Home

Järjestelmäkamera englanniksi

Ensimmäinen järjestelmäkamera - Aloittelijan järjestelmäkamera

Tilaa mikrojärjetelmäkamerat ja -tarvikkeet halvalla netistä. Nämä kamerat eivät paina niskaa ja kokonsa puolesta kulkevat kätevästi aina mukana. Mikrojärkkärit takaavat sinulle parhaat.. Kuvaaja, tarvitset käytännössä jalustaa. Salama + pitkä valotusaika on hyvä yhdistelmä: salama vangitsee liikkuvat kohteet terävinä ja pitkä valotusaika huolehtii siitä, että tausta valottuu hyvin. Kamerassasi saattaa olla yökuvaustila, joka tekee juuri näin. Pitkä valotusaika edellyttää käytännössä jalustaa tai muuta tukea, vaikka olisi kuinka vakaat kädet. Pelkän salaman valolla ei taustaa saa valotettua kunnolla, kuten huomasit.Tuli semmoinen mieleen että onko kovasta pakkasesta haittaa kameralle ulkona kuvatessa? En nyt käyttöohjeista ainakaan mitään kieltoa löytänyt ettei saisi pakkasessa kuvata. Onko pointti vaan se että kun kameran tuo sisälle lämpöiseen sen osat voivat kostua sisältä kun lämpötila vaihtuu nopeasti?

järjestelmäkamera englanniksi Suomi-englanti sanakirj

Kiitos hyvistä sivuista! Minulla on EOS 600D +18-55 IS ja nyt olisi tarvetta hommata objektiivi täydentämään kuvausta. Lars, molemmat ovat näppäriä vaihtoehtoja. Käy kokeilemassa jossain kaupassa ja ota se, kumpi tuntuu käteen paremmalta.Tiivistettynä: hyvä kamera joka päiväiseen käyttöön. Kameran täytyy olla nopea ja hintaa saisi olla n.1000-1200. Jos sinulla on objektiivien suhteen neuvoja niin antaa palaa 🙂Luokittelu on mielivaltaista. 760D on oikein hyvä ostos harrastajalle, siinä missä 7D:kin. Samat objektiivit sopivat molempiin.Kaisa, kyllä tuolla ihan hyviä makrokuvia saa, katso vaikka Robin Wongin arvostelusta esimerkkejä. Ajanee ihan asiansa.

Järjestelmäkamera - Wikipedi

Tuommosia katsellut, niin mitäs mieltä olet että kannattaako ostaa pelkkä runko ja erikseen hyvä objekti vai miettiskö tuommosia paketteja?Toni: Micro 4/3 on valmistajasta riippumaton järjestelmä, eli Olympuksesi voi käyttää ilman sovitetta kaikkia m4/3-objektiiveja ilman sovitteita. Panasonicin Lumix G 20mm/1.7 esimerkiksi on oivallinen ja pienikokoinen normaaliobjektiivi.

Ensiksi vähän mun kuvaushistoriaani ennen varsinaista kysymystä. Olen vuosia sitten kuvannut varsin ahkerasti n. 10v. vuonna -77 hankkimallani manuaali Nikkormat järkkärillä ja enimmäkseen normaaliobjektiivilla. Enimmäkseen tavanomaisia kohteita, maisemia luontoa perhettä sukulaisia juhlia ihmisiä lapsia jne jne Kuvausharrastukseni harveni sitten ja muuttui halpispokkarikuvaukseksi ja taisi lopahtaa jossain vaiheessa kokonaan muutamiksi vuosiksi kunnes 2007 ostin ensimmäisen digipokkarini Canon Power shot 520 (tai jtn) 6 megapixeliä jolla kuvaan edelleen. Tämän kameran myötä kuvausharrastukseni suorastaan räjähti uuteen kukoistukseen. Nyt tarttis uusia kalustoa ja olenkin jo kokeilin Olympus SP-620UZ (muistaakseni) ja se kamera oli pettymys enkä saanut siihen tuntumaa eikä kuvat mielestäni olleet jlähelläkään Canonin kuvien laatua, myinkin sen pois. Eli mulla ei ole kokemusta juurikaan digikameroista mutta sen voin sanoa, että olen canonisti. Järkkäriä olen harkinnut mutta koen sen vielä vähän liian monimutkaisena ja vaativana opetella kun aikaa siihen ei oikein ole (eikä kärsivällisyyttä, liikaa vaihtoehtoja). Ennenkaikkea haluaisin varsin helppokäyttöisen kameran jolla onnituisi hämäräkuvaus ja nopea kuvausvalmius (kuvaan kissojani paljon). Laadukas pokkairikin kelpaisi vallan mainiosti. Arto, kyllä noilla pikseleillä pärjää. Peruswebbikuva ei vaadi kovin paljon, eikä printtikuvakaan taida olla teknisen laadun puolesta erityisen vaativa kohde.Hanna, D3100:n vaihtaminen D3200:een on vähän siinä ja tässä – kyse on pienestä päivityksestä, joka ei vaikuta kuvanlaatuun oikeastaan millään tavalla (megapikseleitä saat rutkasti lisää, mutta niitä et oikeastaan tarvitse). Ei siis kannata. Objektiivit kyllä käyvät ristiin, ei siinä mitään. Jos ehdon tahdon haluat kameraa päivittää – mikä ei siis millään tavalla paranna kuvanlaatua – niin Nikonin kameroista katselisin lähinnä seuraavaa tasoa, eli D5100. Siinä päivityksessä saat jo vähän enemmän uusia ominaisuuksia.Moi. Olen järkkäriä hankkimassa. Onko Sony A58 hyvä. Vai kannattaako osta Canonin tai Nikonin vastaava (1200d/3300). Sonyn rungossa on kuvanvakain, miten se eroaa objektiivista olevista vakaimista?Ja vielä sellainen, että tyttö on kova harrastaja, ja vaarana on että kamera saattaa pudota. Alettiin miettimään, että kuinka hyvin järkkäri kestää putoamista pokkariin verrattuna?

1890-luvulta 1930-luvullemuokkaa muokkaa wikitekstiä

Taannoin kyselin Olympuksen Stylus 1s kamerasta. Mitä eroa on Stylus 1s:llä Stylus 1:een verrattuna. Kumpi on uudempi malli ?Ei mulla ole tuosta oikeastaan mitään mielipidettä. Makronahan tuo on korkeintaan keskinkertainen: siinä missä aito makro-objektiivi tuottaa 1:1-suurennussuhteen ja parhaat zoomimakrot 1:2-suhteen, tämä Tamron venyy ainoastaan 1:3-suhteeseen. Ei siis mikään aito makro-objektiivi, mutta lienee siitä jotain iloa lähikuvia ottaessa. Objektiivi sentään tarkentaa vain puolen metrin päähän koko polttovälialueella.

Noiden kahden väliltä lähinnä pohtisin ja kun D5200 on kuitenkin uudempi ja selvästi edullisempi, oma valintani kääntyisi luultavasti siihen.Harkitsisin myös jotain superzoom-kameraa, esimerkiksi jotain Canon Powershot-mallia. Niihin ei tarvitse ostaa erillistä objektiivia ja kyllä niilläkin luontoa kuvaa oikein mainiosti.

Kuvat epäonnistuvat, koska tarkennus ei mene kohdalleen. Kamera tarkentaa siinä vaiheessa kun painat laukaisinta, jolloin et ole kameran edessä.Jos vielä jaksat suositella, kumpi putki ois parempi, tuo 55-250 IS vai http://www.magnet.fi/p/1280/ef-75-300mm-f40-56-iii-usm ? Ilmeisesti tuossa ei oo kuvanvakaajaa eli tekeekö tuolla mitään?

1940- ja 1950-lukumuokkaa muokkaa wikitekstiä

Yksisilmäisen peiliheijastuskameran historia alkaa vuodesta 1861, kun englantilainen Thomas Sutton sai patentin kameralle, jonka linssin ja valoherkän materiaalipinnan välillä oli 45 asteen kulmaan asetettu, valotuksen ajaksi pois tieltä kääntyvä peili, joka toimi samalla sulkimena. Sutton Reflex -kameroita ei monta valmistettu, mutta vuonna 1884 esitelty, amerikkalaisen Calvin Rae Smithin patenttiin perustuva Monocular Duplex -kamera oli ensimmäinen sarjavalmistukseen tuotu peiliheijastuskamera. Sen esittely ajoittui aikaan, jolloin valoherkistä emulsioista oli saatu niin herkkiä, että kameraa ei välttämättä tarvinnut enää asettaa jalustalle vaan voitiin siirtyä spontaanimpaan käsivarakuvaukseen. Monocular Duplex käytti 8,3 × 11 senttimetrin kokoisia lasinegatiivilevyjä, mutta pian siihen sai sovitteen jolla saattoi käyttää Eastman-yhtiön laakafilmiä.[3] Tämä on paljon parempi setti, koska objektiivissa on kuvanvakaaja. Maksaisin 30 € ekstraa ilman tuota muistikorttia ja jalustaakin.Novis, 45mm/1.8 on varma valinta oikeastaan kaikille Micro 4/3 -kuvaajille muotokuvakäyttöön, se on halpa ja hyvä. Muuten se ei kyllä sisätilakuvaukseen sovi, liian pitkä polttoväli. Muotokuvaputkena se on kuitenkin pätevä.

Käytännössä kaikissa kameroissa on optinen kuvanvakain. Se ei siis oikeastaan tarkoita tuotetiedoissa yhtään mitään. Videokameroissa saatetaan käyttää digitaalista kuvanvakainta, joka on eri juttu.Moi Mikko! Sulla on kivat sivut, oon löytäny paljon vastauksia eri kysymyksiin 🙂 Oon ostamassa ensimmäistä järkkäriä ja päädyin Nikon D3200 ja 18-55mm objektiiviin. En kuitenkaan tiedä, mistä paketti kannattaisi ostaa, koska esim. Verkkokaupassa kamera maksaa n. 380 euroa ja NetAnttilassa n. 330 euroa, gigantissa tasan 299. Puhumattakaan jostain Experteistä, joissa samasta kamerasta sai pulittaa liki 500 euroa. Miten ihmeessä saman kameran ja objektiivin hinta voi vaihdella noinkin rajusti? Kannattaako kamerapakettia ostaa anttilasta tai gigantista, kun niistä on vähän epämääräistä juttua liikkeellä (vanhoja objektiiveja rungon kanssa yms.)? Ostanko suosiolla vähän kalliimmalla Verkkokaupasta? Jotenkin vähän haiskahtaa että satasella hinta heittelee miten sattuu…En ottaisi salamaksi 430EX:ää vaatimattomampaa mallia Canonilta, ja itse asiassa jos olisin uutta ostamassa, ostaisin luultavasti Nissinin 622:sen, koska siinä saa rahalleen paljon enemmän vastinetta.

Arvostelujen perusteella P510 on kelpo kamera, joka jättää kuvanlaadussa vähän toivomisen varaa, vaan niin taitaa jättää vähän jokainen tämäntyyppinen kamera. Niiden parhaat ominaisuudet ovat muualla kuin huippuluokan kuvanlaadussa (ja jos tulostaa kymppikuvaa ja katselee tietokoneen näytöltä kuvia, huippuluokan kuvanlaatua ei oikeastaan edes tarvitse).Olen ollut kohtuullisen ahkera pokkarin käyttäjä ja nyt viemässä harrastusta järjestelmäkameroiden puolelle. Kokemusta objektiiveista saati niiden ei ostosta vielä ole. Löysin kaksi tarjousta, joissa kaupataan samaa kameraa erilaisten objektiivien kera. Kumpi näistä olisi järkevämpi hankinta? En usko, että tulevaisuudessa tulee tarvetta ostaa juurikaan lisää objektiiveja (ellei kuvaaminen vie täysin mukanaan) joten haluaisin toki saada paketin, jolla pärjäisi pitkälle.Kylmänkestossa tuskin on suuria eroja. Käytännössä kai mitään järkkäriä ei saa valmistajan mielestä ylipäätään viedä ulos pakkasella, taitaa olla kaikkien käyttöohjeissa kielletty. Takanäytöt hiipunevat aika herkästi ja akut hyytyvät kylmässä, eli vara-akkuja lämpimään taskuun ja takanäyttö pois käytöstä, niin päässee jo vähän eteenpäin. Tätä et vielä nähnyt: 3d-tulostettu järjestelmäkamera. Kuva: Léo Marius Kun vertaan mitä kirjoitit on tilanne mielestäni erilainen. Kännykän kamerat riittävät jo halpojen pokkarien tasolle. Ei ole oikein syytä ostaa pokkaria, Kallimmat pokkarit häviävät hinta laatusuhteessa halvoille dlsr-kiteille. Taas putoaa pokkari pois.

Tuo linkki ei toimi, mutta oletan, että tarkoitat sitä 499 euron hintaista EOS 500D -tarjousta? Jos haluaa säästää kamerassa, ei tuo paha ole. Merkittävin ero 550D:n on video-ominaisuuksissa, ulkoisen mikrofonin liitäntä puuttuu ja HD-kuva ei ole ihan täyttä laatua. Kuvanlaatu tuskin eroaa millään tavalla ja nokalla oleva lasi ratkaisee kuitenkin.Päkä, rungon päivitys uudempaan 700D:hen ei oikeastaan paranna kuvanlaatua silminnähtävästi, ainakaan hyvissä olosuhteissa. Ehkä hämärässä maksimi-ISOlla kuvattaessa jotain parannusta voi saada, mutta muuten ei.

järjestelmäkamera suomeksi ja englanniksi - suomi-englanti sanakirj

Heii, mulla ois nikon d60 objektiivilla nikkor AF-S DX 18-55mm 3.5-5.6 .. Oon aatellu tässä että pitäskö sitä ostaa kokonaan uus järkkäri, uuempi malli vai sitten ostaa uus objektiivi. Vähän jälessähän tuo kamera on, ja vaikia kuvata suoraa ihmisiä hyvällä tuloksella, luontoa kyllä onnituu hyvinki. Vai onko ongelma itse kuvaajassa? . Mitä mieltä oot? Ja jos objektiivin kannalla oot niin mikä olis hyvä kyseiselle kameralle? Oon seuraillu näitä sun sivuja niin luulisin että osaisit ees jonkun verran auttaa:) Niin ja siksi en oo menny suoraa päätä ostamaan uutta, koska joka puolelta kuulee, että nuo vanhemmat mallit on joskus paljon kestävempiä ja parempia.. uskoakko vai ei.. Kiitos jos autat edes vähä! Voisikko kertoa tosta nikon D60 sen mitä oot kuullut ja tiedät, nii selventäs munki ajatuksia 😀Ari, perhosten kuvaamiseen on tarpeen makro. Onkohan tarkoitus kuvata eläviä vai kuolleita perhosia? Olympuksella on hyvä 60-millinen makro, joka on elävien perhosten kuvaamiseen ehkä hieman lyhyt; vastaa se kuitenkin 120-millistä, eli ei se ihan lyhyt ole. En tiedä, miten se käytännössä toimii. Se on valitettavasti tällä hetkellä pisin makro-objektiivi Micro 4/3:lle. Kuolleiden perhosten kuvaamiseen se on kuitenkin nappivalinta.http://www.gigantti.fi/product/kamerat/jarjestelmakamerat/EOS1100DKITIS/canon-eos-1100d-18-55is-ii-jarjestelmakamera http://www.gigantti.fi/product/kamerat/jarjestelmakamerat/D31001855KIT/nikon-d3100-jarjestelmakamera

Numerot englanniksi. Perusluvut (one, two, three, jne.) ovat adjektiiveja, jotka viittaavat Lue desimaalit ääneen englanniksi siten, että lausut desimaalipilkun point, ja lue sitten jokainen luku.. Sulantoblogissa on kehuttu E-PL3:sta, tosin työkäyttöön Sulantokin on hankkimassa OM-D:tä. Pientä kameraa hakevalle E-PL3 on varmasti hyvä valinta.

Järjestelmäkamera englanniksi - Sanakirja

Ostin viisivuotiaalleni Fujin iskunkestävän pokkarin, jonka pitäisi kestää pudotuksia 1,5 metrin korkeudelta, mutta ei se kyllä muuten erityisen hyvältä kameralta vaikuta. Viisivuotiaalle kuitenkin kelpaa, joten ajaa asiansa.Olen hankkimassa ensimmäistä järkkäriä ja nämä sivut ovat olleet korvaamattomat! Tästä viisastuneena olen päätynyt suosittelemaasi Canon EOS 600D kameraan, jota verkkokauppa myy. Hieman olen kuutamolla vielä noista objektiiveista, kävisikö suosittelemasi EF 35mm/2 tällaiseksi ”yleiskäytön” objektiiviksi? Kuvauskohteina minulla koirat, +ratsastus, ravihevoset. Olisiko muuta huomioonottamista? UV-suodatin? Iso kiitos ajastasi!moi kumpiko olisi järkevämpi ostos aloittevalle järkkärikuvaajalle: Nikon 5100+18-55VR ja 55-200 vr, hintaan 699€ Nikon 7000+18-105 VL hinta 799€. Kuvauskohteet moninaiset lapsista maisemiin, sisällä ja ulkona, hämärässä ja kirkkaassa kelissämoi ! löysin tän sivun vasta äsken ja tosi hyvän paketin oot kaikesta kirjottanut, vaikka jotkut asiat menikin vähän yli hilseen. mutta siis tässä oltaisiin 15-vuotislahjaksi hankkimassa mulle ekaa järkkäriä, ennen mulla on ollut canonin powershot. oon pitkään arponut canon eos 1100D:n ja 550D:n välillä ja nyt olen näiden kommenttien perusteella kuitenkin kallistumassa ton 1100D:n puoleen. ajattelin, että voisin säästää hinnassa ja korvata sen kuvaustaidolla, jota olisin innokas kehittämään ! joten mitä mieltä oot, kumpi mun kannattaisi loppupelissä hankkia ?Onko teleLISÄKKEESTÄ (ei siis telejatke) jotakin hyötyä, jos sen laittaa Tamronin 16-300 objektiivin perään. Jos lisäke olisi 2.2x pitäisi Tamronin objektiivi muuttua vastaavasti. Telelisäke ei ilmeisesti vie valovoimaa eli se on ilmeisesti parempi kuin telejatke.

Mieli alkaa halajamaan jo irrallista salamaa, mutta… Onko tosiaan niin, että jos ostan salaman, (esim. Nissin Di622-II) jossa on orjatoiminto TTL -ohjauksella niin tätä ei voi käyttää irti kamerasta siten, että salamaa ohjattaisiin kameran omalla pikkusalamalla? Onko vaihtoehtoni siis hankkia joko välikaapeli (Kuinka kömpelö se onkaan?) tai lisäksi vielä kalliimpi master salama? Vai onko muita järkeviä vaihtoehtoja, jotka eivät nosta budjettia pilviin?http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=743856&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=3162411&categoryId=3162421Ongelma. Sain käytetyn Canon eos 500d kameran. Kun laitan muistikortin sisään uusi ja kameran mukana tulleet, niin herjaa kortti kirjoitussuojattu. Kortin sivulla oleva lukitusnäppäin ei ole päällä ja näitä on nyt renkattu moneen kertaan. Onko tietoja millä kortit saadaan pelittämään?

JÄRJESTELMÄKAMERA suomesta englanniksi - Ilmainen Sanakirj

 1. . Olisiko tuo siis hyvä ostos? Lisäksi, onko olemassa kalansilmä-objektiivia canoneille, mitkä eivät olisi sitä 1000 euron hintaluokkaa? Samyang MF 8/3,5 fisheye kuulemma hyvä ja myös halvempi, sopiiko se 1100D:ssa ja onko hyvä ostos muutenkaan? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!
 2. Ensimmäisen zoom-objektiivin kehitti saksalainen Voigtländer jo 1950-luvun lopulla[9], mutta vasta 1970-luvun puolessavälistä alkaen vaihtuvapolttoväliset objektiivit alkoivat vapauttaa järjestelmäkameralla kuvaajia jatkuvasta objektiivin vaihdosta. Kameravalmistajien ohella niiden kehittämisen eturintamassa toimivat myös itsenäiset objektiivivalmistajat, kuten Vivitar.
 3. appulaa ja kuvasin takanäytöllä… Miten tuo zoomaus onnistuu etsimellä kuvattaessa?
 4. un mielestäni peilitön on sen verran paljon parempi, etten itse enää edes harkitsisi peilillisen kameran ostamista. Ammattimainen urheilu- tai luontokuvaaja esimerkiksi saattaa pitää peilikameraa parempana, mutta useimmille kuvaajille peilitön on parempi vaihtoehto.

Milja, oikeastaan ihan mikä tahansa. Tuon tyyppisen kuvauksen onnistumisessa valaisulla on kameraa suurempi merkitys.Hei! Aion ostaa ekaksi järkkäriksi Canoni 600D:n. Päätin aloitella harrastusta halvoilla objektiiveilla. Tarkoituksena olisi kuvata metsässä luontoa, lintuja ja maisemia. Kumpaa putkea suosittelisit: – Tamron AF 70-300mm F/4-5,6 Di LD Macro 1:2 vaiko – Canon EF-S 55-250 f/4-5.6 IS II

750D-kitin normaali hinta on noin 760 euroa, eli jos sen 700 eurolla saat (ja objektiivi on vakaajallinen malli), niin ihan hyvä diilihän se on. Se on Canonin uusimpia malleja, eli mistään vanhasta jämäkamerasta ei ole kyse.Ja lopuksi EOS 1100D 18-DC http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=703654&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20682Onhan tuo 12-50mm kittiobjektiiviksi oikein mainio. Mainospuheet tietysti mainospuheina. On siinä makrotila, mutta suurennos on vain 1:2.8, eli ei aito 1:1-makro. ZX-1 on erinomainen makrokuvauksessa, joten voi olla, että se on jopa parempi makrokuvaamiseen kuin E-M5 tuolla objektiivilla.Eivät käy, 450D ja 650D käyttävät eri akkuja. Jos kahdella eri mallilla on sama akku, laturit käyvät ristiin.Moikka. Kiitos vastauksesta. Nyt ko markkinoilla on myös tämmönen Canonin PowerShot, niin onko mistään kotosi sun mielestä. Anna tulla rehellinen mielipide. Ainakin niissä on hintaa. Eli mulla oli tällanen Samsung NX300 20-50mm eikä se ollu mulle hyvä. Tykkään ottaa maisemakuvia ja muksuista tilannekuvia ja tuo mun edellinen ei sopinu siihen ollenkaan. Mie tutustun tuohon sun ehottamaan mutta itse olympuksestakaan ei ole mitään ruususia muistoja.:D mutta kiitos kovasti jo etukäteen sulle 🙂

Järjestelmäkamerat - Gigantt

Veli-Pekka, tiedän E-M1:stä sen verran, että se on parempi kuin oma E-M5:ni, joka on erinomainen. Aivan varmasti loistava kamera, suosittelen varauksetta.Olennaista on ymmärtää aukon, suljinajan ja herkkyyden (ISO) välinen yhteys ja vaikutus valotukseen. Se ei ole onneksi kovinkaan mutkikas juttu. Jos englanniksi lukeminen ei ole ongelma, Understanding Exposure on edelleen paras lukemani kirja aiheesta. Suomeksi esimerkiksi Digijärkkärikoulun ykkösosa on hyvä alkeisopas.Canon säästää vastavalosuojien kohdalla ikävästi. Voit ihan hyvin ostaa jonkun toisen merkkisen, eBaystä saa kiinalaisia parilla eurolla. Myös akkuja saa tarvikeosina muutamalla eurolla (jos luottaa Kiina-laatuun), mutta tuo kameran akkukoodi pitää tosiaan olla oikein, jotta tulee sopiva.hei! Kiitos näin mahtavasta sivustosta! Auttoi paljon minua alkuun monessa, ja varmasti auttaa myös kameran hankinna jälkeen. Olen aikeissa ostaa ensimmäisen järjestelmäkameran. Olen miettinyt Canonin eos 650d-mallia. Mutta olen ihan ulapalla noiden eri nettikauppojen kanssa, netanttilasta verkkokaupan valikoimiin. Myydään kaikenlaista settiä, mitä suosittelisit? Aikomukseni on kuvata lapsia sekä sisällä että ulkona, sekä jotain luontokuvia on tarkoitus alkaa räpsimään, niin olen miettinyt, että pärjäänkö aluksi pelkällä kameran rungolla, tarvinko mitään lisävarusteita siihen alkuun….

WikiZero - Järjestelmäkamera

Meri, ei tuo D70 sen vaikeampi ole kuin mikään mukaan järjestelmäkamera, omasta viitseliäisyydestä ja opettelumotivaatiosta se vain kiinni on. Hermot menee jos on mennäkseen, mutta aina ne takaisin tulevat, eikä mikään toinenkaan järjestelmäkamera olennaisesti helpompi ole. D70S lienee ihan riittävän samanlainen, perustoiminnothan sinänsä opettelee mistä tahansa yleisestä valokuvausoppaasta ja kameran omat toiminnot taas opettelee vaikka kokeilemalla.Perheenlisäystä luvassa lähikuukausien aikana, ja kiinnostaisi saada jälkikasvusta fotoja talteen jollain muulla vehkeellä kuin Lumialla. Siispä aika astua järkkäreiden maailmaan!

1960- ja 1970-lukumuokkaa muokkaa wikitekstiä

Objektiiveissa nyrkkisääntö on, että mitä halvempi lasi ja mitä laveampi polttoväli, sitä kehnompaa tavaraa on tarjolla. 18-135 ei varmasti ole mikään huippulasi polttoväliskaalan kummassakaan päässä. Sinänsä nuo kittiobjektiivit ajavat kyllä asiansa, jos et ole kovin kriittinen.En tiedä tuosta sarjakuvauksen kuvanlaadusta. Kyllä PEN minissä on sarjakuvaus, joka vetää viisikin ruutua sekunnissa eli ihan kiitettävää vauhtia, eikä missään lukemassani arvostelussa puhuttu mitään kuvanlaadun heikkenemisestä. Sehän tuossa on, että tarkennus lukittuu ensimmäisessä ruudussa, eikä pysy liikkuvan kohteen perässä. Se on näiden peilittömien kameroiden heikkous, nopean toiminnan seuraamiseen peilikamera on vielä ykkönen.Toimivatko vanhat objektiivit uusien kameroiden kanssa? Kyllä ja ei. Canonin vanhat EF-objektiivit toimivat hienosti uusien järjestelmäkameroiden kanssa. Automaattitarkennukset ja muut elektroniset hienoudet eivät aina toimi täysin ja muutenkin kyseisen objektiivisarjan soveltuvuus nykykameroille kannattaa tarkistaa ennen kuin pistää rahaa peliin. Finnish/finnish) englanniksi isolla vai pienellä... Tämä Antti Rokan repliikki Tuntemattomasta sotilaasta on legendaarinen: Kuule... Miten taivutetaan englanninkielisiä sanoja? Mistä saan tietoa mahdollisista..

Järjestelmäkamera-Englanti, käännös, Suomi-Englanti Sanakirj

 1. mul on sellane ongelma ku en millää saa kuvista teräviä, ellen ota ihan jotain lähikuvaa, muuten on aina epätarkka.
 2. Hei. Minulla on Canon EOS 100D järjestelmäkamera käytössä, ja etsiskelen uutta objektiivia siihen. Olen lähdössä kuukauden reppureissulle ja etsiskelen monikäyttöistä objektiivia. Objektiivikatraasta löytyy tällä hetkellä 70-300mm, 40mm, 18-55mm ja 10-18mm. Mulla ei ole kuitenkaan mahdollisuutta ottaa kaikkia putkia mukaan (eikä kovin suurta haluakaan raahata niin montaa objektiivia), mutta haluaisin kuitenkin monipuolisia kuvia enkä jämähtää ainoastaan esimerkiksi laajakulmakuviin. Joten osaisitko sanoa jotain hyvää monikäyttöistä objektiivia, jolla saisi kuvailtua maisemia sekä zoomattua jonkin verran.. Hinta maksimissaan tonni. Kiitos avusta jo etukäteen.
 3. Micro 4/3 -järjestelmän puutteista tulee mieleen lähinnä teleobjektiivien puute. Sellaiset ”lintuputket” järjestelmästä puuttuvat, mutta esimerkiksi 70-200mm/2.8:aa vastaava putki kyllä löytyy (ja on merkittävästi pienempi ja kevyempi kuin isompien järjestelmien vastaavat).
 4. Kaisa, nuo kaksi objektiivia on tarkoitettu ihan eri tarpeisiin: toinen on laajakulma, toinen teleobjektiivi.
 5. Paljon olet täällä puhunut tuon EF 35mm/2 IS USM linssin puolesta ja se vaikuttaa hämäräoloihin hyvältä linssiltä. Olen lukenut sen arvioinnit sekä tuolla Photozonessa, Objektiivi-infossa että lenshero:n sivuilla. En kuitenkaan niistä osaa mieltää miten se toimisi tuossa syväterävässä maisemakuvauksessa tai soveltuisiko se laajuudeltaan tiiviiseen sisäkuvaukseen ja nopeisiin liikkuviin tilanteisiin.
 6. Makrossa tuo kuvanvakaajallinen on varmasti mukava – pieniä yksityiskohtia käsivaralta kuvatessaan kädet kyllä tärisevät ja vakaaja auttaa varmasti. Onko se tuplahinnan arvoinen on sitten eri juttu – en osaa siitä sanoa. Tuo 35mm ja 100mm -paketti kuulostaa kyllä aika hyvältä – onhan se kallis, mutta kuvittelisin, että täyttäisi tarpeesi aika mukavasti.

1980-lukumuokkaa muokkaa wikitekstiä

Kumpihan näistä siis olis järkevämpi ostos ettei heti vuoden/kahden päästä tarvii uutta ostaa?Inka, Stabilizer-nappi kytkee kuvanvakaajan päälle ja pois. Joskus se voi olla kätevä poistaa, esimerkiksi jalustalta kuvattaessa, jolloin sitä ei tarvita.http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=1444&productId=703646&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20682&catalogId=1444&ddkey=ProductDisplay&gclid=CJbvi8bW6a8CFQJYmAodHUeczwOletan nyt edelleen, että hevosiin on jonkin verran matkaa tai että haluat lähikuvia. Jos kuvausetäisyys on alle kymmenen metriä, pärjännet kittiobjektiivilla ihan hyvin, tai niin hyvin kuin sillä voi pärjätä.

http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=626793&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20682http://www.magnet.fi/product_info.php?cPath=10_75&products_id=4260 Mitä mieltä olet tästä paketista? Mulla on tällä hetkellä Canon EOS 400D ja olisi tarkoitus vaihtaa uudempaan malliin. Mietin vain että mitä eroa tuolla paketilla on esim. verrattuna siihen yleiseen 18-55mm + runko yhdistelmään?Olen hetkisen omistanut uutena ostetun Lumixin 20mm linssin, mikä tuli sinun arsenaalisia tutkailtua hankittuakin. Muttamutta olen ihmetellyt siitä lähtevää särähtävää ääntä, mikä selkeästi kuuluu, kun aukko liikahtaa automaattitarkennuksen aikana. Tuo linssini kävi itseasiassa Panasonicilla jopa huollossa kun myyjäkään ei osannut sanoa, että onko se vika vai ominaisuus. Huollossa todettiin linssin olevan normaali. Pitääkö tuo sinun yksilö samanlaisen äänen?

Ensimmäinen järjestelmäkamera - vinkkejä aloittelijalle Mikko Saar

Järjestelmäkamerat - Kameraliike

 1. Kannattaisiko mun siis miettiä toiseksi putkeksi jotain valovoimaisempaa kiinteäpolttovälistä josta voisi sitten joskus vaikka loittorenkailla tuunailla toimivan makronkin? Tulisiko sulle mieleen jokin sopiva putki?
 2. kä kokoisena, kuinka kirkkaana ja kuinka terävänä kuva piirtyy kameran kennolle. Siksi objektiivi on kennon ohella yksi tärkeimmistä kamerajärjestelmän osista, ja eri objektiivien käyttö vaikuttaa kaikkein eniten kameralla saatavien kuvien laatuun ja tyyliin. Laadukkaimmat ja kalleimmat objektiivit voivat maksaa moninkertaisesti kalliinkin kamerarungon hinnan.
 3. Noihin urheilukuviin paras työkalu on telezoomi, eli esimerkiksi Canonilla budjetista riippuen joko EF-S 55-250mm tai sitten joku EF 70-200mm -objektiiveista (käytännössä f/4, f/4 IS tai f/2.8).
 4. Järjestelmäkamerat - Osta järjestelmäkamera edullisesti. Järjestelmäkamera antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa ympäristöäsi pikselintarkasti. Järjestelmäkameran avulla voit ottaa upeita..
 5. hyötyä. Eli urheilujutuissa tarvitset kuvanvakaajan sijasta valovoimaa (iso aukko) ja kameran, joka tekee hyvää kuvaa korkeilla ISO-arvoilla, jotta saat hämärämmässäkin suljinajan nopeaksi.
 6. Ei kestä, en ainakaan lupaa että kestäisi =) Pitää olla erikseen iskunkestävä, että voi luvata kameran selviävän tuollaisesta pudotuksesta. Mutta kunnon hihna (esim. BlackRapid) käyttöön, niin kyllä se kamera kyydissä pysyy putoamatta.

Viitteetmuokkaa muokkaa wikitekstiä

Tuossa paketissa on perin vaatimattomat objektiivit (ja paketin saa halvemmalla muualta kuin Pixmaniasta, huomaa että tuo on verovapaa hinta). Suosittelisin ostamaan kuvanvakaajalliset objektiivit. järjestelmäkamera käännös sanakirjassa suomi - englanti Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä Moi! Mulla on Nikon d3100 ja kuukauden jälkeen se hajos tai no objektiivis on joku vika, kamera siis hajos tänään. Aamulla kamera toimi ja koitin vähän aikaa sit laittaa päälle ja ottaa kuvan niin objektiivista kuuluu kauhee tikitys eikä suostu ottamaan kuvaa. Kamera muuten toimii mut objektiivis se itestään tarkentava ei toimi…. osaakko sanoo mikä on vikana? Mietin, et onkohan siin jotain pölyä, en sitte tiiä.Onpa hienoa, että löysin tämän sivun. Sinä varmasti osaat auttaa minua. Olen nyt päättänyt kesäkuun New York ja Miami reissun takia hommata vihdoin viimein järkkärin. Ajattelin ostaa Canonin 600D:n. Mutta sitten siihen objektiiviasiaan, jonka valinnan kanssa tarvitsen neuvoa. Kyseistä kameraa myydään objektiivien 18-55mmIS n. 599€ ja 18-135IS n. 859€. Kumpi kannattavampi ostaa? Vai ostaako pelkän rungon ja siihen jonkun paremman linssin? En halua että runko + objektiivi maksavat yli tonnia, koska pärjään varmasti halvemmallakin arsenaalilla. Yks kaveri suositteli ostaan 50mm/f1.8, koska linssi on halpa. Tietysti mitään kaiken kattavaa linssiä ei löydy, mutta pääasiassa kuvailisin maisemaa, niin valoisassa kuin hämärässäkin sekä ihmisiä ja lähikuvia koirasta. Osaatko neuvoa, mikä linssi kannattaisi ostaa? Kiitos 🙂

Järjestelmä englanniksi - Käännös / Sanakirja - dictionaries24

En osaa pokkareista sanoa oikein juuta enkä jaata, mutta toivottavasti joku muu osaa suositella jotain.Ja onko joku digipokkari parempi kun järjestelmäkamera sellaisenaan ilman ”lisävarusteita”?Hei suunnitelmissa olisi hankkia uusi kamera…mitä mieltä olet Nikon 1 kameroista? tarkoitukseni olisi saada kamera jolla olisi mahdollista kuvata liikkuvaa kuvaa hyvällä loppu tuloksella (mahdollisesti myös kilpailutilaneissa lähinnä hevosia) sekä ulkona että sisällä. Nuo Nikonit kiinnostaisivat juuri pienen koon vuoksi. Vinkkejä mieluusti myös muista vaihtoehdoista kunhan ei olisi mikään järkyttävän hintainen,kamera kuitenkin vain harrastelijan koti käyttöön.

Sanan järjestelmäkamera määritelmät

Yksi puoli, mikä saattaisi myös kiinnostaa aloittelijoita (itseni mukaan lukien) on kuvien käsittely ja siihen vaadittavat ohjelmat ja kalusteet. Mitä ohjelmaa suosittelisit kuvankäsittelyyn tutustumiseen? Itselläni on uudehko perusläppäri, jossa on perusnäyttö (1366×768). Tämä ei taida riittää kuvankäsittelyyn ja olisihan se muutenkin järkevää katsella uusia hienoja kuvia näytöltä, josta laadun voi myös huomata. =) Onko näytön hankinnassa hyvä ottaa huomioon jotain muitakin seikkoja kuin pelkkä resoluutio? Minkälaiselta näytöltä katselet kuviasi?Oletko Esko vielä testannut Olympuksen uutta 17-millistä objektiivia? Vaikuttaa aika hienolta, jos olisi joutilasta rahaa saattaisin vaihtaa Panasonicin 20-millisen tuohon…Ihan kelpo pelihän tuo Panasonicin 20-millinen on, mutta tarkennus voisi olla parempi. Itse myin omani pois. Kuvaan nykyään oikeastaan yksinomaan Panan 12-35mm/2.8-zoomilla, mutta jos yleisobjektiivi olisi hakusessa, niin kylläpä tuo Olympuksen 17-millinen varmaan minun valintani olisi.Mitä mieltä olet pärjääkö canon eos 600D järjestelmäkameralla hyvin jatkossakin? Minulla nimittäin ei ole varaa ihan siihen 650D ja ajattelin mielummin käyttää enemmän rahaa sitten objektiiveihin ja sillee. Ennen oon vaa pokkarilla kuvannu joten mitä mieltä olet onko hintansa veroinen kamera? Oon hyvin kiinnostunut valokuvaamisesta ja haluan saada hyvälaatuisia kuvia nyt ja jatkossa. Kiitos hyvistä sivuistasi!!Anonyymi, se on mallinumero. Canoneissa periaate on se, että mitä vähemmän numeroita ennen D:tä on, sitä paremmasta kamerasta on kyse. Saman luokan (nelinumeroiset, kolminumeroiset, ym.) kesken isompi numero tarkoittaa uudempaa kameraa.

Iso kiitos vastauksestasi! EOS 100D meni tilaukseen, kuten myös 35/2. Se Macro 100/2.8 odottaa hankintaa mahdollisimman pian.. 🙂 Ostaisitko objektiivin käytettynä, jos hintaeroa noin satasen verran ja takuu putoaa vuodesta kuukauteen?Niin ja tosiaan nyt aluksi meinasin sellaista joka käy tuohon EF-S 18-55 kittiobjektiiviin. Kun joskus hommaan sitten muita ojektiiveja tarvin kai niihin erilaisia että sopivat ?Iso kiitos nopeasta vastauksesta: tarjous oli voimassa toistaiseksi enää tänään Gigantissa! Päädyin siis 600D:n kittipakettiin. Kannattaakohan muut osaset ostella Gigantista vai Verkkokaupasta..?Ilmeisesti kameran kanssa ei ole niin tarkkaa – hommaan sopii ihan pokkarikin. Melko laajakulmainen objektiivi saa olla, jotta saat koko asiakirjan kuvaan (etenkin jos tuo 0,7 m on kuvauskorkeuden maksimi), mutta pokkareissahan yleensä on. Laajakulma tarvitaan sikälikin, että kamera ylipäätään pystyy tarkentamaan noin lähelle.

Salamavaloista, olen nyt jo pitemmän aikaan suunnitellut sellaisen hankkimista (kamerana toimii canonin eos 1100D) ja nyt törmäsin tälläiseen ”SUNPAK PZ42X”- salamaan. Itse kun en tajua, onko tuossa paristot? ja jos on niin onko järkevää ostaa? Tai ylipäätään mitä mieltä tuosta olet? Tai löytyykö mistään muuta hyvää salamaa alle 200 euron?Kimmo, E-PL6 on ilmeisesti joku melko pieni päivitysmalli. Tuo ISO 100 -herkkyys kuulostaa kyllä ihan hyvältä ominaisuudelta. OM-D E-M5 on kyllä muuten parempi kamera, etenkin siksi että siinä on etsin sisäänrakennettuna. Siksi suosittelen sitä.Moikka! Osaatko suositella mikä olisi hyvä objektiivi sisäkuvien ottamiseen? Meillä on kotona heikohkosti ikkunoita joten luonnonvaloa on aika vähän ja lampuista tulee vain kellertävää sävyä…millä objektiivilla saisi valoisia kuvia jossa valkoinen sisustus näyttää myös valkoiselta eikä synkältä harmaalta tai keltaiselta? Pitäisikö olla joku valovoimaisempi putki vai kenties olisiko vastaus joku salamalaite? Vai lisävalo?

Ajan kertominen englanniksi

Ainoa välttämätön lisävaruste on muistikortti (16-gigainen ja nopea, eli ihan halvinta ei kannata ostaa, mutta ei myöskään kalleimpia erikoisnopeita). Jos kuskaat kameraa mukana paljon, joku laukku on kiva. Muuta et alkuun tarvitse.Käytetty setti ei siis missään nimessä ole poissuljettu! Jonkin verran lueskelin eri sivuja, ja meneekö pahasti metsään jos lähden liikkeelle jommalla kummalla kameralla:Uudempi runko auttaa siinä, että korkeilla ISOilla saa parempia kuvia. Harkitsisin vielä tuota 50-millistä objektiivia, 35-millisen polttoväli on croppikennolla vain niin paljon kätevämpi. Sigman 30mm/1.4 tarjoaisi tietysti vielä enemmän valovoimaa.Jos ehdottomasti haluat 50-millisen, harkitsisin sitä pykälää parempaa 1.4-mallia. Tuossahan on aika lailla sama kuvakulma kuin 18-55-kittilasissa (eikä tuo 17mm ole croppikennolla vielä mikään superlaaja laajakulma, vaan vastaa täyden kennon 27-millistä). Toki se on L-sarjaa, eli optisesti selvästi parempi, mutta valovoimaltaan tuo ei ole mitenkään huikea. Olisiko sitten joku superlaaja kiinnostavampi, esimerkiksi suosittu Canon EF-S 10-22mm (joka itse asiassa vastaa 1,6-kertaisella croppikennolla suunnilleen tuota 17-40-millistä kuvakulmiltaan).

Järjestelmäkamerat RDE

Oon yrittänyt perehtyä objektiivien ihmeelliseen maailmaan, mutta on melko haastavaa, kun ei kauheesti oo tietoo (täältä oon yrittänyt sisäistää jotain). Mulla on Canon 600D runko ja siinä se perus objektiivi nyt. Haluaisin kuitenkin zoom-objektiivin, jolla olisi kuitenkin jotain valovoimaa. Teen leirityötä ja kuvaan leireillä paljon kaukana olevia ihmisiä ja tapahtumia. Moi! Kyselisin semmosta, että mitä tarkottaa vaikka jonkun tarjouspaketin perässä IS II KIT ? IS ilmeisesti meinaa kuvanvakainta, entä loput? Ja jos on vaikka objektiivi EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 , niin mikä toi f/3,5-5,6 on? Mistä ton f/3,5-5,6-luvun löytää objektiivista, jollei tiedä ennestään sitä lukua, että missä kohtaa se objektiivissa lukee?En ole itse kuvannut Nikonilla, mutta Canonilla olen käyttänyt 100-millistä makro-objektiivia ötököidenkin kuvaamiseen. Homma on hyvin vaikeaa, mutta eiköhän se onnistu, kun on kärsivällisyyttä.Toisen maailmansodan jälkeen yksisilmäisten peiliheijastuskameroiden uudeksi standardiksi nousi ruotsalainen Hasselblad 1600F ja sitä seurannut malli 500C (1957), joista tuli 6 × 6 cm negatiivikokonsa ja vaihdettavien objektiiviensa ansiosta etenkin parasta laatua vaativien ammattikuvaajien suosikkeja vuosikymmeniksi. Sen kilpailijoita 1950-luvulla olivat Pentacon Six, Praktisix ja Kowa Six.[3]

Samsung Järjestelmäkamera NX1 Käyttöopa

Lancia official website. Discover the brand and Lancia city cars: the perfect balance of style, comfort and eco-friendliness Moi, ostin n. puolivuotta sitten Olympus PEN mini E-PM1 mikrojärkkärin, jonka mukana tuli 14-42 mm f/3.5-5.6 -kittiputki. Tilasin muutama päivä sitten myös M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R -telezoomin (+ laukun + muistikortin) kun hintaa oli vain 200 euroa.Mietin myös sitten sitä objektiivi valikoimaa. Aion käyttää sitä odjektiivia mikä paketissa aina mukana tulee niin kauan kuin alkaa tarvita ja haluta uutta. (18-55mm) Mutta kumpaan on enemmän tarjolla objektiivejä?Lasse, en usko että tuo 0,7 f-arvon ero hämäräkohinassa näkyy käytännössä oikeastaan millään konkreettisella tavalla. Noin yleensä ottaen ominaisuuksia vertailtaessa D5500 vetää pidemmän korren, mutta jos Canonin puolesta puhuvat muut seikat, niin eipä tuo 760D missään nimessä huono valinta ole.

Hei! Unohdin järjestelmäkamerani (Canon EOS 1100D) viime yöksi ulos 12 tunnin ajaksi. Lämpötila oli alimmillaan 8 astetta ja kosteus ylimmillään 92. Kamera on nyt kuivumassa, mutta joku ehti käyttää sitä jo ennen kuivumaan laittamista. Onko kameraan tullut mahdollisesti vahinkoja? Neuvoja ja vinkkejä otetaan vastaan, kiitos!Ostin tässä Nikon 3100D kitin eli 18-55, f3.5-5.6 VR linssillä pari viikkoa sitten. Olen vielä vajaan kuukauden Hong Kongissa, josta kameranikin ostin, joten olisi taloudellisesti fiksua varmaankin hankkia se ensmmäinen objektiivikin täältä. Kuvaaminen on mennyt lähinnä niin, että manuaalilla kuvaillut kun on ollut aikaa, mutta automatiikkaan tullut sorruttua ihmisiä kuvatessa, kun eivät ne suostu siihen kymmeneen yritykseen, jotka vielä toistaiseksi tarvitsen manuaalilla kuvatessa 🙂Mika, mikä tahansa uusi järjestelmäkamera toimii kyllä tuohon: Canonin 700D, Nikonin D3200 tai D5200, Olympuksen OM-D E-M10… hämärässä kuvaamista kannattaa vain harjoitella kotioloissa ennen matkaa, koska siinä on omat niksinsä. Salamavalo yhdistettynä pitkään valotukseen toimii: pitkä valotus tuo ympäristön kauniisti kuvaan, salama taas varmistaa että etualan kohteet piirtyvät terävästi. Ilman pitkää valotusta salama jättää taustan mustaksi. Pitkä valotus taas vaatii liikkumattoman kameran – eli harjoitella pitää.Hei! Minulla on ollut Canonin 1100D pari vuotta ja nyt haluaisin siirtyä parempaan runkoon. Vaihtoehtoina on 600D, 700D tai 100D. 100D houkuttelee kovasti, mutta se jotenkin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.. Itse pidän pientä kokoa isona plussana ja kääntyvä takanäyttö ei ole niin tärkeä juttu. Jotenkin hämmentää kun tälläkään sivulla ei siitä ole paljoa kyselty. Nyt pelkän rungon saisi 500 eurolla Pixmaniasta, eikö se lähtisi jo aika halvalla?

Langallisessa kaukolaukaisimessa on kaukosäädin ja johto, joka kiinnitetään kameraan. Langattomassa kaukolaukaisimessa kameraan kiinnitetään vastaanotin, joka ottaa vastaan signaalin kaukosäätimestä.Kuvaan paljon asukuvia blogiin, mutta niistä tulee usein sumuisia ja epätarkkoja, kun otan ne itselaukausimella. Eikö itselaukaisimella otetuista kuvista saisi parempia? Kamerani on Nikon D3100. En osaa vielä kovin hyvin käyttää, mutta perustoiminnot kuitenkin.

Moikka, kiitos aivan loistavasta infosta! Minulla on jo järkkäri, mutta haluaisin nyt ostaa mikrojärkkärin. Osaatko yhtään sanoa, onko Sony nex 5r hyvä kamera? En ole mikään pro-valokuvaaja, mutta haluan oppia lisää valokuvaamisesta. Jos et suosittele sonyn mallia, niin onko jokin muu kamera suurinpiirtein samassa hintaluokassa (sonyn nex 5r maksaa 599 € verkkokaupassa) jota suosittelisit? Kiitos jo etukäteen vastauksesta 🙂Muistikortti on välttämätön lisävaruste, eli sellaisen tarvitset ainakin. Muuta et välttämättä kameran kanssa tarvitse. Alkuun pääset tuon kittilinssin kanssa, lisäobjektiiveja ehdit kyllä miettiä ja ostaa myöhemminkin. Noista paketeista ottaisin siis tuon kamera+laukku+muistikortti-paketin.

Numerot englanniksi Englannin kielioppi E

Tuo 18-135-millinen objektiivi on tietysti monikäyttöisempi, kattaahan se isomman polttovälialueen, mutta sen kuvanlaatu on enemmän kompromissi kuin 18-55-millisen: se kärsii enemmän kuvan vääristymisestä, kuvan kulmien tummumisesta ja sensellaisesta.Moi! Minkähän arvoinen on tänäpäivänä Canonin vanhempi malli, 500d, 18-55m kittiobjektiivilla? Tarkkaa vastausta en ole vailla, mutta suuntaa-antavasta arviosta olisi apua… Onkohan kamera muuten sopiva aloittelijalle, vai olisiko syytä katsella uudempia malleja?Iida, katselepa kamerakauppojen superzoom-objektiivien valikoimaa. Eri valmistajilta löytyy noita yli kymmenkertaisella zoomilla varustettuja objektiiveja, eikä niiden välillä ole suuria eroja. Vähän polttovälit vaihtelevat, laajispäässä 16-18 millin välillä ja telepäässä 200-300 millin välillä. Mitä laajempi, sitä enemmän objektiivi tekee kompromisseja ja sitä isompi on putki, eli ei kannata ottaa automaattisesti suurinta polttovälialuetta, jos pitkää teleä ei erityisesti tarvitse.Hei Vääntäisitkö vielä rautalangasta, kun tuntuu olevan hieman pitkät piuhat tämän polttovälin ja kinovastaavuuden ymmärtämisen suhteen? Nyt tuli sitten hankittua ensimmäinen järkkäri: D3100 ja sen mukana tuli AF-S NIKKOR 18–55 mm VR (kinovast.: 27–82,5 mm). Kun kyse on kerran kittilinssistä, joka (ymmärtääkseni) on tehty DX kennon kameralle niin onko tämän yhdistelmän todellinen polttoväli (vai mikä se nyt oli?) 18-55 mm ? Entä jos ostaisin Nikon AF-S 50/1,8 G objektiivin. Pitäisikö tämä kertoa 1,5:llä?

Opiskele englanniksi Suorita tutkinto tai täydennä - JAM

Laitatko minulle tähän suosituksia mielestäsi hyvästä objektiivista kun tulevaisuudessa ostan kuitenkin sellaisen jolla voi kuvata ehkä vaikka kauempaakin keikalla tms ja hämärässä tilassa. Hintaluokaltaan saisi kyllä jäädä reilustikin alle 1000e. En tarvitse mitään mahtavia systeemejä vaan ihan jonkun joka on hinta laatusuhteeltaan hyvä. Tietystihän kaikki riippu myös siitä kuvaajasta ja taidoista. Niitä kuvaustaitoja tässä aletaan nyt kehittää pikkuhiljaa lisää.hei, nyt gigantissa on nikon D5100 18-55 vr hintaan 399.00 euroa. lähes sama hinta kun 1100D mutta parempi laadultaan. The Swedish Migration Agency considers applications from people who want to visit, live in or seek asylum in Sweden, or who want to become Swedish citizens

Ekaa järkkäriä olin ostelemassa ja olisi pari vaihtoehtoa. Tuo canon 400D onko jo aivan liian vanha? Ja sitten olisi tuo olympuksen pen sarjan E-pm 1. Kerrohan vähän kameroista ja muitakin faktoja:)Kahden gigan kortille mahtuu juurikin noin vartti HD-tason videota, joten videohommiin kannattaa hankkia paljon isompi kortti (tai sitten kuvata vaatimattomamman tasoista videota).Ainoa selitys, joka tulee mieleen on, että et zoomannut objektiivista, vaan suurensit näytöllä näkyvää kuvaa. Kuvasitko takanäytöllä? Jos, niin kokeilepa kuvata etsimen läpi. Jos etsimen kuva zoomaa, niin silloin muistikortillekin tallentuu varmasti zoomattu kuva.

Henri, valitsisin noista Nikonin – Sony lienee ihan hyvä kamera, mutta Nikon on järjestelmänä monipuolisempi.Valovoimaisemmalla objektiivilla saa enemmän valoa kuvaan, eli saat vähässä valossa käytettyä lyhyempää suljinaikaa ja pienempää herkkyyttä.Kumpi paketti olisi parempi ensimmäiseksi järkkäriksi? Lähinnä perhekuvia. Saa tietysti ehdottaa parempaakin. http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=626796&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19652&compartmentId=20160&categoryId=20671Eli ilmeisesti ef100/2.8 ei ole paras mahdollinen keinovalossa illalla sisällä kuvailuun (niistä olosuhteista ne huonot kuvat siis tulivat). Muistan että olet antanut 1/polttoväli-nyrkkisäännön, ja se ei tosiaankaan noissa kaikissa tuolla putkella ottamillani kuvilla ole toteutunut. Olen kasvattanut ISO-arvoa mutta aukko ei sit vaan aina ole riittänyt noin lyhyelle valotukselle. Olisko periaatteessa se kalliimpi vakaajallinen malli voinut tuollaisissa olosuhteissa antaa riittävän tuen kuvalle? Ehkä mun käsi ei oo riittävän vakaa. Ja se putki on tottumattomalle piiiitkä ja painava.Löysin pienen ja sievän kameran, Sony A 5000. Kannattaako siihen laittaa tuo 400 euroa, onkohan hyvä? Olisi helpompi kuljettaa mukana, kun on pienikokoinen. Mitä huonoja puolia tässä kamerassa on? Onko muita vastaavia, mitä kannattaisi harkita?

Salama on hyvä pysäyttämään liikettä. Koiran liikkeen pysäyttäminen vaatii aika nopeaa suljinaikaa, joka ei tavallisessa sisähämärässä onnistu helposti ilman salamaa.Näkyy muuten tuo E-PL5 jo kohta ilmestyvän myyntiin. Double Zoom Kittinä (sisältäen rungon ja M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 II R sekä M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:4.0-5.6 R -objkektiivit) sen hintä näkyy sijoittuvan jonnekin 850 euron tietämiin. Ja tuo paljon kehumani 12-millinen maksaa makeat 750 euroa… mutta on joka sentin arvoinen 🙂

”Sääasetus” on valkotasapainon säätö, lukaise ohjeista mistä sellainen löytyy, en nyt enää muista enkä canonittomana voi tarkistaa.Tuollaiset superzoomiputket eivät sinänsä ole parempia kuin kittiputketkaan, noin kuvanlaadultaan, mutta lehtikuvaajan hommissa toki käytännöllisyys on arvossaan myös. Mutta suurta parannusta kuvanlaatuun superzoomiputki ei anna, kuvanlaadun puolesta parempi päivitys on joku valovoimaisempi ja laadukkaampi normaalizoomi.Jokainen noista kamerapaketeista on ihan hyvä ostos. Tuo 75-300-millinen objektiivi on vähän vaatimaton, ottaisin itse ehkä tuon 600D:n. Mutta mikään noista ei ole huono ostos.NetAnttila on vaihteeksi rikki, joten en osaa sanoa, kumpi noista on parempi, kun en tiedä mitä niissä on.1) Muutamalla kympillä saat langattoman kaukolaukaisimen (esim. tämän). Sen kanssa voit mennä kameran eteen ja painaa laukaisinta vasta sitten, jolloin tarkennus menee kohdalleen.

Salaman saa kuvattua pitkällä valotusajalla (kymmeniä sekunteja) ja hyvällä tuurilla. Osoita kamera todennäköiseen suuntaan, aloita kuvaaminen ja toivo, että kohdalle osuu salamanisku.Heip taas. On se hyvä että on joku jolta kysyä… Zoomin hankinta nyt meni jäihin toistaiseksi, mutta kiinteä linssi ois tarkoitus nyt sitte hankkia. Käykö tämä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/7977/ckbjs/Panasonic-LUMIX-G-20mm-F1-7-ASPH-objektiivi nyt sitten tuohon omistamaani Olympus e-pm1 kameraan ihan ”heittämällä” runkoon kiinni ? Vai olisiko kenties syytä hankkia Olympuksen ”oma” eli tälläinen http://www.verkkokauppa.com/fi/product/31357/cjfst/Olympus-M . Molemmathan löytyvät ainakin verkkokaupan sivuilta tämän http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/4901c/Micro-Four-Thirds otsikon takaa, mutta tuossa Panasonicin lasissa yhteensopivaksi mainitaan ainoastaan Olympus PEN E-P1, E-P2 kameramallit. Näissä menee tälläinen pokkarilla aiemmin kuvannut jo täysin sekaisin. Tulikohan tarpeeksi selvästi kysyttyä ? toivottavasti ymmärsit… 🙂 Tack taas kerran.

Muuten olen sitä mieltä, että monet Sonyn optiset tuotteet ovat laatuunsa nähden ylihinnoiteltuja. Joistakin kamerarungoista löytyy kyllä mielenkiintoisia teknisiä oivalluksia, mutta valitettavasti Sonyn tarjoamien optiikkojen laadussa on toisinaan yllättävän paljon toivomisen varaa.Eniten huolestuttaa että Nikon on liian raskas otettavaksi mukaan kokopäiväisille tallustelu retkille ja jäisi sen takia vähemmälle käytölle. Toisaalta ainakin Nikon 3200 on huomattavasti edullisempi ja rahaa jäisi lisäobjektiiveihin ja varusteisiin. Pohdin myös, olisiko viisasta ostaa suoraan Nikon 5200 (jos päädyn valitsemaan raskaamman), eli onko upgrade D3200:sta D5200:seen 150 euron arvoinen? Sony a6000 vaikuttaa kameralta joka pystyy kilpailemaan kuvanlaadussa nikon 5200:sen kanssa, mutta on puolet pienempi, ja käyttäjien kokemukset ovat jokseenkin positiivisia. Myös hintalappu on suurempi.

Kannattaa käyttää ajastettua laukaisua, Canonissa pitäisi olla se kahden sekunnin ajastin. Se on jalustan kanssa hyvä, vähentää vähän laukaisimen painalluksesta tulevaa tärähdystä.Lukemani perusteella J1 on ihan kelpo valinta kuvanlaatuparannusta hakevalle pokkarin käyttäjälle.

järjestelmäkamera - tarjouksessa. ✨ Selaa suosituimpien jälleenmyyjien voimassa olevia tarjouslehtiä.⭐Kaikki tarjoukset verkossa yhdestä paikasta. ❤ Koska 7D:kin on croppikennoinen runko, suosittelen 50-millisen putken sijasta EF 35mm/2 IS:ää, se on parempi valinta yleislasiksi. En ole muuten itse eritysen vakuuttunut 60D:n erinomaisuudesta verrattuna 600D:hen, hintaa kuitenkin on jonkin verran enemmän ja ominaisuuksia taas ei kovin paljon (toki jos saat sen tosiaan alle 700 euron, niin mikäs siinä, 60D:n pelkän rungon tavallinen hinta on kuitenkin selvästi yli 800 euroa).Hei, koitettu on nostaa ISO arvoa, mutta kuvista tulee rakeisempia ja liikkuvista kuvista ”suttuisia”.

Timppis, ei se huono setti ole, tuo Tamronin objektiivi tosin on melko vaatimaton jos se on se vakaajaton halpismalli. Itse kamera on kyllä hyvä.Jos kuitenkin olet ihminen, jota tieto parempien ominaisuuksien olemassaolosta ei vaivaa (itseäni ärsytti hetken aikaa tavattomasti 600D:n ilmestyminen vain pari kuukautta 550D:n ostamisen jälkeen), osta ihmeessä riittävän hyvä 500D ja sille kaveriksi salama, jonka saat käännettyä kattoon. Tarvitset sitä kuitenkin jos aiot kuvata lapsia sisätiloissa, ellei teillä ole aivan fantastinen valaistus. Loput säästämistäsi rahoista voit pistää jemmaan objektiiviostoksia varten.Ilmeisesti tavoitteena on saada superkapeaa syväterävyysaluetta, kun olet valmis maksamaan 1.2-valovoimaisesta optiikasta? Jos se on tärkeää, niin silloin 6D on isokennoisena parempi valinta. Jos se taas ei oikeastaan ole tärkeää, pystyt tonnin ostamalla 700D:n ja Sigman 18-35-millisen 1.8-zoomin. Saat silläkin kapeaa syväterävyyttä ja lähes kaikkeen käyttöön riittävää kuvanlaatua. Säästyvän tonnin voit sijoittaa valaistukseen, niin ei tarvitse kärsiä valon puutteesta.Esko, no onhan se valovoimakin lähes kaksinkertainen… Jos vertailussa olisi vanha ei-STM 1.8, sanoisin oitis että ota 1.4, koska se vanha 1.8 on ärsyttävän muovinen, mutta tuo uusi STM lienee sen verran hyvä, että kelpaa aivan varmasti. 1.4-valovoimasta on muutenkin rajallisesti hyötyä, siinä alkaa terävyysalue olla niin kapea että kuvaaminen käy jo hankalaksi.Sigmalla on näemmä 70-200mm/2.8 noin 780 euroa ja Tamronilla vastaava 670 euroa, eli vastaavat sitä noin 1200 euron Canonia. Laadusta ei sitten ole mitään tietoa. Miinuspuolena näissä (ja Canon kalliimmissa malleissa) paino on reilusti päälle kilon, kun tuo Canon 70-200/4 on vain noin 750 grammaa.

Hei! saat varmaan kyllästymiseen asti kyselyitä siitä mitä on parasta ostaa ensimmäiseksi järkkäriksi, ja olen yrittänyt kovasti lueskella nyt näitä vinkkejäsi kameran ostoon, mutta ajattelin että on silti parasta kysyä. Riippuu siitä, miten pölyinen ja likainen laukkusi on. Kai kameralaukussakin on pölyä, mutta normikäsilaukussa esimerkiksi lienee enemmän kaikkea pölyä ja roskaa kuin kameralaukussa, jota ei muuhun käytetä.

Sen kaveriksi sitten joko tuo ehdottamasi AF-S 55-200mm tai hieman pidempi telezoomi AF-S 55-300mm. Hinnassa on ehdottamasi eduksi 100e, mutta vastaavasti 3,6 kertainen zoomi, kun jäljemmässä on 5,5 kertainen zoomi. Mitä muita eroavaisuuksia näissä kahdessa lasissa pitäisi osata bongata?Voisihan sitä joskus perehtyä tuohon makrokuvaukseenkin oikein kunnolla. Olisi mahtavaa kuvata tarkasti kaikenlaisia pienitä ötököitä jne. Niin, heti sitten kun edes oppii saamaan aikaiseksi edes jotain kuvaksi luokiteltavaa sillä uudella kameralla. Luin jo käyttöohjetta ennakkoon ja rupesi pelottamaan suoraan sanoen. Tuntuu etten tajua oikein mitään niistä ohjeistuksista. Onhan siinä kai toimintona automaattikuvaus tai joku sellainen? Mutta miksi hankin edes järkkärin jos en aio oikeasti opetella kuvaamaan. Nyt aion opetella sitä kuvaamista ihan oikeasti. Enkä aio myöskään tehdä mitään hankintoja vaan sen perusteella että ” onpas tämä halpa tämänhän minä otan” vaan otan selvää edes jostain ennenkuin ostelen mitä sattuu. Luojan kiitos löysin nämä vinkkisi ja sivusi. Nopeasti luettava tiivis tietopaketti järjestelmäkameran ostoa suunnittelevalle. Niinkuin jo totesit uskoin tehneeni ihan suhteellisen hyvän valinnan. Kuitenkaan tarkoitus ei ole ostaa mitään useiden tuhansien kameroita jne vain kuvaamisen harjoitteluun.Sinänsä tykkäsin eniten 35-millisestä, mutta tuollaisiin sumeataustaisiin lähikuviin se on vähän lyhyt. Onnistuu, mutta pitää mennä vähän liian lähelle. Yleisobjektiivina pidin kovasti.

en tiedä kumman ostaisin, canonin 430ex ii vai nissin di700 salaman. kamerana on canoni 70d ja objektiiveja on kaikenlaisia, mm 50mm 1.4, 18-135mm ym.Lienee erinomainen, ainakin vanha EF 35mm/2 oli jo hyvä ja IS USM on saanut sen verran kehuja, että se lienee aivan erinomainen. Jos kuvaisin vielä Canonilla, olisin luultavasti vaihtanut vanhan 35-millisen tuohon uuteen jo.

Moi! Olen kiinnostunut valokuvaamisen aloittamisesta eräharrastuksen kaveriksi ja olen etsimässä aloittelevalle kuvaajalle sopivaa, säänkestävää järkkäriä. Pääasiassa varmaan maisemia tulisi kuvailtua, mutta haluaisin myös tähtitaivaan kuvaamiseen sopivan kameran. Mielessä ovat pyörineet lähinnä Nikon D7100 ja peilitön Fuji X-T1. Kumpi näistä sopisi paremmin tarkoituksiini? Fujilla ainakin on etuna hyvä säänkestävien objektiivien valikoima ja pienempi koko.Tuo Tamron on 15-kertainen superzoomi, mikä tarkoittaa jo lähtökohtaisesti, ettei sen kuvanlaatu päätä huimaa (Lens Genealogy part 2 -artikkeli on aika tekninen, mutta jos aihe kiinnostaa, se kertoo, miksi nämä superzoomit ovat aina kompromisseja).Olen yrittänyt manuaalilla ja täysautomaatilla ja palauttanut asetukset oletusasetuksille mutta mikään ei ole auttanut.1980-luvun alussa järjestelmäkameroiden suosio kasvoi ympäri maailmaa nopeasti, syynä etenkin japanilaiskameroiden halventuminen. Siihen johtivat Japanin jenin kurssin lasku sekä japanilaisten kameratehtaiden tuotantotekniikan uudistukset käyttämään metalliosien sijasta yhä enemmän muoviosia ja mekaniikan sijasta mikroprosessoreja ja muuta elektroniikkaa. Näin markkinoille saatiin nopeammin edullisia kuluttajille tarkoitettuja järjestelmäkameramalleja edullisine muttei välttämättä kovin korkeatasoisine zoom-objektiiveineen. Suomessa myytiin vuoden 1980 alkupuoliskolla 75 prosenttia enemmän järjestelmäkameroita kuin vuoden 1979 alkupuoliskolla.[10]

 • Aphrodite's cave parga.
 • Ess.
 • Eat helsinki kirja 2018.
 • Morri mormuska.
 • Mistä kela tietää tulot.
 • Tjäreborg lissabon.
 • Smörgåsgrill breville.
 • Vanaja hämeenlinna.
 • Biologinen museo turku.
 • Cross move company lukujärjestys.
 • Resurssienhallinta ohjelmat.
 • Autotraileri paino.
 • Varhainen raskaustesti kokemuksia.
 • Windows show ip address command line.
 • Timothy heller wikipedia.
 • Tampere talo osakeyhtiö.
 • Comdex widex.
 • Focus wagon st line.
 • Baijerilainen ruoka.
 • Kletterhalle dellbrück preise.
 • Vaikuttajamarkkinoinnin trendit.
 • Kivennuoliainen.
 • Inaktivera viloläge.
 • Alkoholin hidas palaminen.
 • Missbrukare och relationer.
 • Laaja terveystarkastus 8lk.
 • Youtube george michael jesus to a child.
 • Laikkuvehka hoito ohje.
 • Entisöinti hinta.
 • Kylmäkoski kartano.
 • Valkyyria ooppera.
 • Pikseli synttärit.
 • Labradorin virta.
 • Ysl valokynä sävyt.
 • Juttutupa löytötavarat.
 • Henri lloyd vinterjacka dam.
 • Sankelo 20.
 • Hampaiden hiominen tasaiseksi.
 • Itsesääli synonyymi.
 • Hängmatta jula.
 • Pohjois karjalan virkistysreitit.