Home

Nuorten ehkäisyneuvola tampere

We use cookies and similar technologies on this website to provide a personalised online experience. This includes targeted advertising based on your browsing habits.We also place and use cookies and.. Huomenna me menemme . A. Tampere

Rovaniemi. Savonlinna. Tampere Tampere on monien mahdollisuuksien kaupunki, jossa on mainiot ainekset viihtymiseen, työntekoon ja opiskeluun. Asumisen vaihtoehtoja on joka makuun: rantamaisemasta keskustan sykkeeseen ja..

Tampereen ja Pirkanmaan tärkeimmät uutiset, parhaat live-lähetykset, mielenkiintoisimmat ilmiöt ja ihmiset. Lue ja katso hae/Terveyspalvelut/Neuvola Tampere/Tampereen kaupunki ehkäisyneuvolaTampereen kaupunki ehkäisyneuvolaTampereen kaupunkiY-tunnus:0211675-2Kopioi Y-tunnusNäytä Kartalla035657 0152NÄYTÄ NUMEROSOITAHatanpäänkatu 3 J33900 TAMPEREwww.tampere.fiPäivitä ja lisää tietoja yrityksestäsiKirjaudu maksuttomaan Oma Fonecta -palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.Tietoa meistäTampereen kaupunki ehkäisyneuvola sijaitsee kunnassa Tampere, alueella Hatanpää. Se on perustettu 24.5.1978. Se on kunta, jonka toimiala on neuvola. Voit selvittää sen päättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa.Taloustiedot FinderistaMuita alueen yrityksiäPetri MyllyniemiHatanpään valtatie 34 B Ylöjärven yhtenäiskoulu: Luokat ovat erillään koko koulupäivän ajan ja alakoululaiset käyvät usein ulkoretkillä - Noin 10 prosenttia oppilaista jää lähiopetuksesta pois. Tilaajille

Etusivu » Videos » Pernilla Böckerman - Yleisurheilun nuorten MM-kisat | Tampere. Isän kanssa tehtiin pieni päiväretki tampereelle, nuorten MM- kisat olivat tänävuonna Tampereella, siistiä Nuorten mielenterveystalo on verkkopalvelu, josta löytyy tietoa nuorten mielenterveysongelmista ja itsehoitomenetelmistä. Miehille suunnattu lukupiiri Nikolaintalossa (Tuomiokirkonkatu 27, Tampere), jossa sukelletaan Kirkon pyhien isien ajatteluun ja erilaisiin mielenkiintoisiin teemoihin ja keskustellaan niistä Nuorten ja aikuisten balettipuvut. la Pirouette, made in Tampere Nuorten työpajat tarjoavat sinulle työpäivinä myös lounaan. Työpajalla voit myös suorittaa erilaisia työllistymistä edistäviä korttikoulutuksia tai vaikkapa aloittaa tutkinnon osan suorittamista Stadin..

Tilaa nuorten vaatteet netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita Nuorten vaatteet. Rajaa valikoimaa. Uusimmat Suosituimmat Edullisimmat ensin Nimen mukaan.. Kirkon ylläpitämä Palveleva puhelin tarjoaa mahdollisuuden purkaa mieltä painavia asioita puhelimitse. Palvelevan puhelimen numero on koko maassa 0400 22 11 80. Päivystysajat ovat koko Suomessa su - to klo 18 - 01, pe ja la klo 18 - 03. Ruotsinkielinen päivystys on joka ilta klo 20 - 24.

Nuoret [Tampereen kaupunki

 1. Ulkoinen linkkiNuorten Tampere Tampere nuorten näkökulmasta. Nuorten sosiaali- ja terveyspalvelut Kouluterveydenhuolto ja opiskeluterveydenhuolto, nuorten mielenterveyspalvelut..
 2. Espoo, Koskelo Helsinki, Herttoniemi Helsinki, Konala Hyvinkää Hämeenlinna Jyväskylä Kirkkonummi Kouvola Kuopio Lahti Lappeenranta Lempäälä, Ideapark Nummela Oulu Porvoo Raisio Tampere..
 3. Kiireellistä hoitoa tarvitsevat hoidetaan päiväaikaan ensisijaisesti oman alueen terveysasemalla. Terveysasemat ovat avoinna ma - to klo 8 - 16 ja pe klo 8 - 15. Terveysaseman sairaanhoitajan vastaanotolle voi mennä ilman ajanvarausta. Hoitaja arvioi hoidon kiireellisyyden ja ohjaa tarvittaessa lääkärille.
 4. Jos tarvitset mielenterveydellistä apua, ota yhteyttä omaan terveysasemaasi. Terveysasemien lääkärit arvioivat asiakkaan mielenterveyden tilaa ja ohjaavat mielenterveyspalvelujen piiriin ja tarvittaessa psykiatriseen hoitoon.
 5. Adoptioneuvonta. Ehkäisyneuvola. Etäasiointi chat. Kasvatus- ja perheneuvonta. Perhekeskus pitää sisällään neuvolaikäisten psykologipalvelut, lasten ja nuorten puheterapiapalvelut sekä..
 6. Tampere University and Tampere University of Applied Sciences constitute the Tampere university community. Together we are building a new model for higher education and research in Finland

Etusivu Nuorten Tampere

Tampere. KLT-tentin tehovalmennus. Tampereen kauppakamari. Työhyvinvointikortti, Tampere. Työterveyslaitos. Avoin koulutus Business Sport 40 TDI 140 kW/190 hv quattro S tronic. Tampere. 67 770 €. Päästökompensoitavissa

Opiskelijan Tampere ry. c/o Toimistohotelli EKA Hämeenkatu 5A, 4.kerros 33100 Tampere. info (a) opiskelijantampere.fi TAYS Naistentautien ja synnytysten vastuualue Teiskontie 35 33520 Tampere Päivystys puh. 03 3116 5942 Helsinki - Tampere Helsinki Espoo Vantaa Tampere Turku Oulu Jyväskylä Lahti Kuopio Pori Hämeenlinna Joensuu Hämeenkatu 13 33100 Tampere. Hyvä asiakas, Palvelemme sinua 7.5. alkaen rajoitetuin aukioloajoin. Myymälässämme noudatetaan koronavirustilanteeseen mukautettuja toimintatapoja sinun ja..

Nuorisoneuvola Tipotie-talo (4. krs) Tipotie 4 33230 Tampere Ajanvaraus, puh. 03 5657 0154, ma ja to klo 13 - 14.30, ti ja pe klo 8.30 - 10. Terveydenhoitajan neuvonta, puh. 03 5657 3887, 03 5657 3888, ma - to klo 10.30 - 11 ja klo 14.30 - 15, pe klo 10.30 - 11 Nuorten SM-liigan lähetykset nähdään Fanikameralla yhden kameran kuvavirtana ilman selostusta ja Nuorten SM-liiga. Urheilu. HUOM! Kaikkien Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen sarjatoiminta on.. Tampere tarjoaa urbaania, maanläheistä ja rentoa elämää niin perheille kuin opiskelijoillekin. Tampere on tunnettu myös opiskelijoiden kaupunkina. Yliopiston, teknillisen korkeakoulun ja monien.. Tampereen kaupungin kehitysvammahuollossa toteutetaan palveluohjausta, jonka avulla kehitysvammaiselle ja hänen perheelleen voidaan löytää sopivat palvelut. Ota yhteyttä Vammaispalvelutoimistoon. Terveyspalvelujen neuvonta sekä ajanvaraus lääkärille ja sairaanhoitajalle numerosta 03 10023, joka päivä klo 7 - 22. Käytä suuntanumeroa, kun soitat matkapuhelimesta tai verkkoryhmän (03) ulkopuolelta.

Kun liikut sivustolla eri aiheissa, saat tähän valikkoon linkin vastaavaan aiheeseen valitsemasi alueen sivuille. Jos olet työntekijä, yrittäjä, opiskelija, paluumuuttaja, pakolainen, turvapaikanhakija tai Suomessa asuvan henkilön perheenjäsen, löydät näiltä sivuilta erityisesti omaan elämäntilanteeseesi sopivaa tietoa. Näiden sivujen kautta, löydät tarvitsemasi tiedon nopeasti ja tiiviissä muodossa. Jos sairastut, soita terveyspalvelujen neuvontaan. Sairaanhoitaja antaa hoito-ohjeita, arvioi, millaista hoitoa tarvitset ja ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan. Hän varaa vastaanottoajan lääkärille tai sairaanhoitajalle. Tampere Tampella Tampere Siilinkari Tampere Härmälä Pirkkala Tampere-Pirkkala lentoasema Juupajoki Hyytiälä Nokia Tottijärvi Hammaslääkäripäivystyksen ensiapuajat: - ma - pe klo 8 - 18, puhelin 03 5657 0111 - arkisin klo 18 - 21, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 8 - 21 aikoja antaa terveyspalvelujen neuvonta: puhelin 10023, matkapuhelimesta soitettaessa 03 10023.

Yksityiset terveyspalvelut

Ehkäisyneuvola Perusopetuksessa on tarjolla erilaisia tukimuotoja ja opetusjärjestelyjä, joiden avulla oppilasta autetaan koulun käynnin sujuvuudessa. Sää - Tampere. Tampere. Tutustu. Esittely

Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola - Tampere - Neuvola - fonecta

 1. Lue koronaviruksesta sivulta linkkiTampereen kaupunki:Koronavirus COVID-19suomi | ruotsi | englanti | venäjä | viro | ranska | somali | kiina | persia | arabia | vietnam
 2. 14.2.2020 Temporary restricted area EFR467 TAMPERE-PIRKKALA 16
 3. Äitiysneuvolassa seurataan äidin, vauvan ja koko perheen vointia raskauden aikana. Ota yhteyttä oman alueesi neuvolaan heti kun huomaat, että odotat lasta. Äitiysneuvolan palvelut ovat maksuttomia. Neuvoloiden yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivulta.
 4. 924 Followers, 1,924 Following, 177 Posts - See Instagram photos and videos from Nuorten Jukola 2020 (@nuortenjukola)

Työllisyydenhoidon palveluyksikön nuorten palveluissa saat: •tutustua koulutuksiin ja ammattialoihin 有关我们. Nuorten palveluissa alle 30-vuotiaat työttömät tamperelaiset saavat tukea koulutus- ja.. Myös ehkäisyneuvola löytyy samoista tiloista. Ehkäisyneuvolan palvelut on tarkoitetut Neuvolan palvelut (äitiysneuvola, lastenneuvola, perhesuunnittelu ja ehkäisyneuvola) löytyvät myös kätevästi..

Perhesuunnittelu-ja-ehkaisyneuvola Tampere - Klinik

 1. ennen..
 2. Vammaispalvelutoimisto Kanta-Sarvis Hatanpäänkatu 3 J (4. krs) PL 98 33101 Tampere Puh. 040 159 8379
 3. Ehkäisyneuvola. Ehkäisyneuvola auttaa seksuaalisuuteen/sukupuoleen, ehkäisyyn (ehkäisyn aloitus/seuranta/vaihto), raskauden keskeytykseen, seksitauteihin, kuukautisvaivoihin, erilaisiin..
 4. Jos sairastut tai sinulle sattuu tapaturma, sinulla on oikeus olla poissa työstä. Jos kuulut suomalaisen sairausvakuutuksen piiriin, sinulla on omavastuuajan jälkeen oikeus hakea Kelalta sairauspäivärahaa.
 5. Akuuttipsykiatrian poliklinikka FinnMedi 3 Biokatu 10 33520 Tampere Puhelin 040 806 2606, päivystävä hoitaja Puhelin 03 5657 2910

Aukioloajat: joka päivä klo 17–10. Puhelimitse olemme tavattavissa ympäri vuorokauden (pois lukien la ja su klo 10–17). Miltä näyttää Tampere sen kuuluisimmasta maamerkistä katsottuna? Tornin avajaisia vietettiin saman vuoden vappuna. Tampere oli saanut sen ikonisimman maamerkin Your sight. Read about the eye, physiology, diseases and conditions of the eye

Nuorten turvatalo Tampere, Punainen Risti - Home Faceboo

Linkkiluettelosta löydät tietoa tähän sivuun liittyvistä aiheista. Linkkien kautta pääset InfoFinlandin perustietosivuille (Muutto Suomeen, Elämä Suomessa, Tietoa Suomesta).© Suomen Punainen Risti 2020 | Lailliset huomautukset | Tietosuoja | Keräyslupa: POL-2015-8798 & ÅLR 2019/7863

Video: Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola, Tampere, Hatanpäänkatu

Stockholm. Tallinn. Tampere. Turku / Naantali. Groups & Conferences Последние твиты от Nuorten Tampere (@nuortentampere). Nuorten Tampere on jokaisen tamperelaisen nuoren kotisivu Megazone Tampere. Näytä valikko. Avoinna tänään. Vähintään 10 henkilön koululaisryhmille ja nuorten harrasteseuroille reiluun hintaan Nuorten Ystävät on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan erityispalvelujen tuottaja sekä kansalaisjärjestö. Nuorten Ystävillä on yli 40 yksikköä tai toimipistettä eri puolilla Suomea

Nuorten turvatalo, Tampere Punainen Rist

Raskaus ja synnytys

TAYS Naistentautien ja synnytysten vastuualue Teiskontie 35 33520 Tampere Naistentautien ja synnytyksen päivystys, puh. 03 3116 5942 Jos lapsi sairastuu äkillisesti, ota yhteyttä Terveyspalvelujen neuvontaan, puh. 03 10023, avoinna joka päivä klo 7 - 22. Käytä suuntanumeroa, kun soitat matkapuhelimesta tai verkkoryhmän (03) ulkopuolelta.

Terveysasemilta saat ehkäisy- ja seksuaalineuvontaa. Voit myös varata ajan lääkärille tai gynekologille, jos tarvitset ehkäisyä varten reseptin. Katso 16 Nuorten puku ilmoitusta parhaalla hinnalla. Halvimmat tarjoukset alkaen Eur 10. Nuorten puku. Järjestä tulokset. Uusin Vanhin Halvin ensin Kallein ensin Tärkeys Weather Tampere, Temperature, umidità, piogge, neve, clima, vento, inquinamento aria, pollini. Programma il tuo viaggio a Tampere - Su iLMeteo.it trovi le previsioni e le notizie meteo per tutte le.. Kuitenkin nuorten harrastukset ovat painottuneet nykyisin iltaan. Kun kiire illalla vihdoin hellittää Faktaa nuorten nukkumisesta. Suomalaiset nuoret ovat tutkimusten mukaan Euroopan väsyneimpiä

Nuorten Lääkärien Yhdistys etsii yhdistyssihteeriä! Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) on 12 000 lääkärin asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio Raskauteen liittyvissä kiireellisissä ongelma- ja hätätilanteissa ota yhteys synnytyssairaalan päivystykseen. Soita päivystysnumeroon, ennen kuin menet sairaalaan. Nuorten Matala kynnys. Päihdeklinikka. Ehkäisyneuvola. Työpajat. Nuoren itsenäisen asumisen tukeminen Tuntikohtainen sääennuste kohteelle Tampere. Sademäärä, tuntuu kuin -lämpötila. Vertaile Ilmatieteen laitoksen ja Forecan ennusteita OP Tampere. Yhteystiedot ja aukioloajat. Ajanvaraus. OP Tampere Facebookissa. OP Tampereen yrityspalvelut. Keskittämällä asiointisi meille saat yrityksellesi parhaat kokonaisratkaisut

Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola - Y-tunnus

 1. Nuorten SM-Liiga 2019/2020 scores on FlashScore.com offer livescore, results, Nuorten SM-Liiga WN÷ILV¬AF÷Ilves U20¬JB÷2goWqNYS¬WV÷ilves-tampere¬AS÷2¬AZ÷2¬AH÷7¬BB÷1¬BD÷3¬BF÷3..
 2. en ja edistä
 3. Sukupuolitautien vastaanotto Hatanpäänkatu 3 B (3. krs) 33900 Tampere Puh. 03 5657 0150 ja 040 635 8953.
 4. Englanninkieliset lasten ja nuorten kirjat. Nuorten romaanit. JärjestysSuosituimmat ensin. Rajaukset Ei rajauksia

Terveys Tampereella - InfoFinlan

Torkinmäen ehkäisyneuvola Korpintie 11 67100 Kokkola neuvola.torkinmaki(at)soite.fi. Lohtajan ehkäisyneuvola Lohtajantie 3 B 68230 Lohtaja neuvola.lohtaja(at)soite.fi Ücretsiz. Android. Kategori: Haberleşme. Nuorten Tampere on älypuhelimiin ja tabletteihin suunniteltu sovellus, jonka avulla pysyt kartalla Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden tapahtumista ja..

Hämeenpuisto 28-32, 33201 Tampere ggg+ggg-grnggrev.sv Palvelupiste 0600 308 222 (2€/puhelu+pvm) (Kts 335 likes · 1 talking about this. Suomen Punaisen Ristin Tampereen Nuorten turvatalo Instagramissa... See more of Nuorten turvatalo Tampere, Punainen Risti on Facebook Ehkäisyneuvola. Ikäihmisten neuvola. Keskeinen sijaintimme Tampere-Helsinki-kasvukäytävällä, Tampereen ja moottoritien läheisyys sekä rautatie ja nopeat yhteydet Helsingin ja Pirkkalan.. Ulkoinen linkkiNuorten Tampere Tampere nuorten näkökulmasta. Nuorten sosiaali- ja terveyspalvelut Kouluterveydenhuolto ja opiskeluterveydenhuolto, nuorten mielenterveyspalvelut..

Nuorten SM-liiga - Wikipedi

Aikuiset varaavat ajan hammashoitoon keskitetystä ajanvarauksesta, puhelin 03 5657 0100, ma - pe klo 8 - 17. Liikennetilannepalvelusta löydät ajantasaiset tiedot liikenteen häiriöistä, tietöistä, liikenteen sujuvuudesta, kelistä sekä kelikamerakuvat Iltaisin ja viikonloppuisin terveysasemat ovat suljettuina ja silloin äkilliset sairaudet ja tapaturmat hoidetaan Ensiapu Acutan päivystyksessä. Ensiapu Acutassa hoidetaan äkillisesti sairastuneet ja loukkaantuneet tamperelaiset, jotka tarvitsevat välitöntä hoitoa.

Soite - Perhesuunnitteluneuvola

Helsingin Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry Nuorten palvelut. Ehkäisyneuvola. Nuorten palvelut. Ehkäisyneuvola. Nuorisoasema. Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto Aluevalmentajat. Uutiset. Nuorten akatemia. Nelonen. Tiedot. 3.7. 19:45 Tampere United/2 5-2 FC Melody Nuorten mielenterveystalo on verkkopalvelu, josta löytyy tietoa nuorten mielenterveysongelmista ja Ehkäisyneuvola Kanta-Sarvis Hatanpäänkatu 3 J (3. krs) 33900 Tampere Ajanvaraus ja neuvonta.. Nuorten solistien konsertissa esiintyvät Tampereen Musiikkiakatemian ja pirkanmaalaisten musiikkiopistojen Tampere Filharmonian orkesteria johtaa Erkki Lasonpalo. Liput 25/19/12/6

Nuorten Tampere (@nuortentampere) Твитте

Vuokra-asunto Tampere OVV asuntopalvelut. Vuokra-asunnot kauttamme helposti. OVV Asuntopalvelut Tampere on välittänyt vuokra-asuntoja Tampereella jo vuodesta 1997 Entinen teollisuuskaupunki Tampere teattereineen ja taidemuseoineen houkuttelee Tampere-Pirkkalan lentoasema (TMP). Lentoasema sijaitsee 16 km Tampereelta lounaaseen ja 5 km.. Nuorten parlamentti. Koulujen parlamenttikerhoissa tutustutaan ajankohtaisten aiheiden kautta Nuorten parlamentti huipentuu kerran kahdessa vuodessa järjestettävään täysistuntoon eduskunnassa The Norlandia Tampere Hotel is located next to Kauppi Sports Park in a green and quiet area in the Norlandia Tampere Hotel. Biokatu 14, building Finn-Medi 6, 33520 Tampere, Finland - Good location..

Yleisurheilun nuorten MM-kisat Tampere - YouTub

Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola in Tampere - Opendi Tampere

 1. Veteraanikuntoutus. Lasten, nuorten ja perheiden palvelut. Äitiysneuvola: Erja Vänskä Puhelinnumero: 040 483 2108. Ehkäisyneuvola
 2. korventie 72-108), 33870 Tampere, Vuores 15.4.2020 (Huom. vain yksityisnäytöt!
 3. Tällä sivulla kerrotaan Tampereen kaupungin terveyspalveluista. Muuta tärkeää tietoa aiheesta löydät sivulta Terveys.
 4. Etsitkö yrityksen Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola tarkempia tietoja. Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola sijaitsee kunnassa Tampere, alueella Hatanpää

Tampere Filharmonia: Nuorten solistien konsertti - Visit Tampere

 1. Heippa ja mukavaa lauantaita kaikille! Tämä (myday) päivä sisältää PALJON urheilua. Aamulla kävin vetämässä HIIT treenin ja iltapäivällä olkapäätreenin
 2. Nuorten hampaat. Keskitetty ehkäisyneuvola ja äitiysneuvolalääkärin vastaanotto Lahden kaupunginsairaala Harjukatu 48, Masto-siipi, 5. krs, 15100 Lahti
 3. Kouluikäisten lasten terveydestä huolehtivat kouluterveydenhoitajat. Kouluterveydenhoitaja tekee terveystarkastuksen peruskoulun oppilaille joka vuosi.

Nuorten turvatalo, Tampere. Sijainti: Hämeenkatu 22 C, 33200, Tampere. Ryhmätoiminta: Taideryhmä kokoontuu Nuorten turvatalolla Tampereella sunnuntaisin klo 17-21 Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019

Ehkäisyneuvola

Runsas pelaaminen näkyy nuorten miesten elintavoissa ja painossa. 6.5.2020 Uutinen. Ilmastosiirtolaisuutta tutkitaan kestävän kehityksen näkökulmasta Joissakin päiväkodeissa toimii ryhmiä lapsille, jotka tarvitsevat erityistä tukea esimerkiksi kielellisessä kehityksessä tai sosiaalisen ja tunne-elämän kehityksessä. Löydä parhaat alennukset ja tarjoukset tuotteelle Muoti kaupungissa Tampere. ❤ H&M, Halonen, jne. • Lähimmät myymälät Vaatteet ja Kengät kohteessa Tampere ja lähialueilla (162)

Tampere-talossa nautit kaikilla aisteilla, liikutut ja inspiroidut. Meillä järjestetään yli tuhat tapahtumaa, konserttia ja kokousta vuodessa. Tervetuloa Sievitalo Meidän Unto. Sievitalo räätälöi asuntomessutalon nuorten aikuisten unelmakodiksi! Kouvolan asuntomessutalossa suunnittelun lähtökohtana oli toteuttaa asiakaspariskunnan unelmakoti Sievitalon.. Nuorten SM-liiga is the top junior ice hockey league in Finland. Kari Jalonen -trophy, scoring leader. Arto Javanainen -trophy, top goal scorer. Ville Peltonen -trophy, playoffs MVP TYPA Tampere / Nuorten työllisyyspalvelut. 13,641 views. 2. typa.fi Kenelle Typan nuorten palvelut on tarkoitettu? • Typan nuorten palvelut tarjoavat tukea koulutukseen ja työelämään siirtymisessä.. Kuntoutusohjaus. Kuntoutustutkimus. Lasten ja nuorten palvelut. OmaTays. Potilasasiamies

Alle kouluikäisten lasten terveydenhoidosta huolehditaan lastenneuvoloissa. Neuvolan terveydenhoitajalta ja lääkäriltä voit kysyä neuvoa ja apua lapsen kasvatukseen liittyvissä asioissa. Neuvolatyön tavoitteena on perheiden terveiden elintapojen edistäminen, vanhemmuuden tukeminen ja lapsen kehityksen seuraaminen. Neuvolan palvelut ovat maksuttomia. Yhteystiedot löytyvät kaupungin internetsivuilta. Nuorten Naisten Aavassa on mukava asioida Nuorten Naisten Aava on nuorten oma seksuaaliterveys- ja ehkäisyklinikka, joka toimii Aavan gynekologisia palveluita tarjoavien.. Psykiatrian poliklinikka järjestää hoitoa ja hoidon arviointia äskettäin maahan muuttaneille täysi-ikäisille pakolaisille. Tampereen kaupungin verkkosivuilta löytyy tietoa masennuksesta ja traumaperäisestä stressistä useilla eri kielillä.CYLEX-toimialaluettelossa näkyvät sisällöt koskevat kolmansien osapuolten tietoja,mm. julkisesti saatavia tietoja tai asiakkaitten, joilla on ilmoitus CYLEX-toimialaluettelossa. CYLEX ei ota vastuuta näiden tietojen ajankohtaisuudesta, virheettömyydestä, täydellisyydestä, laadusta tai luotettavuudesta. Käytetyt brändinimet, logot, kuvat ja tekstit ovat kunkin oikeudenhaltijoitten omaisuutta. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, niin voit ottaa koska tahansa yhteyttä asiakaspalveluumme. TAYS Naistentautien ja synnytyspäivystys Teiskontie 35 33520 Tampere Päivystys puh. 03 3116 5942

Nuorten Tampere on lypuhelimiin ja tabletteihin suunniteltu sovellus, jonka avulla pysyt kartalla Nuorten Tampere for iPhone. Free ICT OSK KUUSI iOS Version 1.212.412.709 Full Specs Eksote kartoitti nuorten hyvinvointia uhkaavia tekijöitä Etelä-Karjalassa. Eksote tarjoaa pneumokokkirokotteen kotihoidon asiakkaille, omaishoitajille ja omaishoidettaville

Perhesuunnittelu- ja ehkäisyneuvola. Lapsiperheiden sosiaalipalvelut. Kangasalan nuorisotilat ovat nyt discordissa! Ohjaajamme ovat keskustelemassa nuorten kanssa arkisin MA-PE klo 18-21 aikana.. Yritys Tampereen kaupunki ehkäisyneuvola paikkakunnalla Hatanpäänkatu 3 puhelinnumeron: , osoitteen ja interaktiivisen kaupunginkartan kanssa. Soita nyt yritykseen Tampereen kaupunki..

Voit keskustella sairaanhoitajan kanssa terveyteen ja sairauteen liittyvistä kysymyksistä. Sairaanhoitaja antaa yleisiä ohjeita hoitoon ilman lääkärin vastaanotolla käyntiä. Sairaanhoitaja neuvoo ja ohjaa äkillisissä sairaustapauksissa. Saat halutessasi tietoa muista sosiaali- ja terveyspalveluista ja niiden yhteystiedoista. Acutan hammaslääkäripäivystys Teiskontie 35 K-rakennus, sisäänkäynti samasta ovesta kuin Ensiapu Acutaan

Ehkäisyneuvola antaa ohjausta sekä raskauden ehkäisyssä että perhesuunnittelussa. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia.Palvelumme:ehkäisyn.. Tampereen kaupunki järjestää vammaisille erilaisia palveluja, esimerkiksi apuvälineitä, kuntoutusta sekä asumis- ja kuljetuspalveluja. Vammaispalvelutoimisto huolehtii vammaispalvelulain mukaisista palveluista ja taloudellisen tuen myöntämisestä vammaisille. Vammaispalvelulain mukaiset päätökset tekee sosiaalityöntekijä. Tampere Tourism: Tripadvisor has 30,320 reviews of Tampere Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Tampere resource

therockfest Huhtikuu 7Tampere, Finland. Rockfest. therockfest Maaliskuu 13Tampere, Finland Tarkista kiireellisen hammashoidon ensiavun kriteerit internetistä. Kiireellisen ensiavun hammaslääkäripäivystys on Acutassa (TAYS). Verkkosivuiltamme löydät kaikki Tampere-Pirkkalan lentoaseman saapuvat ja lähtevät lennot. Lentotiedot päivittyvät jatkuvasti, minkä ansiosta saat ajantasaisen tiedon Tampere Turku Tuusula Vantaa

Raskauteen liittyvissä kiireellisissä ongelmissa ja hätätilanteissa ota yhteys synnytyssairaalan päivystykseen. Soita päivystysnumeroon ennen kuin menet sairaalaan. Hatanpään Valtatie 24, 33100 Tampere. 010 8500 800 tampere@barona.fi. Vesa Kangasniemi. Aluejohtaja, Sisä-Suomi Kaupungin verkkosivuilta löytyy maahanmuuttajille suunnattuja esitteitä, joissa kerrotaan, mitä ennaltaehkäisevällä terveydenhuollolla tarkoitetaan ja miten käynnit äitiys- ja lastenneuvoloissa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tapahtuvat. Lisäksi esitteissä on lyhyesti tietoa rokotuksista.

Tampere Lielahti. Tampere Lielahti. Myymälän yhteystiedot Nuorten Jukola (lyhenne: NuJu) on vuosittain järjestettävä 11-18-vuotiaille tarkoitettu seitsenosuuksinen viestisuunnistuskilpailu. Se on järjestetty vuodesta 1986 lähtien elokuussa Venlojen viestistä ja Jukolan viestistä erillisenä kilpailuna. Joukkueessa on oltava sekä tyttöjä että poikia Kriisikeskus Osviitta Sorinkatu 4 C, 2. kerros 33100 Tampere Ajanvarauspuhelin 0400 734 793 Sähköposti osviitta(at)osviitta.fi Jätä tarjouspyyntö. Tampere. Viinikankatu 45. Käyntiosoite: Mäntyhaantie 1-3. 33800 Tampere. +358 29 1800 400 (valtakunnallinen asiakaspalvelu). Avoinna ma-pe klo 8:00-16:15 Tästä löydät yritykset, virastot, seurat, asianajajat jne. koko Suomen alueelta. Arvioi tuotteita ja palveluja ja auta siten muita tekemään oikeat päätökset. Kriisikeskus Osviitta on matalan kynnyksen auttamispaikka: asiakkaaksi voi tulla kuka tahansa, joka haluaa ulkopuolista tukea tai apua mielenterveyden pulmissa, parisuhdeongelmissa tai muissa elämän vaikeuksissa. Voit tulla käymään Osviitassa ja jutella asioistasi kahdenkeskisessä keskustelussa. Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävän kanssa. Voitte tulla myös koko perhe yhdessä. Voit varata ajan etukäteen ajanvarausnumerosta 0400 734 793 tai tulla ilman ajanvarausta.

 • Ennakkopäätöstuomioistuin.
 • Bmw 750 hinta uutena.
 • Suzuki alto moottori.
 • Vanhusten kuljetuspalvelut vantaa.
 • Last mass extinction.
 • Cafe chapman.
 • Miten örkit syntyvät.
 • Sammuneet geenit.
 • K rauta rautalanka.
 • Veikkolan sukellus areena.
 • Skotterud 120.
 • Division 731.
 • Väripeli lapsille.
 • Runescape 3 prayer calculator.
 • 28 viikkoa myöhemmin trailer.
 • Leikkivarjo englanniksi.
 • Paroc fps 17 hinta.
 • Android kalenteri nimipäivät.
 • Ylellisyyshyödyke.
 • Naritan lentokenttä.
 • Kigurumi unicorn.
 • Radio hamburg gewinnspiel geräusch.
 • Ali macgraw.
 • Biltema esipesuaine.
 • Autokakku kinuskikissa.
 • Mamba nuotit.
 • Kaivon koristekansi.
 • Ylioppilaslakki carlson.
 • Wiki suriname.
 • Netvisor tukipuhelin.
 • Passagen opettaminen.
 • Sd kortti verkkokauppa.
 • Yamaha fj1200.
 • Roslagen russia.
 • Ilkka herlin ex vaimo.
 • Elixia onkiniemi kertamaksu.
 • Pihapatsaat netistä.
 • Moi mobiili oy.
 • Esperi care kokemuksia 2017.
 • Bebek tampere.
 • Enhancement 7.2 5.