Home

Turun telakan uusi nosturi

Konecranes toimittaa Meyer Turun telakan uuden Goliath-nosturi

Video: Pernon telakka - Wikipedi

Telakan nosturi jää odottamaan uutta logoaan - Paikalliset - Turun

MEYER TURUN tytäryrityksiin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, Shipbuilding Completion Oy, joka tarjoaa ratkaisuja laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen ‑periaatteella sekä laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG´nD Oy. Pk-sektori jyrää Turun telakan. 21.10.2016 04:00. Viime kuussa julkaistun pk-barometrin tulokset olisivat ansainneet enemmän hehkutusta mediassa.Turun telakalta kantautui tällä viikolla Uusi vaatimus koskee kaikkia autoilijoita alle kuukauden päästä - Noudatettava erityistä varovaisuutta Uusi nosturi on 15 metriä vanhaa nosturia korkeampi. Nosturin nostokyky on peräti kaksinkertainen telakan vanhaan nosturiin verrattuna. Myös vanha nosturi jää telakan käyttöön. Nosturin toimittaa Konecranes. Investoinnin arvo on yli 35 miljoonaa euroa Turun telakan suurimmaksi omistajaksi nouseva Meyer Werft on kiinnostunut suomalaisesta laivanrakennusosaamisesta. Saksalaisyhtiön mukaan suomalaisilta haetaan uusia ideoita. Meyer Werftin toimitusjohtajan Jan Meyerin mukaan Turun telakan merkitys saksalaisyhtiölle on huomattava Uusi vuosi on vihdoin täällä ja jäljellä on enää muutama viikko siihen, että Megastar aloittaa matkansa Tallinna-Helsinki-reitillä. Mikä voisikaan olla parempi hetki katsoa taaksepäin, miten hänet on rakennettu. Tässä ovat TOP5 luetuimmat tarinat Megastarin sivulla, kronologisessa järjestyksessä. Lue lisää »

Meyer Turun telakkaa lähestyessä, valtava pukkinosturi (ammattilaiskielellä Goliath-nosturi) toimii majakkana jo kilometrien päästä. Se on toiminut telakan maamerkkinä jo 40 vuotta. Miltä näyttää maailma pukkinosturin ohjaamosta? Mikä on pukkinosturin merkitys telakan toiminnan kannalta?

Ei tässä yksin kuitenkaan olla, sillä radion kautta jatkuvasti jonkun kanssa on jutuissa. Useimmiten työasiaa, mutta kyllä väliin mahtuu pientä huumoriakin,- Uusi 1200 tonnin nosturi yhdessä vanhan 600 tonnin nosturimme kanssa kolminkertaistaa päivittäisen nostokapasiteettimme, ja mahdollistaa yhä isompien ja pidemmälle varusteltujen lohkojen rakentamisen ja nostamisen. Voimme myös toimia jatkossa entistäkin teollisemmin ja tehokkaammin, mikä turvaa nykyisten ja tulevien työntekijöidemme tulevaisuutta. Turku saa uudesta nosturista myös uuden maamerkin, Pulli sanoo.

Tavoite on saada uusi nosturi käyttöön keväällä 2018. Turun telakka on nousukiidossa, telakan tuotanto lähes kaksinkertaistuu vuoteen 2020 mennessä. - Uusi 1200 tonnin nosturi yhdessä vanhan 600 tonnin nosturimme kanssa kolminkertaistaa päivittäisen nostokapasiteettimme, ja.. Turun Telakan työntekijät ovat aloittaneet työnseisauksen. Puoliltapäivin alkanut lakko kestää maanantaihin asti Meyerin Turun telakan maamerkki, jättinosturi, jää odottamaan uutta logoaan. Nosturissa lukeekin nyt vain Turku. Uusi yritys on tiistaina, jos sää sallii. Jos maalaus ei onnistu viimeistään keskiviikkona, tulee sille aikalisä, sillä torstaina nosturi on jo oikeassa käytössään

MEYER TURUN telakk

 1. Nosturin työpäivä on etukäteen aikataulutettu. Jonkun verran aikataulut elävät, mutta useimmiten samana päivänä ei muutoksia tapahdu, sanoo nostotyönjohtaja Pentti Volanen.
 2. - Seitsemän tappiollisen vuoden jälkeen teimme viime vuonna positiivisen tuloksen. Tämä luo luottoa Turun telakan tulevaisuudelle, ja teki myös mahdolliseksi investoinneista keskustelemisen pankkien kanssa. Tarvittavien investointien lista on hyvin pitkä, ja meidän on täytynyt hyvin tarkkaan harkita mihin investointeihin ryhdymme ensimmäiseksi, Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer sanoo.
 3. Turun telakan uudistustyöt alkavat, kun telakan omistaja Meyer Turku ilmoitti tällä viikolla, että se investoi 30 miljoonaa euroa uuteen nosturiin. Nosturin hankinnan arvellaan olevan lähtölaukaus koko telakan uudistamiselle. Telakkalaisten uudistuslistalla ovat esimerkiksi nykyistä suurempi..
 4. Vaikka uusi suorituskykyisempi nosturi on tulossa, ei vanhaa laiteta romuttamolle. Se modernisoidaan ja asettuu tutuille, joskin jatketuille, kiskoille Naantalin puoleiseen päähän. Vuodesta 2018 eteenpäin Meyer Turun telakan maisemaa hallitsee kaksi pukkinosturia.
 5. Vierailun aikana oli hieno kesäinen, liki tuuleton päivä. Volanen muistuttaa muunkinlaisista olosuhteista.

Turun telakan uudelleenrakentaminen alka

Turun telakalla keskeytettiin tänään työt neljäksi tunniksi. Töiden keskeyttämisestä päätti telakan työhuonekunta Töiden keskeyttämisestä päätti telakan työhuonekunta, koska työhuonekunnan mielestä STX Finland harjoittaa työnantajana syrjintää ja työsopimuslain vastaista kohtelua Nosturin pääkannatinpuomin Meyer Turku- tekstin kirjaimet ovat 5,5 metriä korkeat. Itse puomi on 10 metriä korkea. Alhaalta katsottuna mitat arvioi vahvasti alakanttiin. Toisaalta nosturin päältä katsottuna telakka-altaassa oleva yli 200 metriä pitkä Megastar näyttää yllättävän pieneltä. Let the Future Enter You. Uusi Tarot. View collection. Limitied Edition. Uusi Playing Cards. View collection. Studio Edition

Megastar Pukkinosturi on telakan kunkk

Tallinkin ja Meyerin Turun telakan aiesopimus uudesta matkustaja-autolautasta voi Henkilöstö on luonnollisesti hyvin ilahtunut uutisesta, kertoo Turun telakan toimihenkilöiden pääluottamusmies Osmo Salo. - Voi olla, että näitä jaksoja ei tule, jos uusi tilaus tasaa kuormitusta sopivasti Nosturin ohjaamo on pelkistetty, mutta yllättävän tilava. Siellä on pieni keittiö sekä vessa. Vuodet näkyvät ohjaamon sisustuksessa. Nosturinkuljettaja ei yleensä työpäivänsä aikana työpaikaltaan poistu. Uutuuskirja Turun telakan pelastusoperaatiosta: Vapaavuoren pää kääntyi vasta kovan painostuksen jälkeen. Telakkatuesta tuli ase myös sosiaalidemokraattien puheenjohtajakilpaan, kirjoittaa Anders Blom kirjassaan. Väitöskirjansa kansanpainoksessa Blom käy tarkasti läpi STX:n Turun telakan kohtaloa Nosturi ei jääne Meyer Turun ainoaksi investoinniksi, seuraavaksi suunnitellaan merkittävää panostusta runkotuotantoon. Aikajana Meyer Turun historiasta. Telakan tuotantolaitokset. MEYER TURUN tytäryrityksiin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, Shipbuilding Completion Oy, joka tarjoaa ratkaisuja laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen ‑periaatteella sekä laivanrakennus- ja offshore-alan..

Vaikka uusi suorituskykyisempi nosturi on tulossa, ei vanhaa laiteta romuttamolle. Se modernisoidaan ja asettuu tutuille, joskin jatketuille, kiskoille Naantalin puoleiseen päähän. Vuodesta 2018 eteenpäin Meyer Turun telakan maisemaa hallitsee kaksi pukkinosturia. Uusi nosturi maksaa 35 miljoonaa.. Tallinkin käyttämä D-terminaali Tallinnan satamassa on ollut kesästä saakka remontin kourissa. Alunperin noin kolmelle miljoonalle vuosittaiselle matkustajalle suunnitellun terminaalin kautta kulkee tänä päivänä kaksinkertainen määrä matkustajia, joten laajennusremontti on tarpeen. Lisäksi kaikki ennusteet viittaavat matkustajamäärien kasvavan edelleen, eritoten Megastarin liikennöinnin myötä. Lue lisää »Suurien, satoja tonneja painavien osien nostamisessa pitää ottaa monta asiaa huomioon. Painon ja painopisteiden lisäksi myös tuuli ja sen suunta otetaan huomioon. Nosturissa on lukuisia mittareita sekä valvontakameroita, joilla noston onnistumista seurataan ihmissilmien lisäksi. Vaikka nostot ovat täällä rutiinia, niin turvallisuudesta ei tingitä, Volanen vakuuttaa. Turun telakan kauppa on varmistunut, kertoo työ- ja elinkeinoministeriö. Ammattiliitto Pro kehuu Turun telakan kaupan toteutumista. Pron mukaan telakkakauppa on Suomen valtiolta hieno teollisuuspoliittinen ratkaisu ja myönteinen signaali monien raskaiden yt-uutisten keskellä Turun telakan toimitusjohtaja Jan Meyer saapuu työhuoneeseensa kypärä päässä ja yllään samanlainen työtakki, jota telakan sadat työntekijät käyttävät. Alta paljastuvat kauluspaita ja pikkutakki. Tilanne kertoo jotain olennaista Meyerin suhtautumisesta telakkaan ja omaan työhönsä: kaikki tekevät töitä yhdessä.

 1. Varatoimitusjohtaja Tapani Pulli kertoo, että uusi nosturi auttaa osaltaan nostamaan Turun telakan tuotantoa vaadittaviin määriin.
 2. Yhtiö tarjoaa huipputeknologisia ratkaisuja, pitkälle kehitettyjä rakennusprosesseja sekä uraa uurtavia innovaatioita risteilyvarustamoille ja muille laivanomistajille. MEYER TURKU on erikoistunut rakentamaan risteilyaluksia, matkustaja-autolauttoja sekä erikoisaluksia. Vuosien varrella telakka on rakentanut yli 1 300 uutta alusta asiakkaille ympäri maailmaa.
 3. Perjantaina 15.1. juhlistettiin ensimmäisen kokonaan Meyerin perheen omistuksessa Turussa rakennetun laivan vesillelaskua.
 4. takunto, sekä ikä ja mahdolliset korjaustarpeet. Kartoituksen aikana käytiin läpi Turun telakka-alueen jokainen lämmönjakohuone ja lämmönjakolaitteiden tekniset tiedot kirjattiin mahdollisimman..
 5. - Eikä sovi unohtaa panostuksiamme työntekijöihin laivanrakentajakoulumme tehostetuissa koulutuksissa. Meillä on noin 200 työntekijän palkkaustarve seuraavina kahtena vuotena. Onneksi laivoja rakentavat yhä taitavat suunnittelijat ja rakentajat. Tämä kaikki on osa pitkän aikavälin suunnitelmaamme kilpailukykymme takaamiseksi valtiorahoitteisia kiinalaisia telakoita vastaan, Jan Meyer sanoo.

Pukkinosturin tehtävänä on siirtää valmistuneet, pienkerrostalon kokoiset suurlohkot telakka-altaaseen yhteen liittämistä varten. Nosturin merkitys on laivan kokoonpanon ja telakan toimivuuden kannalta erittäin tärkeä. Jos nosturi ei ole jostain syystä toiminnassa, monella muullakin osastolla työt seisahtuvat. Osmo Soininvaara kommentoi yhteiskunnallisia ilmiöitä ja politiikkaa. _ Ranskalaiset ostavat Turun telakan? Surullisen kuuluisasta risteilykaupasta tihkuneiden tietojen peruteella Ranskan vasemmistohallitus on päättänyt pelastaa ranskalaiset telakat hinnalla milla hyvänsä Meyer Turku on erikoistunut risteilijöiden, lauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Syyskuun alusta 2014 alkaen Meyer Turku on palkannut 140 uutta työntekijää, näistä 100 tuotantoon. Meyer Turulla on 1500 työntekijää.

Turun kaupunki - Åbo stad - City of Turku - Goliath-nosturi Faceboo

Turun telakan monsteri pystytetään viikonloppuna Tekniikkatalou

MEYER TURUN telakalla on nykyisin yli 20000 työntekijää ja se on tärkeä työllistäjä Lounais-Suomen alueella, mutta merkiklusterin kautta myös eri puolilla Suomea. On merkillepantavaa, että kun kaikki toiminnot lasketaan yhteen, suomalaisen meriklusterin palveluksessa on yhteensä yli 30 000 ihmistä. Klusteriin kuuluvat kaikki merialan ja merenkulun ympärille muodostuneen verkoston piirissä toimivat teknologitoimittajat, koulutusorganisaatiot ja valmistava teollisuus. Tallinkin Megastar-laivaan on rakenteilla Itämeren suurin ostoskeskus, jossa on pinta-alaa yhteensä 2 800 m², mikä vastaa 11 tenniskenttää. Kahdessa tasossa oleva Traveller Superstore -myymälä on yli puolet suurempi kuin mikään muu Itämerellä lipuva myymälä. Lue lisää » Turun Kesäteatteri Vartiovuorella. Turun Nuori Teatteri. Uusi Lippu.fi-käyttäjä? Rekisteröidy nyt. Avaa valikko. Mieletön telakan historia. torstai, 11.06.2020, 18:00 Uusi nosturi otetaan käyttöön toukokuussa 2018. Sopimukseen sisältyy myös Turun telakan nykyisen 600 tonnin nosturin modernisointi Laajan investointiohjelmamme ensimmäinen vaihe toteutuu nosturin myötä. Uusi nosturi mahdollistaa teollisemman tuotantotavan ja lisää telakan tuotantotehoa

Turun telakan kohtalon hetket nyt: Kasvavaa Uusi Suom

Uusi nosturi maksaa 35 miljoonaa euroa. Uuden nosturin nostokapasiteetti on 1 200 tonnia, eli kaksinkertainen nykynosturiin verrattuna. Myös nostokorkeus kasvaa yli 10 metrillä, joka auttaa meitä pääsemään entistä suurempiin tuotantolukuihin, joten suuri investointi on erittäin hyvin perusteltavissa, kertoo Meyer Turku telakan investointijohtaja Janne Luukkonen. Goliath-nosturi nousi korkeuksiinsa Meyer Turun telakalla. Siinä seisoo Goliath, Pohjoismaiden korkein nosturi ja Turun uusi maamerkki! 120-metrisen pukkinosturin 2500-tonnisen puomin nosto viimeisteltiin sunnuntaina, nyt kelpaa Meyer Turun telakalla rakentaa entistä suurempia laivoja.. - Edellinen nosturi on 40 vuotta vanha. Uusi nosturi tulee nopeuttamaan laivanrungon koontivaihetta huomattavasti. Laivanrunkojen nopeampi toimitus parantaa Turun telakan asemaa kilpailussa. - Nopeus parantaa hintakilpailukykyämme ja se on luonnollisesti tärkeä asia meille Uusi nosturi otetaan käyttöön toukokuussa 2018. Sopimukseen sisältyy myös Turun telakan nykyisen 600 tonnin nosturin modernisointi Uusi nosturi mahdollistaa teollisemman tuotantotavan ja lisää telakan tuotantotehoa. Uusi nosturi on myös luonteva jatke Konecranes-yhteistyölle, joka alkoi jo.. Turun telakka on nousukiidossa, telakan tuotanto lähes kaksinkertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Tämän kehityksen tukemiseksi ja mahdollistamiseksi Meyerin perhe toteuttaa nyt ensimmäisen isojen investointien sarjasta. 

Turun telakan työmiehet keskeyttivät työt - MTVuutiset

 1. Neljä tapaa matkustaa: Shuttle-laivoilta tutun Star-luokan kansipaikan, Star Comfort Classin ja ylellisen Business Loungen lisäksi Megastarille tulee uusi alue, Sitting Lounge, joka tarkoittaa miellyttävää matkustamista mukavassa istuimessa omassa rauhassa. Lue lisää »
 2. Nosturin kuljettajan apuna on alhaalla nostokoukkuja kiinnittämässä neljän henkilön työryhmä. He varmistavat kiinnitykset sekä antavat radion välityksellä ohjeita nosturinkuljettajalle nostokoukkujen kuormasta.
 3. - Tänään voin ilokseni ilmoittaa, että ensimmäinen merkittävä investointimme on uusi 1200 tonnin nosturi, jonka hinnaksi arvioidaan 30 miljoonaa euroa.
Meyer Turku investoi 30 miljoonaa euroa uuteen nosturiin

Turun telakka teki voittoa - Meyer investoi 30 miljoonaa euroa HS

 1. Turun telakan uusi omistaja: Suomalaisilta haetaan oppia
 2. Ranskalaiset ostavat Turun telakan? - Soininvaar
 3. Uutuuskirja Turun telakan pelastusoperaatiosta - Suomenkuvalehti
 4. Turun telakan risteilijätilaus tietää töitä Saloonkin SSS
 • Project blair witch.
 • Windows 10 käynnistyvät ohjelmat poistaminen.
 • Sterke chemie tussen man en vrouw.
 • Hornady v max 308 win.
 • Hyperbole and a half.
 • Papunet ruokapeli.
 • Shame tv series.
 • Brixton fiddler carlings.
 • Kindling cracker jälleenmyyjät.
 • Salattu pohjois korea.
 • Mercedes gle amg.
 • A 10 peli.
 • Xbox 360 virtakaapeli.
 • Mapei ultracolor plus värikartta.
 • Skitsotypaalinen.
 • Kunnallinen hammashoito vantaa.
 • School ouders.
 • Hääparatiisi saippuakuplat.
 • Rytminen voimistelu lappeenranta.
 • Vocaloid voicebank.
 • Leikkivarjo tevella.
 • Hl partners.
 • Hr sata pori.
 • Lennonjohtaja haku 2018.
 • Suklaa mustikkamuffinit.
 • Englanti ylioppilaskoe kevät 2015.
 • 1live frequenz osnabrück.
 • Fermentoitu soija.
 • Suomen olympiamitalistit.
 • Nahkainen kameralaukku.
 • Uusi muumimuki.
 • Hääriisi.
 • Attachment theory secure attachment.
 • Pilvikummun kennel.
 • O poikkiviivalla.
 • Etf kurssit.
 • Auk jotera.
 • Juustokakku brownies pellillinen.
 • Sprinter valorauta katolle.
 • Vhs heidelberg kontakt.
 • Kirjallisuuden lajit.