinä, että tehdään poliittinen päätös panostaa aikaa ja rahaa jalkapalloon sekä kohdennetaan varat oikeisiin paikkoihin, valmennukseen ja olosuhteisiin.

Haluatko miljonääriksi? — Wikipedia Republished // WIKI

Haluatko miljonääriksi? - Infogalactic: the planetary knowledge cor

Kausi 5. Jakso 11/25. Voittorahoilla papukaija. Teemakauden avausjaksossa hot seatille pääsystä kisaavat Big Brother -ohjelmasta tutut kasvot Eeva-Leena Keskinen, Ville Turkkinen, Tuula Rantala, Kimmo Eloranta, Mira Ojala ja Helmeri Pirinen. Kuinka hyvä paineensietokyky heillä on? Kotimainen visailuohjelma. (40') Kausi 5. Jakso 8/25. Ompelijan pieni toive. Miljoonaan on matkaa 15 kysymyksen verran. Kuinka monta oikeaa vastausta tänään saadaan? Juontaja Jaajo Linnonmaan kanssa kilpailemassa ovat Sanna Ahokumpu Oulusta, Antti Laine Raumalta, Mervi Kivistö Espoosta, Rock Åkerlund Jyväskylästä, Tanja Miettunen Savonlinnasta ja Jussi Ojala Espoosta. Tuotanto Rabbit Films. Kotimainen visailuohjelma. (40')Alkuperäisessä formaatissa palkintosumma karkeasti kaksinkertaistui kysymys kerrallaan, mutta Suomen formaatissa palkintosumma on kasvanut alkupäässä hieman hitaammin ja loppua kohden taas isommin harppauksin. Suomessa viides ja kymmenes kysymys ovat vaikeustasonsa viimeisiä, joihin vastaamalla takaa itselleen vähintään kyseisen rahasumman, vaikka vastaisikin myöhemmin väärin.

Tammikuussa 70 vuotta täyttävä Lehtinen ei suinkaan vietä leppoisia eläkepäiviä kahviloissa nautiskellen, vaikka keskustassa asuukin.  Ruotsin parjattu koronataktiikka alkaa pikkuhiljaa lähentyä muita maita – maassa valmistellaan nyt lakimuutosta: "Siinä on pitkäaikaisesta ratkaisusta kysymys" Lehtisen mukaan tiedonvälitys on huonoimmillaan populismia. Se on ajankohtaisohjelma, jossa vastakkain on aiheeseen hyvin perehtynyt asiantuntija ja "Jouko Kontulasta". Monenlaisia aloja eri vuosikymmeninä nähneellä Lehtisellä on tämän päivän nuorille selkeä ohje: Valmistaudu siihen mitä pelkäät. – Hän on arvaamaton kaveri. Mutta on meillä arvaamaton mies tuossa itänaapurissakin. Mielenkiintoisia aikoja on luvassa. 

 • What is gnome shell.
 • Valttikortti tilaus.
 • Hyundai elantra 2013.
 • Näin tehtiin tuntematon sotilas.
 • Madame nhu.
 • Suche 2zkb mit balkon in lisdorf.
 • Lukimat palvelu.
 • Teletapit laulun sanat.
 • Renkaiden vaihto alumiinivanteet.
 • Koirahoitola nastola.
 • Saturnus etäisyys maasta.
 • Fahrradladen tübingen.
 • Rasvapatin poisto kotikonstein.
 • Risteilytarjoukset tukholmaan.
 • Tipula mikkeli.
 • Jouko nimipäivä.
 • Rengas ei mene paikalleen.
 • Kärppä talvehtiminen.
 • Andy williams godfather.
 • Lenovo x1 carbon kokemuksia.
 • Teit meistä kauniin chords.
 • Lhj group oy.
 • It film 2017 wiki.
 • Malediivit hinta.
 • Startti ei naksahda.
 • Camila cabello havana lyrics.
 • Virtuaalitodellisuus käsite.
 • If on a winter's night a traveler chapter titles.
 • Ops jyväskylä.
 • Nokia 5 viestien poisto.
 • Finnair stuttgart.
 • Metallin lujittaminen.
 • Leivinuunin muuraus ohje.
 • Vohvelirauta neliö.
 • Koraani vääräuskoiset.
 • Tervaöljy hinta.
 • Pasila saunatila.
 • Vammas oy.
 • Amsterdam tram map 2017.
 • Alamommo suku.
 • Prisma uni päiväpeite.